Προς το περιεχόμενο

Γκαζι σε Grande Punto?

Galis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια σας παιδια. Επειδη δεν εχω ασχοληθει καθολου με το αθλημα μπορει να με βοηθησει καποιος για το συστημα υγραεριοκινησης που πρεπει να διαλεξω? Εχω ενα grande punto 1.4 95ps 2008 και θα χρειαστει πλεον να κανω καθε μερα μεγαλες αποστασεις. Ψαχνω κατι οσο οικονομικοτερο γινεται αλλα να μην υπαρχει προβλημα με το αυτοκινητο γιατι δεν προβλεπεται να αλλαχτει για 3-4 χρονια ακομα τουλαχιστον. Ευχαριστω

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τα λεφτά του παλιού συν όσα θα έδινες για τη μετατροπή. Για μεταχειρισμένο λέω πάντα, όπως είναι και το δικό σου.

Εφόσον σε νοιάζει το να μην τρέχεις, σίγουρα είναι προτιμότερο ένα στοκ αυτοκίνητο.

ευχαριστω για τη συμβουλη αλλα βγαινει μεγαλη χασουρα και το αμαξι μου ειναι σαν καινουριο... Ας επιστρεψουμε στην αρχικη ερωτηση καλυτερα

Γεια σας παιδια. Επειδη δεν εχω ασχοληθει καθολου με το αθλημα μπορει να με βοηθησει καποιος για το συστημα υγραεριοκινησης που πρεπει να διαλεξω? Εχω ενα grande punto 1.4 95ps 2008 και θα χρειαστει πλεον να κανω καθε μερα μεγαλες αποστασεις. Ψαχνω κατι οσο οικονομικοτερο γινεται αλλα να μην υπαρχει προβλημα με το αυτοκινητο γιατι δεν προβλεπεται να αλλαχτει για 3-4 χρονια ακομα τουλαχιστον. Ευχαριστω

πλεον με 700-800 ευρω βρισκεις στην αγορα brc και zavoli που ειναι απο τα πιο πολυφορεμενα και αξιοπιστα συστηματα υγραεριου.

και gamaoli να σου βαλει πανω αν ο μαστορας δεν εχει ιδεα αστα να πανε !

80% μαστορας 20% το κιτ να ξερεις. Στο υγραεριο μετραει ποιος το βαζει οχι τοσο πολυ τι βαζεις.

Συμβουλη!  ΜΗΝ πας στα κουτουρου στους γνωστους που βαζουν ονοματα δεν λενε οικογενειες δεν θυγουμε.

εννοειτε οτι παιζει ρολο και ο μαστορας. αν πας σε λυση brc παιρνεις στα κεντρικα ρωτας ποιοι ειναι επισημοι εγκαταστατες brc στην περιοχη σου.γιατι brc περνανε και μαιμου απο βουλγαρια μη εξουσιοδοτημενοι εγκαταστατες. αν πας σε zavoli κανες μια ευρενα ποιοι ειναι καλοι μαστορες απο αυτους που ειναι στο group θεοδωρου.

και gamaoli να σου βαλει πανω αν ο μαστορας δεν εχει ιδεα αστα να πανε !

80% μαστορας 20% το κιτ να ξερεις. Στο υγραεριο μετραει ποιος το βαζει οχι τοσο πολυ τι βαζεις.

Συμβουλη!  ΜΗΝ πας στα κουτουρου στους γνωστους που βαζουν ονοματα δεν λενε οικογενειες δεν θυγουμε.

Ετσι ακριβως !!!!!! Για αυτον που εγραψες θεωρειται το ...μαυρο προβατο της υγρεροκινησης .Δυο γνωστοι μου που εβαλαν εκει ειχαν προβλημα . Εχω βαλει σε δυο δυσκολα αμαξια (AudiTT) στην Qgas  http://qgas.gr/   χωρις κανενα προβλημα .

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...