xristos8866 Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Αντε ντε..επίσημα δεν έχει απαντήσει κανείς..σφυρίζουν αδιάφορα..
mariosmi11 Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 πηγα σημερα στο service εδω στη πατρα...με ενημερωσαν οτι ειναι ενημεροι για το φαινομενο σε καποια s5 και οτι εχουν βρθει επιλυση στο θεμα!τωρα θα δειξει αλλα μ ειπαν να μην ανησυχω για τιποτα. Επισης ηταν εκει ενας πελατης που ειχε το ιδιο πρόβλημα στο S4 και μου ειπε οτι απο την ωρα που εγινε η αλλαγη και η εγκατασταση του λογισμικου δε ειχε θεμα! ελπιζω να εναι κομπλε 10 ημερων κινητο!
athina249 Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 πηγα σημερα στο service εδω στη πατρα...με ενημερωσαν οτι ειναι ενημεροι για το φαινομενο σε καποια s5 και οτι εχουν βρθει επιλυση στο θεμα!τωρα θα δειξει αλλα μ ειπαν να μην ανησυχω για τιποτα. Επισης ηταν εκει ενας πελατης που ειχε το ιδιο πρόβλημα στο S4 και μου ειπε οτι απο την ωρα που εγινε η αλλαγη και η εγκατασταση του λογισμικου δε ειχε θεμα! ελπιζω να εναι κομπλε 10 ημερων κινητο! Καμιά λύση δεν έχουν βρει απλά κοροϊδεύουν τον κοσμακι!και με την καινούρια έκδοση που λένε πάλι τα ίδια προβλήματα έχουν!
mariosmi11 Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Kαι τωρα δηλαδη θα μεινουμε με προβληματικο κινητο? το οποιο το ακριβοπληρωσαμε κιολασ? ειναι απαραδεκτο... εγω που τριτη πετάω για κυπρο τι κανω αν μου το ξαναβγάλει? το παει στο service εκει?εχω απογοητευτει!!!! και τελικα τι είναι? λογισμικο η hardware?
athina249 Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 Δυστυχώς ναι!και η απάντηση του μαγαζιού που το πήρα ήταν να το πουλήσω σε κάποιον άλλον και να μην νευριάζω γιατί είναι απλά μια συσκευή! Δεν ξέρω αν είναι λογισμικό η hardware αλλά όπου και να το έχω πάει ότι και να έχουν κάνει το προβλημα παραμένει. 1
tony81 Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 Nexus 5 τα ιδια δυστυχώς. Δοκιμασα κ αλλη εφαρμογή αλλά τίποτα...Εμένα με lollipop τα κάνει οπότε πρέπει να βγάλουν ενημέρωση δεν πάει..
carrypizza Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 αρα μαλλον θεμα του android οποτε τσαμπα τρεχετε εμενα παντως το viber μου εκανε το προβλημα αν και εχω κανει factory reset και το εχω ψιλοαδειο για να μην το κανει παλι καμια αλλη εφαρμογη
vrwmiaris Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 εαν ηταν σιγουρα θεμα λογισμικου θα το εμφανιζαν και αλλα μοντελα,ισως κατι ενδιαμεσο ειναι.παντως λυση δεν ειναι το να εχεις αδειο το κινητο απο εφαρμογες 1
carrypizza Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 εαν ηταν σιγουρα θεμα λογισμικου θα το εμφανιζαν και αλλα μοντελα,ισως κατι ενδιαμεσο ειναι.παντως λυση δεν ειναι το να εχεις αδειο το κινητο απο εφαρμογες αδειο δεν το εχω απλα αυτα που μπορουσα να τα κανω και χωρις εφαρμογες τα εσβησα πχ ebay skroutz κ.α.
mariosmi11 Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Λοιπον το μαγαζι που το αγορασες ειναι απαραδεκτο, και αντιεπαγγελματκο. Ντροπη τους μ αυτο που ειπαν επρεπε ηδη να στο εχουν αλλαξει, εγω εμαθα οτι πολυ το εχουν αυτο το θεμα και μια γνωστη που εχει S5 exei to idio θεμα. Οποτε μαλλον ειναι γενικο πιστευω . Οποτε περιμενουμε ενημερωση και βλεπουμε! Εγω το πηρα απο τοσ servise εως τωρα ολα κομπλε! :D
athina249 Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Λοιπον το μαγαζι που το αγορασες ειναι απαραδεκτο, και αντιεπαγγελματκο. Ντροπη τους μ αυτο που ειπαν επρεπε ηδη να στο εχουν αλλαξει, εγω εμαθα οτι πολυ το εχουν αυτο το θεμα και μια γνωστη που εχει S5 exei to idio θεμα. Οποτε μαλλον ειναι γενικο πιστευω . Οποτε περιμενουμε ενημερωση και βλεπουμε! Εγω το πηρα απο τοσ servise εως τωρα ολα κομπλε! :D Σε ποιο service το πήγες? αρα μαλλον θεμα του android οποτε τσαμπα τρεχετε εμενα παντως το viber μου εκανε το προβλημα αν και εχω κανει factory reset και το εχω ψιλοαδειο για να μην το κανει παλι καμια αλλη εφαρμογη Δεν είναι λύση το να το έχεις άδειο.Γιαυτό παίρνεις smartphone αλλιώς θα έπαιρνες το 3310.και δεν οφείλετε το προβλημα σε καμία εφαρμογή γιατί αυτή την πιπίλα είχαν και μου έλεγαν ότι ευθύνεται κάποια εφαρμογή.το έβαλα σε safe mode και είχε πάλι το ίδιο πρόβλημα.
Chris_85 Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Έχεις απενεργοποιήσει κάποιες υπηρεσίες της samsung? (unified daemon) Χρησιμοποιείς swiftKey? Κάνε και ένα clear cache στο app της κάμερας.
athina249 Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Έχεις απενεργοποιήσει κάποιες υπηρεσίες της samsung? (unified daemon) Χρησιμοποιείς swiftKey? Κάνε και ένα clear cache στο app της κάμερας. Έχω κάνει clear cache στην καμερα. Όχι δεν χρησιμοποιώ SwiftKey.
Polemarxos Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Το ίδιο πρόβλημα με Nexus 5, 5.1 έκδοση. Καμια σωτηρία! Το δουλεψα λιγο σε safe mode και δεν το εκανε, ίσως ειναι καποια εφαρμογή με πρόσβαση στην κάμερα που δημιουργει το πρόβλημα. Εχω Viber, Skype κλπ αλλά δε γίνεται να μη χρησιμοποιούμε και τίποτα για να έχουμε καμερα! Εχω της Google σαν stock,δοκιμασα και άλλη τα ιδια. Τελικα software ή hardware δεν ξέρω..
xristos8866 Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Τελικά και μένα το viber μου έκανε την ζημιά..φυσικά και δεν είναι λύση να το σβήσεις είναι πολύ χρήσιμο..Οπότε χρησιμοποιώ το greenify για να αδρανοποιω το viber και δεν εμφανίστηκε ξανά το πρόβλημα..αυτο σημαίνει παπαλα ειδοποιησεις μιας και η εφαρμογή δεν τρέχει ούτε στο παρασκήνιο αλλά το προτιμώ από το να κάνω 15 επανεκκινησεις στην συσκευή κάθε μέρα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα