anthoulaki Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 πως μπορουμε να κανουμε τη ρυθμιση των πλαισιων (αριστερα δεξια πανω κατω), εκει που ειναι ο χαρακας ουσιαστικα.. να γινει μονιμη; εχω παρατηρησει πως οταν ανοιγω το word (ειτε καποιο εγγραφο, ειτε για να δημιουργησω εγω) ειναι σε μια συγκεκριμενη θεση τα πλαισια.. δε μπορω να το ρυθμισω καπως να μου ανοιγει ως προεπιλογη; στα εγγραφα που ηδη εχω, το εχω ρυθμισει ετσι, εχει αποθηκευτει ετσι και ανοιγει οπως το αφησα. σε κατι που θελω να δημιουργησω εγω ομως;;
.::NikoS::. Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Φτιάξε τους χάρακες όπως θες, πατα διπλο κλικ πανω σε καποιον χαρακα και στο παραθυρο που θα εμφανιστει και θα εχει τα νεα νουμερα που θες (αφου θα τα εχεις φτιαξει, ειτε θα τα φτιαξεις εκει στο παραθυρο) κατω αριστερα θα εχει ενα κουμπι Ορισμος ως προεπιλογη. 2
anthoulaki Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 ευχαριστω πολυυυ!! (τουλαχιστον αυτο εγινε)
.::NikoS::. Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 αα κάτσε να δω το αλλο με το skype το ειχα ξεχασει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα