γροσερισοπ Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 electro king ψηλέ νομιζω εχει τις καλυτερες τιμές. αλλοιώς κανα φοιτητή από αγγλια για ένα 10-13% + δώρο το AppleCare που κοιστίζει αρκετά... 1
bratsos Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Τα μακ δεν πουλανε ποιοτητα ή τρομερα χαρακτηριστικα. Αλλα εχουν τον σχεδιασμο και καποιες τεχνολογιες μονο για αυτα. Ολα τα καινουργια πλαστικα λαπτοπς, δειχνουν σαν ψευτικα μπροστα σε ενα ταπεινο macbook pro 2010 metal unibody Για αγγλια κατα καιρους, αυτο το μαγαζι βγαζει διαφορα http://www.ebay.com/sch/m.html?_nkw=&_armrs=1&_ipg=&_from=&_ssn=electronic-king-inc&_sop=1 Το μονο προβλημα απο σχεδιασμο ειναι το που**ρε ασημενιο χρωμα που εχουν δειχνει και λιγο αδερφι****** Παλιοτερα εβγαζε και μαυρα macbooks αλλα τα σταματισε :/
fouskmech Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 @arc, το αν αξίζει ή όχι το mac, είναι πραγματικά άλλο θέμα. Άσε που δεν είμαι ειδικός στο θέμα. Το θέμα όμως με το ΦΠΑ, όταν ο αγοραστής έχει επαγγελματικό ΑΦΜ, είναι υπαρκτό. Εννοώ ότι οι τιμές των μεταχειρισμένων που προσφέρονται από ιδιώτες, δεν είναι συμφάρουσες. Απίστευτη η ταχύτητα στις απαντήσεις σας. Σας ευχαριστώ πολύ. Οι φοιτητές με φοιτητική ταυτότητα στην Αγγλία, έχουν έκπτωση? Κάτσε γιατί είναι ένας γνωστός μου αυτές τις μέρες εκεί....
Unabomber Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Yeap, τσεκαρε εδω http://store.apple.com/uk/browse/campaigns/education_pricing Ειναι ερωτας τα ατιμα…..
Κomos Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 απλό εφόσον έχεις επαγγελματικό ΑΦΜ δεν ψωνίζεις μεταχειρισμένα αλλά μόνο καινούρια και τα χρεώνεις στην εταιρία
calenter2003 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Τα μακ δεν πουλανε ποιοτητα ή τρομερα χαρακτηριστικα. Αλλα εχουν τον σχεδιασμο και καποιες τεχνολογιες μονο για αυτα. Ολα τα καινουργια πλαστικα λαπτοπς, δειχνουν σαν ψευτικα μπροστα σε ενα ταπεινο macbook pro 2010 metal unibody Για αγγλια κατα καιρους, αυτο το μαγαζι βγαζει διαφορα http://www.ebay.com/sch/m.html?_nkw=&_armrs=1&_ipg=&_from=&_ssn=electronic-king-inc&_sop=1 Το μονο προβλημα απο σχεδιασμο ειναι το που**ρε ασημενιο χρωμα που εχουν δειχνει και λιγο αδερφι****** Παλιοτερα εβγαζε και μαυρα macbooks αλλα τα σταματισε :/ Έκανες κανένα γκάλοπ για τα Mac? Που ξέρεις ότι δεν έχουν ποιότητα?Επίσης η χρήση παρομοιώσεων με σεξιστικό περιεχόμενο για θέματα design είναι το λιγότερο off, επιπλέον δε προσβλητική για όσους έχουν τέτοια μηχανήματα. 1
remal Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Εγώ θα σου πω να πας να παρεις ένα ολοκαίνουριο mac και όταν έρθει η ώρα να το πουλήσεις μπες και διάβασε τι έγραψες και αν αξίζει ή οχι!!!!!
nickolas Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Έχω ένα Macbook unibody 2008 και παρά την ταλαιπωρία είναι σχεδόν καινούργιο. Ακόμα δεν έχω πληρώσει για μπαταρία (αλλάχθηκε 1 φορά δωρεάν) και κρατάει το 60% της ζωής της. Φορτιστές μόνο έχω αλλάξει 2-3, κόβονται τα καλώδια. Με SSD και 8GB RAM είναι πλήρως αξιόμαχο. Πάσχει μόνο σε μπαταρία, βάρος (συγκριτικά με Air) και οθόνη (ΤΝ panel χαμηλής ανάλυσης αλλά με LED) και βέβαια δεν είναι πια για παιχνίδια (9400Μ). Ο Core2Duo που έχει γενικά την παλεύει, αν και νομίζω καταλαβαίνεις μια μικρή διαφορά σε browsing κλπ. αν πας σε πιο γρήγορο PC. Οπότε αυτό πληρώνεις, σχετική αντοχή στο χρόνο. Ένα πλαστικό windows laptop της ίδιας περιόδου θα μου είχε κοστίσει 25-50% λιγότερο αλλά δε θα είχε αντέξει μέχρι τώρα στα χέρια μου, θα είχε αλλάξει τουλάχιστον 2 μπαταρίες, θα είχε φάει απείρως περισσότερα κολλήματα και restart και σίγουρα κάποια στιγμή θα μου είχε στοιχίσει σε δεδομένα κλπ.
bratsos Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Έκανες κανένα γκάλοπ για τα Mac? Που ξέρεις ότι δεν έχουν ποιότητα?Επίσης η χρήση παρομοιώσεων με σεξιστικό περιεχόμενο για θέματα design είναι το λιγότερο off, επιπλέον δε προσβλητική για όσους έχουν τέτοια μηχανήματα. Τα μακμπουκ προ ειναι ο επεξεργαστης κολλημενος απανω του. Κανενα σοβαρο λαπτοπ δεν εχει απανω το επεξεργαστη κολλημενο. Επισης στα ρετινα ειναι κολλημενη και η μνημη... Μονο σε κατι χαμηλων επιδωσεων σε αντιστοιχα συμβατικα λαπτοπ τα εχουν ολα κολλημενα πανω τους. Οπου και να σου χαλασει καμια μνημη ή αμα παθει προβλημα ο επεξεργαστης, το πετας και περνεις αλλο... Αφου δεν αξιζει και πολλα (Σημειωσε σε μουφα λαπτοπ δεν περιλαμβανετε blu ray ή dvd driver). Η apple δεν πουλαει ποιοτητα αλλα ονομα και εμφανιση... Εδω κοσμηματα που αμα πεσουν κατω σπανε με την μια, και ομως κανουν ενα καρο λεφτα. Το μακ μπουκ προ ειναι σαν να λεγανε κατι σαν κοσμημα στα λαπτοπς... Στο μακμπουκ ετσι και σου καει κατι πανω στη λογικη πλακετα και εγγυηση εκτος, ο ποιος σιγουρος τροπος ειναι να την αλλαξεις ολη... (ειναι σαν να αλλαζεις ολο τον υπολογιστη) Το κοστος της αγγιζει περιπου τα 3/4 του υπολογιστη Εχω και εγω τετοιο μηχανημα με ασημι χρωμα. Το ασημι σημαινει καταξιωση. Ομως οταν καποιος αντρας περιφερετε με ενα ωραιο κοσμημα δεν ειναι οτι ποιο συνηθισμενο... Στην αγγλια ή στην αμερικη ή στην κινα μπορει. Στην ελλαδα δεν ξερω ομως... Παλιοτερα εβγαζε και μηχανηματα σε μαυρο χρωμα, αλλα τα σταματισε
atheatos Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Τα μακμπουκ προ ειναι ο επεξεργαστης κολλημενος απανω του. Κανενα σοβαρο λαπτοπ δεν εχει απανω το επεξεργαστη κολλημενο. Επισης στα ρετινα ειναι κολλημενη και η μνημη... Μονο σε κατι χαμηλων επιδωσεων σε αντιστοιχα συμβατικα λαπτοπ τα εχουν ολα κολλημενα πανω τους. Οπου και να σου χαλασει καμια μνημη ή αμα παθει προβλημα ο επεξεργαστης, το πετας και περνεις αλλο... Αφου δεν αξιζει και πολλα (Σημειωσε σε μουφα λαπτοπ δεν περιλαμβανετε blu ray ή dvd driver). Η apple δεν πουλαει ποιοτητα αλλα ονομα και εμφανιση... Εδω κοσμηματα που αμα πεσουν κατω σπανε με την μια, και ομως κανουν ενα καρο λεφτα. Το μακ μπουκ προ ειναι σαν να λεγανε κατι σαν κοσμημα στα λαπτοπς... Στο μακμπουκ ετσι και σου καει κατι πανω στη λογικη πλακετα και εγγυηση εκτος, ο ποιος σιγουρος τροπος ειναι να την αλλαξεις ολη... (ειναι σαν να αλλαζεις ολο τον υπολογιστη) Το κοστος της αγγιζει περιπου τα 3/4 του υπολογιστη Εχω και εγω τετοιο μηχανημα με ασημι χρωμα. Το ασημι σημαινει καταξιωση. Ομως οταν καποιος αντρας περιφερετε με ενα ωραιο κοσμημα δεν ειναι οτι ποιο συνηθισμενο... Στην αγγλια ή στην αμερικη ή στην κινα μπορει. Στην ελλαδα δεν ξερω ομως... Παλιοτερα εβγαζε και μηχανηματα σε μαυρο χρωμα, αλλα τα σταματισε Ναι έχεις δίκιο...ούτε εγώ πιστεύω οτι ειναι σοβαρά τα laptop με κολλημένο τον επεξεργαστή, όπως ειναι τα Apple ,Alienware κτλ.Και εγώ πιστεύω οτι το χρώμα παίζει σημαντικότατο ρόλο σε ένα laptop παρά το υλικό του.....το ασημί σημαίνει καταξίωση και δεν έχει να κάνει με την δυσκολία επεξεργασίας του αλουμινίου ώστε να αποκτήσει χρώματα,ειδικά που δεν ξεφτανε ή χαράζονται. Θα προτιμούσα και εγώ το μαύρο χρώμα άσχετα αν ειναι απο πλαστικό ή χαρτόνι....είπαμε το χρώμα σε κάνει άντρα και δείχνει οτι έχεις ένα σοβαρό laptop. Εντάξει.....πάμε παρακάτω.... 1
Unabomber Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Τα μακμπουκ προ ειναι ο επεξεργαστης κολλημενος απανω του. Κανενα σοβαρο λαπτοπ δεν εχει απανω το επεξεργαστη κολλημενο. Επισης στα ρετινα ειναι κολλημενη και η μνημη... Μονο σε κατι χαμηλων επιδωσεων σε αντιστοιχα συμβατικα λαπτοπ τα εχουν ολα κολλημενα πανω τους. Οπου και να σου χαλασει καμια μνημη ή αμα παθει προβλημα ο επεξεργαστης, το πετας και περνεις αλλο... Αφου δεν αξιζει και πολλα (Σημειωσε σε μουφα λαπτοπ δεν περιλαμβανετε blu ray ή dvd driver). Η apple δεν πουλαει ποιοτητα αλλα ονομα και εμφανιση... Εδω κοσμηματα που αμα πεσουν κατω σπανε με την μια, και ομως κανουν ενα καρο λεφτα. Το μακ μπουκ προ ειναι σαν να λεγανε κατι σαν κοσμημα στα λαπτοπς... Στο μακμπουκ ετσι και σου καει κατι πανω στη λογικη πλακετα και εγγυηση εκτος, ο ποιος σιγουρος τροπος ειναι να την αλλαξεις ολη... (ειναι σαν να αλλαζεις ολο τον υπολογιστη) Το κοστος της αγγιζει περιπου τα 3/4 του υπολογιστη Εχω και εγω τετοιο μηχανημα με ασημι χρωμα. Το ασημι σημαινει καταξιωση. Ομως οταν καποιος αντρας περιφερετε με ενα ωραιο κοσμημα δεν ειναι οτι ποιο συνηθισμενο... Στην αγγλια ή στην αμερικη ή στην κινα μπορει. Στην ελλαδα δεν ξερω ομως... Παλιοτερα εβγαζε και μηχανηματα σε μαυρο χρωμα, αλλα τα σταματισε
bratsos Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Το περιτύλιγμα, όπως και η εμφάνιση παίζουν τον πρώτο ρόλο στις κυριλέ κατάστασεις. Αλλη δουλειά κάνεις με ένα ανθεκτικό ποτήρι νερού και άλλη δουλειά με ένα ποτήρι κρασιού. .. Σε εκθέσεις δουλεύω σε αυτό το ζήτημα, στηρίζετε και η δουλειά μου. 1
atheatos Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Το περιτύλιγμα, όπως και η εμφάνιση παίζουν τον πρώτο ρόλο στις κυριλέ κατάστασεις. Αλλη δουλειά κάνεις με ένα ανθεκτικό ποτήρι νερού και άλλη δουλειά με ένα ποτήρι κρασιού. .. Σε εκθέσεις δουλεύω σε αυτό το ζήτημα, στηρίζετε και η δουλειά μου. Πολύ σωστός, γιατί ως γνωστόν δεν υπάρχουν ανθεκτικά ποτήρια κρασιού,παρά μόνο νερού. Στηρίζεσαι σε γερές βάσεις. Συγχαρητήρια. Εντάξει ....πάμε παρακάτω ... 1
fouskmech Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 απλό εφόσον έχεις επαγγελματικό ΑΦΜ δεν ψωνίζεις μεταχειρισμένα αλλά μόνο καινούρια και τα χρεώνεις στην εταιρία Και μετά, όταν θελήσω το πουλάω ως μεταχειρισμένο μειώνοντας την τιμή (σε σχέση με καινούργιο) μόνο κατά 23% (το ΦΠΑ δηλαδή) και έτσι δεν έχω καμμία χασούρα. Φοβερό.... Έχεις δίκιο τελικά, δεν αξίζει να πάω σε μεταχειρισμένο. Για να είναι σε λογική τιμή (για μένα που έχω επαγγελματικό ΑΦΜ) θα πρέπει να είναι (τουλάχιστον) -45% κάτω από την ονομαστική τιμή και κανείς ιδιώτης δε δέχεται να το πουλήσει τόσο κάτω.
KiriosD Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Τα μακμπουκ προ ειναι ο επεξεργαστης κολλημενος απανω του. Κανενα σοβαρο λαπτοπ δεν εχει απανω το επεξεργαστη κολλημενο. Επισης στα ρετινα ειναι κολλημενη και η μνημη... Μονο σε κατι χαμηλων επιδωσεων σε αντιστοιχα συμβατικα λαπτοπ τα εχουν ολα κολλημενα πανω τους. Οπου και να σου χαλασει καμια μνημη ή αμα παθει προβλημα ο επεξεργαστης, το πετας και περνεις αλλο... Αφου δεν αξιζει και πολλα (Σημειωσε σε μουφα λαπτοπ δεν περιλαμβανετε blu ray ή dvd driver). Η apple δεν πουλαει ποιοτητα αλλα ονομα και εμφανιση... Εδω κοσμηματα που αμα πεσουν κατω σπανε με την μια, και ομως κανουν ενα καρο λεφτα. Το μακ μπουκ προ ειναι σαν να λεγανε κατι σαν κοσμημα στα λαπτοπς... Στο μακμπουκ ετσι και σου καει κατι πανω στη λογικη πλακετα και εγγυηση εκτος, ο ποιος σιγουρος τροπος ειναι να την αλλαξεις ολη... (ειναι σαν να αλλαζεις ολο τον υπολογιστη) Το κοστος της αγγιζει περιπου τα 3/4 του υπολογιστη Εχω και εγω τετοιο μηχανημα με ασημι χρωμα. Το ασημι σημαινει καταξιωση. Ομως οταν καποιος αντρας περιφερετε με ενα ωραιο κοσμημα δεν ειναι οτι ποιο συνηθισμενο... Στην αγγλια ή στην αμερικη ή στην κινα μπορει. Στην ελλαδα δεν ξερω ομως... Παλιοτερα εβγαζε και μηχανηματα σε μαυρο χρωμα, αλλα τα σταματισε στην αρχη δεν εβγαζα νοημα μεχρι που δοκιμασα να το διαβασω με γυφτικη προφορα, λογικά δουλεύει και με προφορά καλυβάτση όταν έκανε τον φανατικο φιλαθλο στο θεμα τωρα εχεις τετοια εκπτωση για καινουριο και κοιτας μεταχειρισμενα; στο ξαναειπα πας για καινουριο σταματα να εχεις την αναλογια αυτη με την επαγγελματικη σου ικανοτητα να το παρεις φθηνοτερα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα