Προς το περιεχόμενο

Αλλαγή RAM ή Overclock ?

TakisGoutsis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ε και σιγά την αύξηση ρεύματος που προκαλεί το overclock της ραμ, είναι απειροελάχιστο μπροστά στο ρεύμα που τραβάει ένας επεξεργαστής ή μια κάρτα με overclock.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

εννοώ ότι κάθομαι στον υπολογιστή.. 

Φιλε μου δεν θα παθεις ηλεκτροσοκ.Ειπαμε :P !!!

Οι μνημες ειναι ρυθμιζμενες στην motherboard στα 1,5v και τις πας μεχρι εκει που αντεχει το oc που εκανες.

Εγω απο 1,5 τις πηγα στο 1,67.

Τσεκαρε λιγο περι overclock γιατι απ'οτι βλεπω δεν τα γνωριζεις και καλο θα ητανε πρωτου πειραξεις το οτιδηποτε να δεις καποια βιντεακια στο youtube οπως αυτα που παρεθεσε ο φιλος Mult1C0r3Cpu, για να παρεις μια γευση κι εμεις εδω ειμαστε.  ;)

Papajohn για να τις ανεβάσεις το πείραξες ; Πείραξες και το cpu/nb ρεύμα ή όχι ; 

Τα εχω πειραξει και αυτα περα απο το nb για να κανω oc στην CPU(4,8ghz).

To oc της RAM ειναι ιδιο δηλαδη και πριν κανω oc την cpu,τις ιδιες ρυθμισεις ειχα βαλει στις ram.

Συμβαδιζουν σωστα και οι ram με oc αλλα και cpu-ram σε οc μαζι.

Ναι εννοείται, μόνο το fsb overclock επηρεάζει επεξεργαστή και μνήμες μαζί. Το overclock μέσω του ξεκλείδωτου πολλαπλασιαστή του επεξεργαστή επιτυγχάνει την αύξηση της συχνότητας αποκλειστικά και μόνο του επεξεργαστή χωρίς παράλληλα να επηρεάσει και τις μνήμες.

εαν  βαλει XMP profile στο bios οι μνημες θα κανουν αυτοματα οβερκλοκ  Θα χρειαστει να ανεβασει και τα ρευματα ομως (ισως).

Θα σου ελεγα να το πας σιγα σιγα να δεις μεχρι που μπορει να φτασει, μην ανεβασεις με τη μια πχ 2400, πανε απο τα 1800 στα 2100 και δες με τι ρευματα παει (και αν παει).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...