TakisGoutsis Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 καλημέρα στην ωραία παρέα... άνοιξα αυτό το θέμα γιατί άλλαξα μητρική και επεξεργαστή και το επόμενο βήμα μ είναι η ram ... Tο σύστημα μ.. i7 4770k asus maximus vii hero kingston hyper x fury white---->> http://www.skroutz.gr/s/4719730/Kingston-HyperX-Fury-White-8GB-DDR3-1866MHz-HX318C10FWK2-8.html μπορώ να της κάνω overclock ?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
terry308 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Τι αποτελέσματα ψάχνεις ;; Για ποιο λόγο να κάνεις o/c και/ή αλλαγή ram ; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Whitefanged Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Δεν θα δεις καμία διαφορά όσο και να τις ανεβάσεις. Παρόλαυτα αν επιμένεις μπορείς να δοκιμάσεις και να δεις μέχρι που φτάνουν. Οι μνήμες δεν έχουν κάποιο χαρακτηριστικό που να επιτρέπει ή αποτρέπει το oc. Άμα είσαι τυχερός θα ανέβουν παραπάνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 μονο μπλε οθονες θα κερδισεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TakisGoutsis Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Τι αποτελέσματα ψάχνεις ;; Για ποιο λόγο να κάνεις o/c και/ή αλλαγή ram ; εχουν cl 10 στα 1866 mhz.. μπορώ να της πάω ποιο πάνω?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Μην σκαλίσεις τις μνήμες ακόμα. Δες οδηγούς στο youtube και προσπάθησε υπομονετικά. Ωστόσο, λεπτομέριες και κόλπα στο oc των μνημών θα τα μάθεις με τον καιρό όσο ασχολείσαι ενεργά. Και εγώ θα αρχίσω να παίζω με ram oc σιγά σιγά. Στόχος μου τα 2400mhz από τα 1600mhz που είναι στοκ οι gskill μου. Η διαφορά από το oc των μνημών δεν είναι τεράστια, ωστόσο η ευχαρίστηση και η γνώση που αποκτάς είναι το καλύτερο. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Whitefanged Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Εσύ με την apu θα έχεις και ένα κέρδος στις επιδόσεις. Για το σύστημα του φίλου είναι η χαρά της συμμετοχής μόνο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Εννοείται . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TakisGoutsis Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Μην σκαλίσεις τις μνήμες ακόμα. Δες οδηγούς στο youtube και προσπάθησε υπομονετικά. Ωστόσο, λεπτομέριες και κόλπα στο oc των μνημών θα τα μάθεις με τον καιρό όσο ασχολείσαι ενεργά. Και εγώ θα αρχίσω να παίζω με ram oc σιγά σιγά. Στόχος μου τα 2400mhz από τα 1600mhz που είναι στοκ οι gskill μου. Η διαφορά από το oc των μνημών δεν είναι τεράστια, ωστόσο η ευχαρίστηση και η γνώση που αποκτάς είναι το καλύτερο. όταν λες δες οδηγούς στο youtube τι εννοείς?? στείλε σχετικό link !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papajohnnnn Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Φυσικα και θα δεις διαφορες (εγω ειδα) αλλα ΜΟΝΟ στα games.Θα πρεπει βεβαια να εισαι ψιρας για να τις παρατηρησεις οπως εγω . Εγω εχω παει τις δικες μου (corsair vengeace) απο 1600 στα 2133 με 1,67 ρευμα και ρολογια στα 9-11-11-32. Τσεκαρε τα ρολογια που βαζει η εταιρια στα καλυτερα μοντελα της kingston hyperx fury.δηλαδη αυτα που εχουν μεγαλυτερα mhz και ρολογια και απλως ανεβασε το ρευμα. Εγω με memtest 2 μερες συνεχομενες ειμαι stable χωρις κανενα error οπως αντιστοιχα και με prime αλλα και intelburntest. Αν το θες απλα για καθημερινη χρηση,δεν υπαρχει απολυτως κανενα νοημα να το κανεις,δεν θα δεις καμια διαφορα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Αυτά είναι ότι καλύτερο μπορώ να βρω. Όταν είχα τις μνήμες στα 1866 χωρίς να πειράξω τίποτα παραπάνω παρά μόνο την συχνότητα είχα διαφορά στα παιχνίδια λόγω apu. Αν με το καλό παίξω σε μεγαλύτερες συχνότητες καθως ψιλοβαριέμαι αυτό το διάστημα την όλη διαδικασία του oc θα έχω καλύτερα fps. Ωστόσο έχει δίκιο ο papajohnnnn αλλά οι διαφορές δεν είναι τεράστιες. Δυστυχώς είμαι και εγώ ψείρας και κοιτάω την λεπτομέρια . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Whitefanged Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Φυσικα και θα δεις διαφορες αλλα ΜΟΝΟ στα games.Θα πρεπει βεβαια να εισαι ψιρας για να τις παρατηρησεις οπως εγω . Ισχύει το ακριβώς αντίθετο. Δεν θα δει πουθενά, καμμία διαφορά σε κανένα game. Avg fps και frame times θα είναι ίδια. Αν είχε multi gpu setup κάτι πάει κι έρχεται για τα frame times μόνο, και μόνο για μεγάλη διαφορά στον χρονισμό, όπως λες κι εσύ από 1600 -> 2133. Υπάρχει ένα μικρό κέρδος σε fps από τα 1333 στα 1600 και λίγο μικρότερο από τα 1600 στα 1866. Από κει και πάνω εκμηδενίζεται. Πιθανόν αυτό που παρατηρείς εσύ είναι το δεύτερο βήμα επειδή ξεκίνησες από τα 1600, ο φίλος όμως βρίσκεται ήδη στα 1866. Σε άλλες εφαρμογές όμως πχ. rendering όσο ανεβαίνουν κάτι κερδίζει. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TakisGoutsis Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Φυσικα και θα δεις διαφορες (εγω ειδα) αλλα ΜΟΝΟ στα games.Θα πρεπει βεβαια να εισαι ψιρας για να τις παρατηρησεις οπως εγω . Εγω εχω παει τις δικες μου (corsair vengeace) απο 1600 στα 2133 με 1,67 ρευμα και ρολογια στα 9-11-11-32. Τσεκαρε τα ρολογια που βαζει η εταιρια στα καλυτερα μοντελα της kingston hyperx fury.δηλαδη αυτα που εχουν μεγαλυτερα mhz και ρολογια και απλως ανεβασε το ρευμα. Εγω με memtest 2 μερες συνεχομενες ειμαι stable χωρις κανενα error οπως αντιστοιχα και με prime αλλα και intelburntest. Αν το θες απλα για καθημερινη χρηση,δεν υπαρχει απολυτως κανενα νοημα να το κανεις,δεν θα δεις καμια διαφορα. μόνο για παιχνίδια ανοίγει το ρεύμα του υπολογιστή για κανένα άλλον λόγο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Ανοίγει το ρεύμα ; Τι ακριβώς θες να πεις, καθώς δεν βγάζει νόημα η πρότασή σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TakisGoutsis Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 εννοώ ότι κάθομαι στον υπολογιστή.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα