athina249 Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Τελικά και μένα το viber μου έκανε την ζημιά..φυσικά και δεν είναι λύση να το σβήσεις είναι πολύ χρήσιμο..Οπότε χρησιμοποιώ το greenify για να αδρανοποιω το viber και δεν εμφανίστηκε ξανά το πρόβλημα..αυτο σημαίνει παπαλα ειδοποιησεις μιας και η εφαρμογή δεν τρέχει ούτε στο παρασκήνιο αλλά το προτιμώ από το να κάνω 15 επανεκκινησεις στην συσκευή κάθε μέρα.. Το θέμα είναι ότι χάνεις ειδοποιήσεις. :/ Το iphone από όσο ξέρω έχει να επιλέξεις να μην χρησιμοποιεί την εφαρμογή της κάμερας. Αυτό δεν γίνεται στο samsung?γιατί το έψαξα αλλά δεν το βρήκα!
xristos8866 Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Βάλτε παλιά έκδοση του viber να σωθείτε..Τώρα είναι η 5.3 βάλτε παλιά 5.0 5.2 και τέλος το πρόβλημα!Το έκανα εδώ και μια εβδομάδα και τέλος το mm qcamera daemon! 1
athina249 Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 Βάλτε παλιά έκδοση του viber να σωθείτε..Τώρα είναι η 5.3 βάλτε παλιά 5.0 5.2 και τέλος το πρόβλημα!Το έκανα εδώ και μια εβδομάδα και τέλος το mm qcamera daemon! Πώς κατεβάζω παλαιότερη έκδοση του viber?
carrypizza Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Πώς κατεβάζω παλαιότερη έκδοση του viber? γραψε στο google viber apk βρες μια παλια εκδοση κατεβασε την και καντην εγκατασταση
xristos8866 Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Απλά μετά πρέπει να απενεργοποιησεις τις αυτόματες ενημερώσεις γιατί θα σου περάσει ξανά την πιο νέα έκδοση..
carrypizza Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 δεν ισχυει αυτο που λες αφου δεν ειναι κατεβασμενο απτο playstore δεν προκειται να κανει update
xristos8866 Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Και όμως κανει update από μόνο του..σε άλλο φόρουμ διάβασα ότι πολλοί στείλανε email στο viber το οποίο έλεγε πως δεν γνώριζε το πρόβλημα..στα καπάκια έβγαλαν το viber έκδοση 5.4..πολλοί έκαναν την αναβάθμιση όπως και εγώ και εδώ και δύο μέρες δεν έχω πρόβλημα..άρα πιθανόν το θεματακι να έχει λυθεί οριστικά!
athina249 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Και όμως κανει update από μόνο του..σε άλλο φόρουμ διάβασα ότι πολλοί στείλανε email στο viber το οποίο έλεγε πως δεν γνώριζε το πρόβλημα..στα καπάκια έβγαλαν το viber έκδοση 5.4..πολλοί έκαναν την αναβάθμιση όπως και εγώ και εδώ και δύο μέρες δεν έχω πρόβλημα..άρα πιθανόν το θεματακι να έχει λυθεί οριστικά! Λύθηκε τελικά το πρόβλημα με το update?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα