Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα το PC μου αποτελείται από CPU i7 950,mobo x58a-ud3r vga gtx 460 HD wd black psu Silverstone strider 850w το οποίο και κάηκε.σκέφτομαι να αγοράσω ένα καλό 750w κ θα ήθελα να μου πείτε αν θα σηκώνει το σύστημα.μελλοντικά θα μπει ένας ssd,και μια καλύτερη vga.ευχαριστώ

Sent from my RM-892_eu_slovakia_444

Δημοσ.

Και τα 850 και τα 750 ειναι overkill για το συστημα σου αυτη τη στιγμη.Και ενα καλο 650αρι σου φτανει για να σηκωσεις και καινουρια vga και οτι θες.Αν βεβαια το επιτρεπει το μπατζετ σου,το οποιο πρεπει να μας πεις :P , πηγαινε σε 750αρι για να ειναι και πιο future proof.

Δημοσ.

καλο τροφοδοτικο semi modular ομως και 80 Plus bronze εν ετη 2015...αν μπορεις να ανεβεις σε χρηματα καλυτερα να παρεις κατι περισσοτερο αποδοτικο με αποσπωμενα καλωδια εγγυηση αθορυβο και να εχει απο πισω του καποια καλη πλατφορμα που να το κατασκευαζει...seasonic/delta/flextronics/superflower/cwt..επισης καλο ειναι να γνωριζεις οτι τα τροφοδοτικα ειναι σημαντικο κομματι του υπολογιστη σου το οποιο το κρατας για μελοντικες αναβαθμισεις δεν το αλλαζεις οποτε καλο ειναι να εχει αερα για ναμπορεις να προσθετεις περιφερειακα καποια ποιο ενεργοβορα gpu αν πας σε amd γιατι intel/nvidia ολο και μειωνουνε τις ενεργειακες απαιτησεις και οτι τα τροφοδοτικα αποδιδουνε καλυτερα στο μισο του φορτου τους παντα οχι οτι στα φουλ μειωνεται δραματικα η αποδοση αλλα δεν ειναι καλο και να το εχεις στην τσιτα συνεχεια  γιατι και θα το ακους αλλα και θα το ζοριζεις...αν αποφασισεις να ανεβασεις λιγακι το μπατζετ σου στο 100ρικο + για μενα ΥΠΑΡΧΟΥΝΕ πολυ καλες επιλογες..seasonic antec evga superflower corsair xfx coolermaster με καποια απο αυτα να χρησιμοποιουνε την πλατφορμα της seasonic και αλλα της superflower flextronics cwt. μην πας σε κατι λιγοτερο απο αυτες τις πλατφορμες και κατι λιγοτερο αποδοτικο απο 80+gold αν μπορεις να περιμενεις να μαζεψεις λιγα ακομα αλλιως αγοραζεις τωρα semi modular 80+bronze/silver

Δημοσ.

Φιλε μου ή στο παραπανω Coolermaster πας ή στο http://www.e-shop.gr/super-flower-golden-green-hx-series-650w-sf-650p14xe-p-PER.811709

Ο παραπανω φιλος νομιζω ειναι υπερβολικος ειδικα για τα τροφοδοτικα που αναφερει που σιγουρα ειναι πολυ καλα αλλα δεν δινει και λιγα χρηματα για τροφοδοτικο ουτε No name αγοραζει.Και το 80Plus bronze μια χαρα ειναι.

Δημοσ.

αν μου απαντουσε ο φιλος αυτο που του προτεινεις θα προτεινα αν επεφτα στα watt η το evga g2/leadex 750/ coolermater vs750 xfx ts 750 seasonic g650/750 rm 650 corsair Κλπ

Δημοσ.

Φίλε fulgore δεν μπορώ να δω τι προτείνεις γιατί δεν είναι διαθέσιμο,από κει κ πέρα αφού με καλύπτουν τα 750w αν ανέβω στα 100ε θα πάρω κάτι πολύ καλύτερο από το coolermaster? Αν παίζει κάτι κ από άλλο καταστήμα προτείνετε μου.

Sent from my RM-892_eu_slovakia_444

Δημοσ.

H καρτα που εχεις τωρα καλυπτεται πλήρως απο ενα ποιοτικό 550αρι. Αν υποθεσουμε τωρα οτι οι μελλοντικες καρτες θα κινουνται στις ενεργειακες απαιτησεις της 980 (η πιο τεχνολογικα εξελιγμενη singe gpu που κυκλοφορει αυτη τη στιγμη), σημαινει οτι το 550αρι που θα αγορασεις τωρα θα σε καλυψει πληρως και για τις μελλοντικες σου αναβαθμισεις. 

Οσο το 750αρι coolermaster ειναι σε προσφορα, εινα καλη επιλογη, θα σου επιτρεψει αν κανεις και sli / crossfire αν ποτε το επιθυμησεις χωρις να δωσεις υπερβολικα πολλα χρηματα. Αν δεν το προλαβεις όμως, το 550αρι της Super Flower αποτελει ιδανικη λυση στα 70 ευρω.

http://www.e-shop.gr/super-flower-golden-green-hx-series-550w-sf-550p14xe-p-PER.811708

Δημοσ.

το τροφοδοτικο που σου προτεινε ειναι το 650αρι superflower hx σειρας semi modular gold που θα σε καλυψει..απο κει και περα σε 750αρι gold full modular κοιτας το superflower leadex 750w/evga supernova g2 750w/ seasonic g750 semi modular αυτο και το coolermaster v750s στα 130 ευρω εκει γυρω 

Δημοσ.

Για το συστημα σου ετσι πως ειναι τωρα και ενα 550αρι φτανει. Εχω τον ιδιο επεξεργαστη στα 4.0 και μια 6950, με 4 σκληρους και αφτερ μαρκετ ψυκτρα για cpu/ram, καρτα ηχου, δε τραβαει κανενα ζορι ουτε ακουγεται ουτε ζεσταινεται (εχω το thermaltake hamburg).

Οπως και να εχει τα 750 θα σου ειναι χρησιμα και στην επομενη αναβαθμιση σιγουρα. Και το κουλερ μαστερ καλο στα 80 ευρω, αν θες να ανεβεις εχει και καλυτερα τροφοδοτικα.

Εγω θα σου ελεγα αναλογα με την καρτα που θα βαλεις, να διαλεξεις και ενα τροφοδοτικο που να ταιριαζει. Μελλοντικα οι καρτες δε θα τραβανε περισσοτερα βατ, αλλα λιγοτερα. Για αυτο ισως εαν επαιρνες ενα ποιοτικο 650αρι τωρα θα ηταν μια καλη επιλογη. Αντι του 750 bronze να διαλεγες δηλαδη ενα 650 gold, με καλυτερο efficiency εαν εχεις τον υπολογιστη ανοιχτο για πολλες ωρες ειδικα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...