Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 69
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παιδια αγορασα ΣΗΜΕΡΑ ενα σαμσουνκ γκαλαξι 5 και μου χει κανει ηδη 2 φορες αυτο το προβλημα και χρειαζεται να κανω επανεκκινηση για να ξεκολλησει,ελεος δηλαδη σημερα το πηρα και εχω βαλει καποια στανταρ προγραμματα ουτε παιχνιδια,ουτε δουυλευω widjet τα χω απενεργοποιησει ολα,πηρα στη σαμσουνκ και μου ειπαν να το παω σε τεχνικο για ελεγχο(ευτυχως οχι στην αρβατο γιατι ειδα αναφορες)

εκει τι θακανουν τωρα αντιοκατασταση καμερασ η θα παρω αλλο μοντελο???

στη σαμσουνκ στο τηλ μου ειπαν οτι οντως ισχυει καποιο προβλημα στην καμερα

μπορω να παρω τα λεφτα μου πισω?νιωθω απογοητευμενος κινητο με μια 2 ωρες λειτουργιας...

το δικο μου εχει προελευση απο ολλανδια τουλαχιστον ειναι στην ευροπαικη ενωση(αλλο παραθυρακι και τουτο)

Δημοσ.

Μαλλον δεν καταλαβες φιλε μου τι σε ρωτησα...

Σου αλλαξαν τη συσκευη κ τωρα η καινουργια ειναι κομπλε?

ειχε εγκριθει αντικατασταση συσκευης αλλα δεν πηρα καινουργια...χρησιμοποιησα το πιστωτικο για αλλη αγορα

• Like 1
Δημοσ.

καλησπερα σημερα και το δικο μου s5 ειχε battery drain και στο battery log ελεγε mm-qcamera-daemon εσεις που εχετε προβλημα εχετε εγκατεστημενο το clean master αν ναι διαγραψτετο γιατ ισως φταει αυτο

Δημοσ.

Παιδια αγορασα ΣΗΜΕΡΑ ενα σαμσουνκ γκαλαξι 5 και μου χει κανει ηδη 2 φορες αυτο το προβλημα και χρειαζεται να κανω επανεκκινηση για να ξεκολλησει,ελεος δηλαδη σημερα το πηρα και εχω βαλει καποια στανταρ προγραμματα ουτε παιχνιδια,ουτε δουυλευω widjet τα χω απενεργοποιησει ολα,πηρα στη σαμσουνκ και μου ειπαν να το παω σε τεχνικο για ελεγχο(ευτυχως οχι στην αρβατο γιατι ειδα αναφορες)

εκει τι θακανουν τωρα αντιοκατασταση καμερασ η θα παρω αλλο μοντελο???

στη σαμσουνκ στο τηλ μου ειπαν οτι οντως ισχυει καποιο προβλημα στην καμερα

μπορω να παρω τα λεφτα μου πισω?νιωθω απογοητευμενος κινητο με μια 2 ωρες λειτουργιας...

το δικο μου εχει προελευση απο ολλανδια τουλαχιστον ειναι στην ευροπαικη ενωση(αλλο παραθυρακι και τουτο)

Από που το πήρες το κινητό? Εγώ θα σου έλεγα να το πας στο κατάστημα γιατί έχεις το δικαίωμα να το επιστρέψεις μέσα σε 7 μέρες αν εντοπιστεί κάποιο πρόβλημα στην συσκευή!

Δημοσ.

Από που το πήρες το κινητό? Εγώ θα σου έλεγα να το πας στο κατάστημα γιατί έχεις το δικαίωμα να το επιστρέψεις μέσα σε 7 μέρες αν εντοπιστεί κάποιο πρόβλημα στην συσκευή!

Παιδια μην το σκεφτεστε.

το προβλημα δεν διορθωνεται.

Μεσα στις 7 μερες ειναι υποχρεωμενοι να σας αλλαξουν συσκευη.

μην δεχεστε τιποτε αλλο

Δημοσ.

Παιδια μην το σκεφτεστε.

το προβλημα δεν διορθωνεται.

Μεσα στις 7 μερες ειναι υποχρεωμενοι να σας αλλαξουν συσκευη.

μην δεχεστε τιποτε αλλο

Το θέμα είναι όσοι το είδαν μετα τις 7 μέρες! :/

• Like 1
Δημοσ.

-σε λιγες ωρες λειτουργιας το κρασαρισμα της καμερας το εκανε 5 φορες σε περιπου 20-30  που ανοιξα την εφαρμογη της 

-πηρα χθες στη σαμσουνκ και μου ειπαν πρωτα πρεπει να παω απο σερβις ωστε να επιβεβαιωθει το προβλημα

-πηγα στο σερβις εκαναν τεχνικο ελεγχο και αναγνωρισαν το προβλημα,μαλιστα εγω ειχα βγαλει και φωτο την επιφανεια εργασιας με το χομκι δηλαδη φωτο της μαυρης οθονης που στο κεντρο λεει σφαλμα(σαν αποδεικτικο) ,και μου ειπαν μπορω να παω στο μαγαζι που το αγορασα πλεον για αντικατασταση

-πηγα στο μαγαζι τους ειπα πως εχουν τα πραγματα-περιμενα κανα διλεπτο να κανει ενα τηλ ο υπευθυνος,επεστρεψε και μου ειπε μπορω να παρω νεο ιδιο κινητο δηλ αμεση αντικατασταση η να παρω καιποιο αλλο και να ισορροπησει αυτος αν ειναι πιο φθηνο η εγω αν ειναι πιο ακριβο την διαφορα(πολυ καλη εξυπηρετηση)

-η αληθεια ειναι οτι απο χτες εφαγα μια πικρα-ξενερωμα με την βλαβη  αλλα η εξυπηρετηση σαμσουνκ-σερβις(σαλαμινος)-μαγαζι(mr gadget,θεσσαλονικη)ηταν αρκετα ουσιαστικη χωρις καποια καθυστερηση

-επελεξα παλι το ιδιο κινητο γιατι περα του προβληματος μου αρεσε αρκετα,ελπιζω ηταν ατυχια αυτο που εγινε και να μην ξαναγοινει

επισης να ενημερωσω για οσους εχουν το προβλημα οτι δεν ειναι  sd-viber-φακος-clean master (κυριως αυτα ακουγονται) καθως εμενα μου το εκανε ξανα και ξανα μετα απο 2 επαναφορες και τελειως αδειο απο apps κινητο

και οπως λενε τα παιδια απο πανω σε ολοκαινοθριο κινητο προβλημα-αμεση αντικατασταση με νεο πριν τις 7 μερες!!!!!

Δημοσ.

-σε λιγες ωρες λειτουργιας το κρασαρισμα της καμερας το εκανε 5 φορες σε περιπου 20-30  που ανοιξα την εφαρμογη της 

-πηρα χθες στη σαμσουνκ και μου ειπαν πρωτα πρεπει να παω απο σερβις ωστε να επιβεβαιωθει το προβλημα

-πηγα στο σερβις εκαναν τεχνικο ελεγχο και αναγνωρισαν το προβλημα,μαλιστα εγω ειχα βγαλει και φωτο την επιφανεια εργασιας με το χομκι δηλαδη φωτο της μαυρης οθονης που στο κεντρο λεει σφαλμα(σαν αποδεικτικο) ,και μου ειπαν μπορω να παω στο μαγαζι που το αγορασα πλεον για αντικατασταση

-πηγα στο μαγαζι τους ειπα πως εχουν τα πραγματα-περιμενα κανα διλεπτο να κανει ενα τηλ ο υπευθυνος,επεστρεψε και μου ειπε μπορω να παρω νεο ιδιο κινητο δηλ αμεση αντικατασταση η να παρω καιποιο αλλο και να ισορροπησει αυτος αν ειναι πιο φθηνο η εγω αν ειναι πιο ακριβο την διαφορα(πολυ καλη εξυπηρετηση)

-η αληθεια ειναι οτι απο χτες εφαγα μια πικρα-ξενερωμα με την βλαβη  αλλα η εξυπηρετηση σαμσουνκ-σερβις(σαλαμινος)-μαγαζι(mr gadget,θεσσαλονικη)ηταν αρκετα ουσιαστικη χωρις καποια καθυστερηση

-επελεξα παλι το ιδιο κινητο γιατι περα του προβληματος μου αρεσε αρκετα,ελπιζω ηταν ατυχια αυτο που εγινε και να μην ξαναγοινει

επισης να ενημερωσω για οσους εχουν το προβλημα οτι δεν ειναι  sd-viber-φακος-clean master (κυριως αυτα ακουγονται) καθως εμενα μου το εκανε ξανα και ξανα μετα απο 2 επαναφορες και τελειως αδειο απο apps κινητο

και οπως λενε τα παιδια απο πανω σε ολοκαινοθριο κινητο προβλημα-αμεση αντικατασταση με νεο πριν τις 7 μερες!!!!!

Καλημερα φιλε μου κ καλες γιορτες να εχουμε

Εγω το πηρα το κινητο απο Κωτσοβολο κ σημερα περιμενω να με ειδοποιησουν για να παω να το αλλαξω εντος DOA

η ερωτηση ειναι η εξης

το καινουργιο που πηρες στα χερια σου, ειχε το ιδιο προβλημα η οχι? προοριζοταν για Ελλαδα το κινητο?

σε ρωταω γιατι ο αδεφος μου πριν 2 μηνες το αγορασε απο Skroutzoμαγαζο, προοριζοταν για Γαλλια κ δεν το εμφανισε ποτε το θεματακι....

Δημοσ.

Καλησπέρα και απο εμένα, έχω εδω και 3 μέρες ενα s5,

επειδή δεν έχω καταλάβει ακριβώς το πρόβλημα και αν το έχω,

στα στατιστικά της μπαταρίας μου βγάζει 2% mm-qcamera-daemon

αλλά όσες φορες και αν έχω ανοίξει την κάμερα, δουλέυει κανονικά, χωρις κολλήματα

ούτε στη φωτογραφική ούτε στο βιντεο, έχω εγκατεστημένα skype και viber. 

Έχει πρόβλημα ή όχι? 

Δημοσ.

Για την ιστορία και μόνο: ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΌΒΛΗΜΑ ΜΕ ΣΥΣΚΕΥΉ ΤΗΣ Samsung δεν πάμε το κινητό στην Arvato αλλά στην Smartech.

Αν έχουμε αγοράσει τη συσκευή από μεγάλη αλυσίδα που πηγαίνει τη συσκευή στην Arvato επειδή συνεργάζεται μαζί της, τότε είμαστε άξιοι της μοίρας μας και κορόιδα.

Δημοσ.

Ρε παιδιά εγώ πιστεύω δεν φταίει η συσκευή..και καινούρια να σας δώσουν πάλι μπορεί να έχει το πρόβλημα..Αν ψάξετε λίγο θα δείτε ότι δεν συμβαίνει μόνο σταsamsung αλλά και στα nexus που σημαίνει ότι είναι θέμα της Android γενικότερα..Επίσης είναι παγκόσμιο το φαινόμενο δεν παίζει ρόλο η χώρα που προορίζεται κλπ..Μπορεί να πάρετε καινούρια συσκευή και να σας το κάνει πάλι..

Επίσης καλό είναι όποιος αντικατεστησε την συσκευή του και του εμφάνισε ξανά πρόβλημα να το γράψει εδώ..Μην τρέχουμε όλοι να αλλάξουμε συσκευή αν δεν φταίει αυτό..Η Google νομίζω ασχολείτε με το θέμα και ίσως δώσει λύση για τις συσκευές τις μέσω κάποιας αναβάθμισης..δεν ξέρω αν ισχύει το ίδιο για την Samsung..αλλά επιμένω συμβαίνει στο 95% των κινητών..ε δεν μπορεί όλοι να έχουμε προβληματικες συσκευές..εμένα το bug είναι από πέρυσι και υπάρχουν άνθρωποι που αγόρασαν το κινητό μέσα στο 2015 και έχουν το ίδιο πρόβλημα..Αν ήταν θέμα συσκευής θα το είχαν φτιάξει..

Δημοσ.

μου το ξαναεκανε και εμενα χτες 2 ωρες λειτουργουσε αυτο και εκαιγε το κινητο νομιζω εφταιγε το snapchat αλλα μετα που το ξαναδοκιμασα με snapchat δεν ξαναεγινε

Δημοσ.

παιδια κινητο S5 μια βδομαδας και κατι μου εβγαλε το ιδιο θεμα...θα το παω στη samsung στη πατρα , ελπίζω να βγαλω άκρη. To θεμα ειναι αφου εχει περασει το DOA 7 ημερων τι κανω? το προβλημα τελικα ειναι hardware η software?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...