Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα.Εχω πληρωσει για premium user στο easybytez[με paysafe card,10 ευρω για 1 μηνα].Θελω να ρωτησω με βασει την πληρωμη & τον λογαριασμο που εχω,ειμαι τωρα premium,ή πρεπει να κανω και κατι αλλο;; Βλεπω στη φωτο καποιο κλειδι που ζηταει & δεν το κατεχω το θεμα.οποιος γνωριζει ας βοηθησει.Ευχαριστω πολυ.

http://postimg.org/delete/nfz4icljy/

Δημοσ.

Αυτό που πλήρωσες ειναι ενα key (κλειδί) της μορφής f89sudiker783d, το οποίο λογικά έχει έρθει στο email σου ή με προσωπικό μήνυμα (δεν ξέρω απο που αγορασες το κλειδί).

Αν δεν εχεις ήδη λογαριασμό στο easybytez, φτιαξε ένα. Όταν τον φτιάξεις ή αν εχεις ήδη λογαριασμό, πήγαινε www.easybytez.com κάνε Login (πάνω δεξια), μετά πάτα my account και κάπου σου γράφει να βάλεις το premium key (αυτό που ελαβες στο email σου). Το βάζεις και ειναι ολα σωστα θα γραψει οτι εισαι premium μεχρι κάποια ημερομηνια

• Like 1
Δημοσ.

Λοιπον,για να βοηθησω & να λυσουμε το θεμα μας.Αγορασα απο περιπτερο μια paysafecard,10 ευρω.ολα καλα μεχρι εδω.Μετα εβαλα τον κωδικο που γραφει επανω η καρτα.Ηρθα στην Easybytez.com και δημιουργησα λογαριασμο.Αυτον που σας εβαλα.δηλαδη αυτον που βλεπετε.

Thank you for siging up with EasyBytez.com.

Please use the link below to activate your account.

Your login->papass77

Your password->G@@@@@

Αυτα εφτιαξα και  για αυτα μου ειπαν thank you.

Aυτο το κλειδι της μορφης--> f89sudiker783d,δεν το εχω παρει ποτε.Τι πρεπει να κανω για να το παρω;;;Ευχαριστω.περιμενω βοηθεια.

Δημοσ.

Των κωδικό της κάρτας paysafe ΠΟΥ τον έβαλες; Αυτό δεν μπορώ να καταλάβω.

Κάνε login στο λογαριασμό σου, πάτα My Account και στη δεξια πλευρά κάτω απο το user details πες μας αν εισαι premium και αν ναι, μεχρι ποια ημερομηνία

Δημοσ.

Δεν είσαι premium

και

συνεχίζεις ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΑΣ ΠΟΥ ΣΚ@ΤΑ εβαλες τον κωδικό της paysafe

Τεσπα, πάτα δεξιά (στο σημειωμένο) εκει που λεει Extend premium account, διαλεξε paysafe και τα υπολοιπα θα τα βρεις. 

Όταν δεξιά σου λεει μια ημερομηνία ΜΕΤΑ απο τη σημερινή (π.χ. 2 Απριλίου 2015) τοτε είσαι premium

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλησπέρα κι από μένα, είχα κι εγώ λογαριασμό premium έως τώρα αλλά η paysafe card με το κλείσιμο των τραπεζών και τα capital controls σταμάτησε στην Ελλάδα. Ξέρει κάποιος κάτι αντίστοιχο ή κάποιον άλλο τρόπο γιατί φοβάμαι να βάλω VISA με όλα μου τα στοιχεία εκεί (μέχρι τηλέφωνο και δ/νση ζητάει απαραίτητα).

Δημοσ.

για το digitadiko εχω ψωνισει εκατομμυρια φορες και δεν μου τραβηξαν ευρω παραπανω αν εννοεις αυτό.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

παιδιά δεν κάνω διαφήμιση αλλά μετά από πολύ ψάξιμο και ανταλλαγές γνώσεων με πολλούς insomniacs

αυτό εδώ έχει την καλύτερη τιμή ever χωρίς ψιλά γράμματα ή προσαυξήσεις

πληρωμή με paypal (που δεν γινεται βεβαια τώρα) ή με οποιαδήποτε κάρτα

δεχεται και visa, visa electron, mastercard, maestro

http://www.emediashop.gr/index.php?route=product/category&path=71_79_80

Δημοσ.

παιδιά δεν κάνω διαφήμιση αλλά μετά από πολύ ψάξιμο και ανταλλαγές γνώσεων με πολλούς insomniacs

αυτό εδώ έχει την καλύτερη τιμή ever χωρίς ψιλά γράμματα ή προσαυξήσεις

πληρωμή με paypal (που δεν γινεται βεβαια τώρα) ή με οποιαδήποτε κάρτα

δεχεται και visa, visa electron, mastercard, maestro

http://www.emediashop.gr/index.php?route=product/category&path=71_79_80

Ίσως είμαι υπερβολικός αλλά και με το emediashop και με τα παραπάνω, με προβληματίζει το γεγονός ότι για να εγγραφώ μου ζητάνε ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ προσωπικά στοιχεία όπως αριθμός τηλεφώνου και δ/νση και μάλιστα σε περιβάλλον μη ασφαλές.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...