Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τελικά και μένα το viber μου έκανε την ζημιά..φυσικά και δεν είναι λύση να το σβήσεις είναι πολύ χρήσιμο..Οπότε χρησιμοποιώ το greenify για να αδρανοποιω το viber και δεν εμφανίστηκε ξανά το πρόβλημα..αυτο σημαίνει παπαλα ειδοποιησεις μιας και η εφαρμογή δεν τρέχει ούτε στο παρασκήνιο αλλά το προτιμώ από το να κάνω 15 επανεκκινησεις στην συσκευή κάθε μέρα..

Το θέμα είναι ότι χάνεις ειδοποιήσεις. :/

Το iphone από όσο ξέρω έχει να επιλέξεις να μην χρησιμοποιεί την εφαρμογή της κάμερας. Αυτό δεν γίνεται στο samsung?γιατί το έψαξα αλλά δεν το βρήκα!

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 69
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Βάλτε παλιά έκδοση του viber να σωθείτε..Τώρα είναι η 5.3 βάλτε παλιά 5.0 5.2 και τέλος το πρόβλημα!Το έκανα εδώ και μια εβδομάδα και τέλος το mm qcamera daemon!

• Like 1
Δημοσ.

Βάλτε παλιά έκδοση του viber να σωθείτε..Τώρα είναι η 5.3 βάλτε παλιά 5.0 5.2 και τέλος το πρόβλημα!Το έκανα εδώ και μια εβδομάδα και τέλος το mm qcamera daemon!

Πώς κατεβάζω παλαιότερη έκδοση του viber?

Δημοσ.

Πώς κατεβάζω παλαιότερη έκδοση του viber?

γραψε στο google viber apk βρες μια παλια εκδοση κατεβασε την και καντην εγκατασταση

Δημοσ.

Απλά μετά πρέπει να απενεργοποιησεις τις αυτόματες ενημερώσεις γιατί θα σου περάσει ξανά την πιο νέα έκδοση..

Δημοσ.

Και όμως κανει update από μόνο του..σε άλλο φόρουμ διάβασα ότι πολλοί στείλανε email στο viber το οποίο έλεγε πως δεν γνώριζε το πρόβλημα..στα καπάκια έβγαλαν το viber έκδοση 5.4..πολλοί έκαναν την αναβάθμιση όπως και εγώ και εδώ και δύο μέρες δεν έχω πρόβλημα..άρα πιθανόν το θεματακι να έχει λυθεί οριστικά!

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Και όμως κανει update από μόνο του..σε άλλο φόρουμ διάβασα ότι πολλοί στείλανε email στο viber το οποίο έλεγε πως δεν γνώριζε το πρόβλημα..στα καπάκια έβγαλαν το viber έκδοση 5.4..πολλοί έκαναν την αναβάθμιση όπως και εγώ και εδώ και δύο μέρες δεν έχω πρόβλημα..άρα πιθανόν το θεματακι να έχει λυθεί οριστικά!

Λύθηκε τελικά το πρόβλημα με το update?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...