.::NikoS::. Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Αυτό που λέει ο tsilitheo1!!! Ειναι αυτο που σου ειπα στο edit2 πιο πανω. Να ξετικάρεις το ως διαχειριστη (επειδή στην αρχή σου ειχα πει να το βαλεις) γιατί από ότι βλέπω λες ειναι τσεκαρισμενο, οποτε ισως για αυτο σου το κανει. Όσον αφορά το UAC γιατί νομίζεις ότι σε προστατεύει; Αφού ο,τι παράθυρο σου πετάει για ειδοποίηση το αποδέχεσαι, τι νόημα έχει; Νόημα θα είχε αν πραγματικά σε κάθε προειδοποίηση καθόσουν να δεις τι αρχείο τρέχει και αν ειναι αυτό που ήθελες να τρέξεις. (δε νομίζω να το κάνει κανείς αυτό δηλαδή )
anthoulaki Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 νομιζω πως δουλεψε.. τοσο καιρο το ειχα τικαρισμενο το "εκτελεση ως διαχειριστης, τωρα το εβγαλα.. πατησα στο εικονιδιο του skype, και δε πεταξε το παραθυρο! τι να πω, να ηταν αυτο; αυριο που θ ανοιξω παλι το πισι θα σας πω με σιγουρια! να'στε καλα ολοι για τη προσπαθεια.. και κυριως ο φιλος με το τσιουαουα!! Αυτό που λέει ο tsilitheo1!!! Ειναι αυτο που σου ειπα στο edit2 πιο πανω. Να ξετικάρεις το ως διαχειριστη (επειδή στην αρχή σου ειχα πει να το βαλεις) γιατί από ότι βλέπω λες ειναι τσεκαρισμενο, οποτε ισως για αυτο σου το κανει. Όσον αφορά το UAC γιατί νομίζεις ότι σε προστατεύει; Αφού ο,τι παράθυρο σου πετάει για ειδοποίηση το αποδέχεσαι, τι νόημα έχει; Νόημα θα είχε αν πραγματικά σε κάθε προειδοποίηση καθόσουν να δεις τι αρχείο τρέχει και αν ειναι αυτό που ήθελες να τρέξεις. (δε νομίζω να το κάνει κανείς αυτό δηλαδή ) ναι τωρα προσεξα τι ακριβως μου λεγες για το εκτελεση ως διαχειριστης.. πιστευω πως λυθηκε, για να δουμε! χμμ τωρα για το uac, το πιστευω γιατι.. ετσι λεει;; χαχα! περα απ τη πλακα, δεν ειναι κι ενα μετρο προστασιας απ το ν ανοιγει προγραμματα που δε θελω; ενταξει σε αυτα που χω επιλεξει εγω να ανοιξω το παταω κουτουρου οντως. δε ξερω, μπορει και να το εχω θεοποιησει στο μυαλο μου! :Ρ 1
tsilitheo1 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Offtopic , βλεπεις ποσο πολυ εμοιαζε με τσιουαουα ας μην ειχε καμια σχεση με αυτην την ρατσα ;;; Ontopic , μια απλη αναζητηση στο φορουμ του skype ηταν ...
anthoulaki Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 χαχα οντως... καμια σχεση!! και σχετικα με το θεμα μου.. τελικα ηταν οντως τοσο πολυ! και παλι σας ευχαριστω ολους!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα