Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

1) το elephone p3000s εχει πολλα προβληματα μπαταριας.. και δεν ειναι και απο τις πιο αξιοπιστες εταιριες

2) το lenovo που προτεινει ο doctor δεν ειναι για ευρωπη..  θα εχεις πολλα θεματα με το 4G που παιζει να μην πιανει καν στην ελλαδα σε λιγο καιρο οταν θα ανοιξει "αν δεν εγινε ηδη" η συχνοτητα των 800mhz

3) σε τοσο αγνωστες εταιριες οπως η ulefone be pro..   ουτε θα τις κοιτουσα.. σχεδον κατα κανονα εχουν θεματα ειτε με rom ειτε με firmware.. 

αν και βαση τα specs "και μονο" φαινεται αρκετα δελεαστικο

4) το nubia z5s πιαζει να μην πιανει ουτε 3g.. αυτα τα κινητα δεν ειναι σχεδιασμενα για ευρωπη.. το wcdma ειναι μονο στα 2100!!

5) το inew V3..  το ειχαμε παρει δωρο σε μια φιλη..  φτηνιαρικη συσκευη.. ουτε σε εχρθο μου.. παλι καλα που η κοπελα το εχει μονο για τηλεφωνα.. περα απο λιγο εμφανιση δεν εχει τιποτε αλλο... "ουτε καν θηκες δεν θα βρισκεις" αυτο βεβαια πριν ενα χρονο κοντα οποτε μπορει σε αυτο να αλλαξαν τα πραματα

γενικα φιλε με αυτο το budget θα κοιταζα ελλαδα ή κατι σε πιο ακριβο απο κινα.. απο αυτα που εχω δει κανενα δεν με πειθει!

• Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

1) το elephone p3000s εχει πολλα προβληματα μπαταριας.. και δεν ειναι και απο τις πιο αξιοπιστες εταιριες. Πρόβλημα μπαταρίας όχι, πρόβλημα με τον μαμίσιο φορτιστή έχουν πεί και στο διπλανό φόρουμ προτείνουν να χρησιμοποιείς καλύτερα άλλο. Επίσης ξεκίνησε ελληνική εταιρεία να την εισάγωγει επίσημα στην Ελλάδα.

2) το lenovo που προτεινει ο doctor δεν ειναι για ευρωπη..  θα εχεις πολλα θεματα με το 4G που παιζει να μην πιανει καν στην ελλαδα σε λιγο καιρο οταν θα ανοιξει "αν δεν εγινε ηδη" η συχνοτητα των 800mhz. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα καταργηθούν οι παλιές συχνότητες. Τουλάχιστον δεν λέει κάτι τέτοιο ο ΕΕΤΤ

3) σε τοσο αγνωστες εταιριες οπως η ulefone be pro..   ουτε θα τις κοιτουσα.. σχεδον κατα κανονα εχουν θεματα ειτε με rom ειτε με firmware.. 

αν και βαση τα specs "και μονο" φαινεται αρκετα δελεαστικο. Επειδή σε όλα τα κινητά έβαλα λινκ ανάλυση+παρουσίαση, θα δεις ότι λένε καλά λόγια για το κινητό, άν και άγνωστο.

4) το nubia z5s πιαζει να μην πιανει ουτε 3g.. αυτα τα κινητα δεν ειναι σχεδιασμενα για ευρωπη.. το wcdma ειναι μονο στα 2100!!Ότι και στο 2. Στην εικόνα εάν δεις, τουλάχιστον μέχρι το 2021 θα ισχύει αυτή η συχνότητα. Ε ας το αλλάξει τότε το κινητό, σε 6 χρόνια εάν δεν δουλεύει.

post-64788-0-50687300-1426149883_thumb.jpg

5) το inew V3..  το ειχαμε παρει δωρο σε μια φιλη..  φτηνιαρικη συσκευη.. ουτε σε εχρθο μου.. παλι καλα που η κοπελα το εχει μονο για τηλεφωνα.. περα απο λιγο εμφανιση δεν εχει τιποτε αλλο... "ουτε καν θηκες δεν θα βρισκεις" αυτο βεβαια πριν ενα χρονο κοντα οποτε μπορει σε αυτο να αλλαξαν τα πραματα. Θήκες, μπαταρίες εδώ. Από την παρουσίαση που του κάνανε στο myphone, δεν λένε ότι είναι τόσο χάλια και πιστεύω ξέρουν, τόσα κινητά έχουν παρουσιάσει.

γενικα φιλε με αυτο το budget θα κοιταζα ελλαδα ή κατι σε πιο ακριβο απο κινα.. απο αυτα που εχω δει κανενα δεν με πειθει!

Γενικώς εκτός από την Lenovo, η αλήθεια είναι ότι οι άλλες εταιρείες δεν είναι από αυτές που λέμε αξιόπιστες. Αξιόπιστες εταιρείες είναι οι Lenovo, Xiaomi, Meizu, Huawei, One+1. Αλλά ο φίλος μας έχει ένα συγκεκριμένο budget για αγορά από ευρωπαϊκή αποθήκη.

Δημοσ.

δεν ξερω για το g3 mini δεν μου χει αφησει καλη εντυπωση τι λετε?

Όχι. Καλό είναι το έχω, αλλά πια υπάρχουν αρκετά καλύτερα κινητά στις ίδιες τιμές. 

Δημοσ.

λοιπον εβγαλα την πιθανοτητα να παρω απο κινα επειδη αυριο πρεπει να εχω κινητο!τι κανει το moto g καλυτερο απο το samsung s3 neo?επισης μου αρεσει απιστευτα το htc desire 610 !

Δημοσ.

λοιπον εβγαλα την πιθανοτητα να παρω απο κινα επειδη αυριο πρεπει να εχω κινητο!τι κανει το moto g καλυτερο απο το samsung s3 neo?επισης μου αρεσει απιστευτα το htc desire 610 !

ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ. Αν πρόσεξες ΚΑΝΕΝΑΣ δεν σου πρότεινε αυτά τα 2 μοντέλα. Γιατί άραγε;

Δημοσ.

παιδια τι παιζει με το sar του motorolla?ειναι οντω τοσο πολυ που λενε?1.52 νομιζω.αν ειναι ετσι οσο καλο και να ειναι οχι ευχαριστω..

Δημοσ.

Motorola moto g πηρε κ lolipop το εχει φιλος μου το κινητο παρα πολυ καλο!κ με το λολιλοπ ακομα καλυτερο σε ταχυτητα, interface.Ψιλοχαλια καμερα αλλα στα διακοσια ευρω δεν εχει ανταγωνιστη πιστευω.

• Like 1
Δημοσ.

εχω δει να λενε πολλα για το sar του μοτορολα οποτε το βγαζω εκτος.Ειμαι αναμεσα σε lg g3 s, galaxy s3 neo και απο μια αγγελια που βρηκα το huawei ascend p7 ολοκαινουργιο! τι λετε?

Δημοσ.

κοιτα να σου πω την αληθεια το σκεφτομαι γαι windows phone αλλα με ενα αλλο κινητο που ειχα πρωτη εμπειρια απο windows phone δεν μου αρεσε αλλα μπορει να εφταιγε και το κινητο τοτε δν θυμαμαι ποιο ηταν ενα φτηνο παντως νοκια πριν 2 χρονια..γενικα ομως δν ξερω πολλες πληροφοριες απο windows phone.ποιες οι διαφορες με android?

επισης εχει καλο store?

επειδη ψαχτηκα λιγo καλυτερο ειναι το 735? γιατι εχει ενα 20αρικο η διαφορα και δεν με νοιαζει και τοσο το 4g απο δεδομενα μονο 0.facebook μπαινω :P

Δημοσ.

κοιτα να σου πω την αληθεια το σκεφτομαι γαι windows phone αλλα με ενα αλλο κινητο που ειχα πρωτη εμπειρια απο windows phone δεν μου αρεσε αλλα μπορει να εφταιγε και το κινητο τοτε δν θυμαμαι ποιο ηταν ενα φτηνο παντως νοκια πριν 2 χρονια..γενικα ομως δν ξερω πολλες πληροφοριες απο windows phone.ποιες οι διαφορες με android?

επισης εχει καλο store?

επειδη ψαχτηκα λιγo καλυτερο ειναι το 735? γιατι εχει ενα 20αρικο η διαφορα και δεν με νοιαζει και τοσο το 4g απο δεδομενα μονο 0.facebook μπαινω :P

Nομιζω οτι οι μονες διαφορες ειναι οτι το 735 ειναι 4G και εχει ετοιμο καπακι για wireless charging και το 730 ειναι dual sim.

Ειναι πολυ ωραιο κινητο και το λειτουργικο πολυ πιο ωριμο απο 2 χρονια πριν που δοκιμασες.

Το store ειναι μικροτερο του android. Μπορεις να πας στο windowsphone.com να δεις αν σε καλυπτει.

Δημοσ.

και μια διαφορα στην οθονη ειδα..τι προτεινετε/αξιζει να δωσω το 20αρικο παραπανω?εχω ψηθει πολυ να δοκιμασω τα windows phone και μου αρεσε αρκετα το lumia!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...