arsenal Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Καλημερα σε ολους πανω.. που ελεγα να αλλαξω το nexus για να το χαρίσω μου εμφάνισε πρόβλημα και θελω να το φτιάξω πρώτα.Η η αφη στο πανω μερος της οθόνης δεν λειτουργεί..φανταστείτε οτι μια οριζόντια γραμμη στην οθόνη δεν ανταποκρίνεται καθόλου στο άγγιγμα.Επίσης καμια φορα κανει κατι τρελα παταει μονο εφαρμογες ανοιγει καμερα δηλαδη ανοιγει εφαρμογες συνεχως λες και πατάει καποιος στην οθόνη.Δεν μπορώ να το εξηγήσω.Να πω οτι εκανα factory reset ήδη
GianniSM Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 <p>Καλημερα σε ολους πανω.. που ελεγα να αλλαξω το nexus για να το χαρίσω μου εμφάνισε πρόβλημα και θελω να το φτιάξω πρώτα.Η η αφη στο πανω μερος της οθόνης δεν λειτουργεί..φανταστείτε οτι μια οριζόντια γραμμη στην οθόνη δεν ανταποκρίνεται καθόλου στο άγγιγμα.Επίσης καμια φορα κανει κατι τρελα παταει μονο εφαρμογες ανοιγει καμερα δηλαδη ανοιγει εφαρμογες συνεχως λες και πατάει καποιος στην οθόνη.Δεν μπορώ να το εξηγήσω.Να πω οτι εκανα factory reset ήδη</p> Χαλασμένη οθόνη. Το έχω δει σε LG G2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα