Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω το παραπάνω ταμπλετακι και μετα απο καιρο παρουσιασε τα πρωτα του προβληματα.
Για αρχη το ενα μερος της οθονης δεν "ακουει" πλεον!!! Δεν μπορεις να πατησεις δλδ στο συγκεκριμενο κομματι (σχεδον 2 εκατοστα στο κατω μερος, απο τη μια ακρη ως την αλλη).
Μεχρι εδω ολα καλα, το γυρνας απο εδω, το γυρνας απο εκει, καπως παλευεται.
Στη συνεχεια αρχισε να παταει μονο του κουμπια, πραγματ το οποιο σταματαει αν κλεισω την οθονη για λιγο!!!

Το τελευταιο κακο που μας βρηκε ομως ειναι οτι επεσε απο τα χερια της μητερας μου και εσπασε λιγο μια μερια της οθονης, μικρη ζημια, λειτουργει ακομη οπως βλεπω.
Απλα θα ηθελα τη βοηθεια σας για την ανευρεση ανταλακτικων απο κινεζομαγαζα....

P.S. Ψαχνωντας πριν καιρο για το προβλημα της οθονης αρκετοι ειπαν οτι προκειται για το digitizer, απλα δεν ειχα χρονο να το ψαξω περαιτερω...

Δημοσ.

Εχω το παραπάνω ταμπλετακι και μετα απο καιρο παρουσιασε τα πρωτα του προβληματα.

Για αρχη το ενα μερος της οθονης δεν "ακουει" πλεον!!! Δεν μπορεις να πατησεις δλδ στο συγκεκριμενο κομματι (σχεδον 2 εκατοστα στο κατω μερος, απο τη μια ακρη ως την αλλη).

Μεχρι εδω ολα καλα, το γυρνας απο εδω, το γυρνας απο εκει, καπως παλευεται.

Στη συνεχεια αρχισε να παταει μονο του κουμπια, πραγματ το οποιο σταματαει αν κλεισω την οθονη για λιγο!!!

Το τελευταιο κακο που μας βρηκε ομως ειναι οτι επεσε απο τα χερια της μητερας μου και εσπασε λιγο μια μερια της οθονης, μικρη ζημια, λειτουργει ακομη οπως βλεπω.

Απλα θα ηθελα τη βοηθεια σας για την ανευρεση ανταλακτικων απο κινεζομαγαζα....

P.S. Ψαχνωντας πριν καιρο για το προβλημα της οθονης αρκετοι ειπαν οτι προκειται για το digitizer, απλα δεν ειχα χρονο να το ψαξω περαιτερω...

Καλησπέρα.Να βεβαιωθείς εάν έσπασε η οθόνη ή θές μόνο digitizer screen. Κοίταξε απο ebay εαν βρείς κάποια οικονομική λύση. Τέλος δες εαν σε συμφέρει η επισκευή του ή η αγορά νέου.

Δημοσ.

Επικοινώνησε και με την εταιρεία Oktabit (είναι η εταιρεία που τα εισάγει) να σου δώσει μια τιμή. Έχουν νορμαλ τιμές ανταλλακτικών και γρήγορη εξυπηρέτηση.

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Εχω μιλήσει φιλε μου. Καταρχάς επειδή ειναι επαρχία θα φάω στη μάπα καμια 20-30αρια ευρώ μονο για τα μεταφορικά! Κατα δεύτερον μονο το digitizer παει καμια 60αρια ευρώ..

Αφου τα χέρια μου πιάνουν και δεν ειναι κανενα τρελο μηχάνημα θα μπορούσα και μονος μου να κανω την επισκευή αρκει να μπορέσω να βρω τα parts...

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...