bratsos Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Τα μακμπουκ προ, όπως λέει και το λογότυπο,απευθύνονται σε επαγγελματίες που θέλουν υψηλού επιπέδου αισθητική στα μηχανήματα τους. Για τους υπόλοιπους ότι και να πω θα είναι μάταιο. Γερικο σκυλί νέα κόλπα δεν μαθαίνει. Μείνετε οι υπόλοιποι όπως είστε...
Unabomber Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Τα μακμπουκ προ, όπως λέει και το λογότυπο,απευθύνονται σε επαγγελματίες που θέλουν υψηλού επιπέδου αισθητική στα μηχανήματα τους. Για τους υπόλοιπους ότι και να πω θα είναι μάταιο. Γερικο σκυλί νέα κόλπα δεν μαθαίνει. Μείνετε οι υπόλοιποι όπως είστε... Δηλαδη μονο οι pro's εχουνε macbook pro ?
zio10 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Δηλαδη μονο οι pro's εχουνε macbook pro ? Και οι ψωνισμένοι djs! 1
KiriosD Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 το air παρεχει την ιδια αισθητικη με πιο slim έκδοση, αυτό για ποιους είναι; θέλω να χάσω κατι περιτα κιλα τελευταία, με το air θα πετύχω αυτό που θέλω, να φαίνομαι πιο fit δηάδή; ή να πάω γυμναστήριο; 1
Κomos Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Και μετά, όταν θελήσω το πουλάω ως μεταχειρισμένο μειώνοντας την τιμή (σε σχέση με καινούργιο) μόνο κατά 23% (το ΦΠΑ δηλαδή) και έτσι δεν έχω καμμία χασούρα. Φοβερό.... Έχεις δίκιο τελικά, δεν αξίζει να πάω σε μεταχειρισμένο. Για να είναι σε λογική τιμή (για μένα που έχω επαγγελματικό ΑΦΜ) θα πρέπει να είναι (τουλάχιστον) -45% κάτω από την ονομαστική τιμή και κανείς ιδιώτης δε δέχεται να το πουλήσει τόσο κάτω. το θέμα είναι αν εσύ θα το πουλήσεις 45% κάτω απ όσο το αγόρασες... δλδ από τα 1000 να το δώσεις 550 ουτος η άλλος για σένα μεταχειρισμένο θα είναι και θα πρέπει να το δώσεις σαν μεταχειρισμένο στην τιμή των μεταχειρισμένων που ζητάς...
bratsos Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 το air παρεχει την ιδια αισθητικη με πιο slim έκδοση, αυτό για ποιους είναι; θέλω να χάσω κατι περιτα κιλα τελευταία, με το air θα πετύχω αυτό που θέλω, να φαίνομαι πιο fit δηάδή; ή να πάω γυμναστήριο; Μου αρεσει που το λεει και η λεξη, για τι ειδους καταστασεις ειναι αυτο το μηχανημα,,, Στα ιβεντ και στις εκθεσεις, οπου απαιτει ο πελατης μηχανημα μακ, δεχεται οτι να ειναι, εκτος απο κατηγορια air (Και ορισμενα μοντελα μινι μακ δεν θελουν)... Θα σου πω δυο λογους αναμεσα σε τοσους αλλους... Χαμηλες επιδοσεις και σε πολλα απο αυτα, η οθωνη ειναι πολυ μικρη σαν μινι λαπτοπ...
atheatos Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Μου αρεσει που το λεει και η λεξη, για τι ειδους καταστασεις ειναι αυτο το μηχανημα,,, Στα ιβεντ και στις εκθεσεις, οπου απαιτει ο πελατης μηχανημα μακ, δεχεται οτι να ειναι, εκτος απο κατηγορια air (Και ορισμενα μοντελα μινι μακ δεν θελουν)... Θα σου πω δυο λογους αναμεσα σε τοσους αλλους... Χαμηλες επιδοσεις και σε πολλα απο αυτα, η οθωνη ειναι πολυ μικρη σαν μινι λαπτοπ... Φίλε δεν τα παίρνουν για εκθέσεις και events....αλλά για το σαλόνι.... Έχεις δεί πολλα macbook εκεί εξω? Όλοι τα έχουν στο σαλόνι τους....Άκου και κάποιον που ξέρει. 1
Unabomber Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Eιδικα τα air, ειναι για τοποθετηση διπλα απο την ασημενια φρουτιερα πανω στο τραπεζι….. Αμα ειναι και χρυσο, ακομα καλυτερα, κανει μεγαλυτερη αντιθεση….. 3
Tablet Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 (επεξεργασμένο) αν το πάρεις από ebay, αν δεν κόψεις φ.π.α, αν το πάρεις από κατάστημα, αν το πάρεις με bid, αν το πάρεις used, αν το πάρεις new, αν έχει εγγύηση, αν έχει μισή εγγύηση, αν δεν έχει καθόλου εγγύηση, αν αξίζει, αν δεν αξίζει, αν είναι macbook pro (μόνο αν είσαι pro), αν αξίζει τα λεφτά του, αν κάνει καλα τη δουλεια του, αν δε πετας τα λεφτά σου και αν το σηκώνει ο παρα σου.. τότε ναι. Αγόρασε το. Επεξ/σία 10 Μαρτίου 2015 από Tablet 1
KiriosD Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 ευγενικό μύνημα προς τη ψυχικη υγεία των επόμενων λογικών ανθρώπων που θα διαβάσουν αυτά που γράφτηκαν εδώ ΠΑΡΑΛΕΙΨΤΕ ΑΥΤΟ ΕΔΩ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΑΛΛΟΥ
Tablet Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 θέλω να δω όλους αυτούς (που δεν έχουν mac) που παραπονιούνται για τις τιμές των μεταχειρισμένων όταν αγοράσουν μακ να τους δω πόσο θα πουλάνε... Αυτοί που πουλάνε used στο θεό τότε δεν είναι πολύ καιρό χρήστες και μάλλον είναι η και πρώτη τους αγοραπωλησία.. οπότε αγαπητέ πρωτεργάτη του post περίμενε μέχρι να βρεις σε used μια λογική τιμή αυτού που θες και χτυπα το.. αλλιώς new τώρα το ebay που και το dollar έχει πάει 1-1 δεν αξίζει καθόλου.. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα