Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

και μια διαφορα στην οθονη ειδα..τι προτεινετε/αξιζει να δωσω το 20αρικο παραπανω?εχω ψηθει πολυ να δοκιμασω τα windows phone και μου αρεσε αρκετα το lumia!!

Γαι 730 και 830 εγώ δεν θα το σκεφτόμουν καθόλου και θα ορμούσα άνετα. Και τα δυο είναι σε πολύ καλές τιμές βάση των χαρακτηριστικών τους και αυτών που προσφέρουν. Αν δεν έχεις τεράστιες ή ειδικές απαιτήσεις τότε δεν υπάρχει λόγος να απορρίψεις οποιοδήποτε από αυτά. Τα windows phone επίσης έρχονται και με δυο μεγάλα και χρήσιμα suites που είναι φυσικά το MS office και οι χάρτες HERE της Nokia που θα πρέπει να το ξεκαθαρίσουμε ότι είναι πολλά επίπεδα επάνω από τους αντίστοιχους του android (προς το παρόν τουλάχιστον). 

Το 730 είναι εξαιρετική συσκευή στα λεφτά της. Εχει την καλύτερη κάμερα που θα βρεις στο κόστος του τόσο η κύρια όσο και η σελφοκάμερα, έχει ποιοτικότατη οθόνη που βάζει κάτω πάρα πολλές μεγαλύτερης ανάλυσης (και στο λέω σαν κάποιος που δεν πολυγουστάρει OLED οθόνες), δίκαρτο είναι για πάσα ανάγκη και γενικά είναι ποιοτική κατασκευή. Πιστεύω ότι δεν υπάρχει καλύτερη επιλογή για κάποιον που θέλει συσκευή που να λειτουργεί απλά και γρήγορα. 

• Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...