LL_NEO Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2003 Εχτές το μεσημεράκι δεν είχα τι να κάνω καi μπήκα στο insomnia. Στο cpu & motherboards και συγκεκριμένα στο Perfect case guide topicπέτυχα καινούργιο reply . Παραξενεμένος επειδή αν και sticky έχει καιρό να γίνει καινούργιο reply, μπαίνω μέσα και είδα μια ερώτηση του neted. Ε μιας και ήξερα απάντησα και επειδή η κουβέντα έφερε και μια δεύτερη σχετικά με ένα moddάρισμα σε ανεμιστήρες. Επειδή ήταν ψιλοπερίπλοκο για αν το περιγράψω, κάθησα και το έκανα σε έναν πρόχειρο ανεμιστήρα, τράβηξα και κάτι φωτό με το t610 (κανα 20 λεπτο δουλίτσα δλδ) και τις πόσταρα. Επειδή στο συγκεκριμένο guide δεν αναφερόταν αυτό, και το θεώρησα χρήσιμο κιόλας, παραίνεσα και το δημιουργό του, τον timiman, να το συμπεριλάβει σε επερχόμενη έκδοση. Το βράδυ που γύρισα απο βολτίτσα μπαίνω μέσα και τα replies μου παρέα με του neted είχαν γίνει άφαντα. Τι στο καλό λέω δε θυμάμαι καλά που πόσταρα? Κάνω ένα search βάσει του ονόματος μου αλλά τίποτα! Δύο είναι τα ενδεχόμενα λοιπόν: α) Έφαγε κάποια φρίκη η βάση δεδομένων, οπότε να τα ξαναποστάρω β) Για κάποιο λόγο διαγράφτηκαν. Σε πρώτη φάση επικοινώνησα με τον Imagine και δήλωσε άγνοια. Ο timiman ακόμα δεν μου έχει απαντήσει στα σχετικά pm, παρόλο που το πρωί ήταν μέσα, αλλά εντάξει μπορεί ο άνθρωπος να είχε δουλειά, ή να μην ήξερε ούτε ο ίδιος κάτι. Αλλά ακόμα και έτσι, δεν παραβιάστηκε κάποιος συγκεκριμένος κανόνας του forum για να διαγραφτούν. Ούτε μπινελίκια, ούτε cracks ή κάτι ανάλογο, ούτε πολιτικά ή αθλητικά. Επειδή λοιπόν ενδέχεται η λύση στο μυστήριο (όπως το βλέπω εγώ τουλάχιστον) να είναι κάτω απο τη μύτη μου και άρα να είμαι εγώ ή πολύ στραβός ή πολύ ηλίθιος, θα ήθελα να μάθω τι ακριβώς παίχτηκε εχτές το βράδυ και εξαφανίστηκαν κάποια posts
Cristina Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2003 Οποιαδήποτε απορία για κλείδωμα ή διαγραφή μηνύματος ή θέματος θα πρέπει να υποβάλλεται με προσωπικό μήνυμα (PM) ή e-mail στους αρμόδιους moderators ή τον administrator και όχι με δημιουργία θέματος (topic). Οποιοδήποτε παρόμοιο θέμα δημιουργηθεί, θα κλειδώνεται αμέσως.
LL_NEO Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2003 Επειδή ακριβώς δεν υποψιάζομαι στην ουσία διαγραφή(και τους λόγους τους αναφέρω παραπάνω) αλλά να βάρεσε μπιέλα η βάση δεδομένων, γι'αυτό και το έκανα εδώ Χριστίνα. Άσε που ήδη έχουν γίνει τα παραπάνω που αναφέρεις και τουλάχιστον ο imagine δεν ξέρει τίποτα. ...εκτός και αν ξέρεις κάτι παραπάνω απο εμένα, οπότε συγχωρούμαι λόγω άγνοιας :roll: :roll: :roll:
LL_NEO Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2003 Τι έγινε ρε παιδιά. Κανείς δεν ξέρει; Κανείς δε λέει; Γιατί τέτοιο γράψιμο;
marios1957 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2003 Παιχταρά μου,"Άρον τη Monica σου και περιπάτει.Ου γαρ οίδασι τι ποιούσι". Κοινώς,το "Πετρωμένον φαγείν αδύνατον"... Κλείδωστο mod,είχε δίκιο η Χριστινάρα,δεν λέει να βγάζουμε τα άπλυτά μας στη φόρα. LL,όλοι σε ξέρουν(απ΄τα "αριά τα σκόρδα" εννοώ),δούλευε underground,με p.m.
LL_NEO Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2003 Δεν το αφήνω marie. Τουλάχιστον αν δε μάθω το λόγο για τον οποίον ενδεχομένως έγινε delete.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2003 Super Moderators Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2003 Το θέμα ερευνάται.
marios1957 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2003 The Return of the Pink Panther. Τουρου-τουρου,τουρουρουρου-τουρουρουρου,τιριιιι-ρι!
LL_NEO Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2003 Το θέμα ερευνάται. Πάει καλά, είναι και αυτό μια αρχή. Τουλάχιστον ξέρουμε, αν μπήκε χέρι, ή αν είναι αυτό που αρχικά σκέφτηκα?
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2003 Ει! Δεν έχω λάβει κανένα PM από neted ή ll_neo !!! Τα ποστ διαγράφηκαν διότι δεν είχαν καμία σχέση με το θέμα του topic. Όπως θα διαγραφούν και τα δύο που βλέπω σήμερα να υπάρχουν στο ίδιο θέμα και ρωτάνε τι γίνανε τα post σας. Αν μου είχατε στείλει PM δεν θα υπήρχε λόγος να δημιουργηθεί αυτή η απορία. Στο κάτω-κάτω και οι δύο χρήστες έχουν κάποια εμπειρία χρήσης του forum. Από κανέναν δεν πέρασε από το μυαλό του ότι η δημιουργία ερώτησης μέσα σε ήδη υπάρχον θέμα, με το οποίο δεν έχει σχέση, δεν είναι σωστό; Ποια η λογική να υπάρχει η δυνατότητα να ανοιχτεί νέο θέμα από κάθε χρήστη, όταν εκείνος δεν την χρησιμοποιεί; Θέλετε να το καταργήσουμε και να απαντάμε όλο τα θέματα σε ένα topic μόνο, όπως κάνουν σε κάτι άλλα φόρουμ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.