kSiS Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 καλησπέρα. .κατέχω φορητό της acer e5-572g-5926 με χαρακτηριστικά: i5 4210m (2.6-3.2ghz) nvidia 840m 2gb dedicated 4gb ram 128gb ssd samsung 840 evo windows 8.1 pro το λάπτοπ πηγαίνει σφαίρα σε εφαρμογές και ίντερνετ αλλά μου κάνει νούμερα στο μοναδικό παιχνίδι που έχω εγκατεστημένο το World Of Tanks. μένει κολλημένο στα 30fps. είτε σε full ρυθμίσεις είτε σε low. κατέβασα τελευταίους οδηγούς όπως επίσης και το nvidia geforce experience αλλά το πρόβλημα παραμένει όπως έχει. 30 fps μέσα στο παιχνίδι και η κίνηση του ποντικιού δεν είναι άμεση! άμα κάνω alt tab και επιστρέψω στο παιχνίδι τότε βλέπω μεγάλο νούμερο fps 100-90-70 αλλά πέφτει σταδιακά στα 30fps. να αναφέρω ότι έχω απενεργοποιημένο το vertical sync.
SPANK Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Κάνε μια έρευνα στο google αφου το πρόβλημα υπάρχει μονο σε αυτο το παιχνίδι μηπως ειναι γενικά πρόβλημα του συγκεκριμένου παιχνιδιού
kataramenos32 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 καλησπέρα. .κατέχω φορητό της acer e5-572g-5926 με χαρακτηριστικά: i5 4210m (2.6-3.2ghz) nvidia 840m 2gb dedicated 4gb ram 128gb ssd samsung 840 evo windows 8.1 pro το λάπτοπ πηγαίνει σφαίρα σε εφαρμογές και ίντερνετ αλλά μου κάνει νούμερα στο μοναδικό παιχνίδι που έχω εγκατεστημένο το World Of Tanks. μένει κολλημένο στα 30fps. είτε σε full ρυθμίσεις είτε σε low. κατέβασα τελευταίους οδηγούς όπως επίσης και το nvidia geforce experience αλλά το πρόβλημα παραμένει όπως έχει. 30 fps μέσα στο παιχνίδι και η κίνηση του ποντικιού δεν είναι άμεση! άμα κάνω alt tab και επιστρέψω στο παιχνίδι τότε βλέπω μεγάλο νούμερο fps 100-90-70 αλλά πέφτει σταδιακά στα 30fps. να αναφέρω ότι έχω απενεργοποιημένο το vertical sync. Το εχεις συνδεμενο στο ρευμα οταν παιζεις?
kSiS Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 δεν ήταν στην πρίζα ο φορτιστής τελικά! ανέβηκαν τα fps κατευθείαν. ευχαριστώ. 2
dios231 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Μπορεις απο τον πινακα ελενχου να ρυθμίσεις την αποδοση της συσκευης σου, οταν τηνς εχεις στο ρευμα ή στην μπαταρια.
kSiS Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 (επεξεργασμένο) παιζω με medium ρυθμισεις και παιρνω 30-40 fps. σε low παιρνω 70-90 .. ειναι λογικα τοσα λιγα fps ? περιμενα κατι παραπανω απο i5 με 840mτην ωρα που τα requirements ειναι αυτα Recommended Operating system: 64-bit Windows Processor (CPU): Core i3 or higher Memory (RAM): 4 GB Videocard: GeForce GTX 650 or Radeon HD 6800 or higher Audio card: compatible with DirectX 9.0c Free space on hard drive: 30 GB Internet connection speed: 1024 Kbps Επεξ/σία 7 Μαρτίου 2015 από kSiS
mphxths Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 τα requirements μιλανε για desktop hardware... ο δικος σου ο i5 δεν ειναι εφαμμιλος ενος desktop i5 , οπως και ο 840m δεν ειναι εφαμιλλος μιας desktop gpu. PS: σε καρτα γραφικων φορητου αν δεν εχεις GTX μπροστα απο το μοντελο , μην περιμενεις πολλα Για παραδειγμα http://gpuboss.com/gpus/GeForce-GTX-660M-vs-GeForce-840M
giannis22k Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 παιζω με medium ρυθμισεις και παιρνω 30-40 fps. σε low παιρνω 70-90 .. ειναι λογικα τοσα λιγα fps ? περιμενα κατι παραπανω απο i5 με 840m την ωρα που τα requirements ειναι αυτα Recommended Operating system: 64-bit Windows Processor (CPU): Core i3 or higher Memory (RAM): 4 GB Videocard: GeForce GTX 650 or Radeon HD 6800 or higher Audio card: compatible with DirectX 9.0c Free space on hard drive: 30 GB Internet connection speed: 1024 Kbps Γεια σου φιλε.Εγω εχω τον ι5-2410m με την gt540m οπου και εγω εκει κυμαινομαι αναλογα και τις ρυθμισεις.Οποτε και εσυ καλα εισαι μην αγχωνεσαι.Μπορεις αν θες να μας δωσεις ενα screen shot απο τις ρυθμισεις?Η επιλογες shadow quality και enchanced shadow ειναι οι επιλογες που σου ριχνουν την αποδοση της καρτας,γιαυτο καλο ειναι να τις εχει χαμηλα.Επισης εχεις βαλει και καποιο antiasing? Κοιταξε ομως και για σιγουρα οτι το παιχνιδι τρεχει με την nvidia και οχι με την intel (λογω του nvιdia optimus στο λεω).Eπισης υπαρχυν και καποια mods που μπορει να σου ανεβασουν το fps στο συκεκριμενο παιχνιδι αλλα δεν αξιζει(χανεις πολυ σε ποιοτητα μετα) παραμονο να δοκιμασεις αυτο http://www.curse.com/wot-mods/worldoftanks/mavs-ultra-fog-remover Δες εδω και στο youtube για να καταλαβεις την διαφορα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα