leo06 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Το θέμα είναι ότι δεν φταίει η συσκευή αλλά το λογισμικό της συσκευής!Που αυτό αφορά την Samsung και δεν μπορεί να κάνει κάτι το service αλλά η Samsung δεν το παραδέχεται. αν έφταιγε το λογισμικό θα το είχαν όλα τα s5,όπως σου πρότεινε και ο kataramenos32 από πάνω να το πας στην smartec και οχι στην arvato,καλά που δεν στο βγάλανε εκτός εγγύησης λόγο υγρασίας στην arvato
athina249 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Μου είπαν από την arvato ότι δεν είμαι η μόνη που έχω αυτό το πρόβλημα.Θα το πάω αυτές τις μέρες και στην smartec ούτως ή άλλως δεν έχω άλλη επιλογή. :/
nickholden Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Το προβλημα οφειλεται σε bug. Δες λιγο καταναλωση μπαταριας. Αν εχει κατι σαν mmcq camera daemon συγχαρητηρια... δε φευγει με τπτ και κολλαει η καμερα και σου τρωει ολη τη μπαταρια.
taksidiotis Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 παντως προβληματα με την καμερα του s5 εχουν αναφερθει σε γειτονικο φορουμ.
athina249 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Το έψαξα λίγο στο ίντερνετ μέσα σε διάφορα forum και μάλλον οφείλεται στο λογισμικό.Όπου να ναι είπαν θα βγάλουν καινούργιο λογισμικό το lollipop 5.1
Runner25 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 ειχα και εγω προβλημα με την καμερα στο note 2 μου και τελικα εφταιγε μια εφαρμογη που εκανε φακο το φλας την εβγαλα και ολα καλα ολα ωραια
xristos8866 Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Ενδεχομένως ναι να φταίει το λογισμικό..κάποια εφαρμογή που ενδεχομένως χρησιμοποιεί την κάμερα την μπλοκάρει..και όχι μόνο αυτό χεστει το κινητό και τωρινή την μπαταρία δραματικά..αν έχεις παρατηρήσει την στιγμή που στο κάνει αυτό στην κατανάλωση μπαταρίας τρέχει κάτι που ονομάζεται mm qcamera daemon..το πρόβλημα δεν είναι μόνο στα galaxy αλλά σε όλα σχεδόν τα Android..Πάντως με lollipop 5.0 δεν έχει φτιάξει..αν έχετε κανένα νέο λέτε!
athina249 Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Όντως τώρα το παρατήρησα ότι τρέχει κάτι που ονομάζεται mm qcamera daemon.σκέφτομαι να κάνω downgrade στην έκδοση kitkat αλλά φοβάμαι γιατί δεν το έχω ξανακάνει! :/
euxoulhs Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 δεν ειναι θεμα καποιου hardware, ειναι θεμα του λογισμικου καντε ενα hard reset (wipe data etc) και αν συνεχιστει οπως ειπε και ο απο πανω τραβατε για την kitkat.. οσον αφορα για οδηγο να βαλετε kitkat τσεκαρετε http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=336584
Ακραίος Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Και εμένα κάνει ακριβώς το ίδιο από την πρώτη ημέρα αγοράς... Το έχω 3-4 μέρες τώρα. Δεν θέλω να τρέχω σε εγγυήσεις κτλπ αλλά αν χρειαστεί θα το πάω. Εσύ βρήκες άκρη με τίποτα? Έχω 4.4.2.
athina249 Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Όχι δεν έχω μπορέσει να βρω άκρη.έχω πάει παντού έχω κάνει τα πάντα αλλά άκρη δεν έχω βρει.
jim265 Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Όχι δεν έχω μπορέσει να βρω άκρη.έχω πάει παντού έχω κάνει τα πάντα αλλά άκρη δεν έχω βρει. λοιπον...ειχα ακριβως το ιδιο προβλημα...το πηγα στην arvato και μου εκαναν αναβαθμιση...μετα απο 20 μερες παλι τα ιδια. την δευτερη φορα μου αλλαξαν την καμερα...μετα απο 3 μερες παλι τα ιδια...εγινε χαμος. τριτη φορα μου τα αλλαξαν ολα...την επομενη μερα ακριβως παλι το ιδιο θεμα. ξανα στην arvato και αυτη την φορα δεν εφυγα απο εκει που μιλησα με τον υπευθυνο του service. παραδεχτηκε οτι δεν μπορουσε να γινει τιποτε αλλο και θα ζητουσε αντικατασταση συσκευης. μετα απο μια εβδομαδα μου ηρθε μηνυμα οπως συνηθως..πηγα παλι εκει και μου ειπαν οτι εχει εγκριθει η αντικατασταση. το ειχα παρει απο το πλαισιο....πηγα εκει και τελειωσε το θεμα.
manolisb Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Επειδη εχω κι εγω το ιδιο θεμα με συσκευη 3 ημερων, τι εννοεις φιλε μου τελειωσε το θεμα?! Σου αλλαξαν τη συσκευη κ τωρα η καινουργια ειναι κομπλε?
jim265 Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Επειδη εχω κι εγω το ιδιο θεμα με συσκευη 3 ημερων, τι εννοεις φιλε μου τελειωσε το θεμα?! Σου αλλαξαν τη συσκευη κ τωρα η καινουργια ειναι κομπλε? Απ' οτι καταλαβα δεν διορθωνεται το προβλημα, οποτε μην το αφησεις. Ειχαν ενημερωσει το πλαισιο απ' οπου το αγορασα και μου εκαναν αντικατασταση της συσκευης. Το παλιο βεβαια εμεινε στην arvato
manolisb Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Μαλλον δεν καταλαβες φιλε μου τι σε ρωτησα... Σου αλλαξαν τη συσκευη κ τωρα η καινουργια ειναι κομπλε?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα