Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το ερωτημα ειναι αυτο, και νιωθω σα πρωταρα.. αλλα αληθεια το εχω κοιταξει απο ολες τις μεριες και τιποτα! και απ τις ρυθμισεις του skype και στο εικονιδιο δεξι κλικ ιδιοτητες, μπας και βρω κατι σχετικο... καμια ιδεα; εχω win7.

Δημοσ.

Αποκλείεται να τα έχεις κοιτάξει όλα :P γιατί θα είχες δει στα Εργαλεία> Επιλογές το παρακάτω:

@corsair04 Αν δεν έχει ρυθμιστεί ποτέ να ανοίγει με τον υπολογιστή, δε θα υπάρχει καν εκεί μέσα.

post-121105-0-31116500-1425513622_thumb.jpg

Δημοσ.

κι ομως και τα δυο ειναι τικαρισμενα.. το 1ο απ το msconfig ομολογω δε το χα ψαξει, αλλα και παλι ηταν με τικ.

απ τις επιλογες του skype ειναι απ τα πρωτα που χα τσεκαρει.. αλλα τιποτα.

οταν το ανοιγω εγω απ το εικονιδιο μου λεει "θελετε να επιτραπει στο ακολουθο προγραμμα να πραγματοποιησει αλλαγες σε αυτον τον υπολογιστη;" κι απο κατω εχει λεπτομερειες με το ονομα του προγραμματος κλπ.. στο εικονιδιο του skype μου εμφανιζει την ασπιδα απο κατω.

Δημοσ.

Οπότε οντως κατι θα το μπλοκαρει για να ανοιξει. Όπως το καταλαβαίνω ειναι το UAC. Η αλήθεια ειναι οτι ειναι καπως περιεργο να σου μπλοκαρει το UAC το skype. To έχεις κατεβάσει από έγκυρη πηγή; Κάνεις ένα κόπο να το απεγκαταστήσεις και να το ξαναβάλεις από εδώ.

Ή δοκίμασε να πας να βρεις το skype.exe από το program files\Skype\Phone κανε δεξι κλικ > ιδιότητες> καρτέλα συμβατότητα και τσέκαρε το κουτακι που λεει εκτελεση ως διαχειριστη. (αν και νομιζω πως παλι θα σε ρωταει αλλα δοκιμασε το)

Δημοσ.

ναι αλλα και παλι μου χει την ασπιδα.. οποτε θα το ξανακατεβασω, απ τη σελιδα του. το χω τοσο καιρο και δε θυμαμαι απο που το κατεβασα για να μαι ειλικρινης. οσο γι αυτο που λεγαμε παραπανω το τειχος προστασιας; πηγα στις ρυθμισεις για προχωρημενους.. εχει να φτιαξω κατι κανονες..; θα δω αν θα δουλεψει με τη νεα εγκατασταση και θα σας πω.

Δημοσ.

Αφου λες για ασπίδα και έτσι όπως περιγράφεις το μήνυμα που σου εμφανίζει είναι σίγουρα το UAC. (μπορείς πάντα βεβαια να στείλεις αδιάβαστο το UAC γιατί είναι απλά άχρηστο) Δεν έχει σχέση με το firewall των windows. Δοκίμασε ξανά και πες μας αν ειναι θα αρχισουμε το γκουγκλαρισμα μετα  :PΤο λινκ που σου δινω ειναι από την επίσημη σελίδα τους και μάλιστα το αρχείο για offline εγκατάσταση. 

Δημοσ.

ω ναι.. ακομα επιμενει η ασπιδα. το ξαναπερασα απ το λινκ αυτο, και παλι με ρωταει.. αυτο το UAC που λες το εμφανιζει στο πλαισιο κειμενου οταν μου πεταει αν πρεπει να επιτραπει η συνδεση.. ε και να υποθεσω οτι αφου το κανει ακομα, δε θα ξεκιναει κι αυτοματα κατα την εναρξη ε;

Δημοσ.

Ε ναι αμα σου ζηταει επιβεβαιωση το παπαροUAC, δε θα ανοίγει μόνο του γιατί το βλέπει σαν απειλή. Κάτσε να το ψάξω λίγο (ξαναλέω πάντως ότι υπάρχει και η λύση να κλείσουμε το UAC :P )

Edit: στο παράθυρο που σου πετάει λέει ότι ζητάει επιβεβαίωση για το skype.exe? Ή μήπως για κάποιο άλλο πρόγραμμα/αρχείο;

Edit2: στις ιδιότητες που σου ειπα πριν, μπες και ξετσεκαρε το κουτακι που λεει για εκτελεση ως διαχειριστη. 

Δημοσ.

το ερωτημα ειναι αυτο, και νιωθω σα πρωταρα.. αλλα αληθεια το εχω κοιταξει απο ολες τις μεριες και τιποτα! και απ τις ρυθμισεις του skype και στο εικονιδιο δεξι κλικ ιδιοτητες, μπας και βρω κατι σχετικο... καμια ιδεα; εχω win7.

Ανοιγεις ccleaner(αν το εχεις εγκατεστημενο) ,πηγαινεις "εργαλεια"-"εκκινηση" βρισκεις το skype και δεξια γραφει "ενεργοποιηση","απενεργοποιηση","διαγραφη"...επιλεγεις "ενεργοποιηση" και τελος.

Δημοσ.

Νικο.. το σκεφτηκα κι εγω σα λυση, αλλα δε ξερω μηπως ειναι και χρησιμο; δε θα θελα να απενεργοποιησω εντελως το UAC.

για το 1. συγκεκριμενα το παραθυρο που πεταει λεει πανω πανω ελεγχος λογαριασμου χρηστη (uac) -το εμπεδωσαμε! :Ρ-

θελετε να επιτραπει ... και απο κατω: ονομα προγραμματος: skype, επαληθευμενος εκδοτης: skype software sarl, προελευση αρχειου: μοναδα σκληρου δισκου, θεση προγραμματος: c:\program file\skype\phone\skype.exe

για το 2. ναι το χα κανει και πριν αναρτησω εδω την ερωτηση, ειναι τσεκαρισμενο..

David.. θενξ! και απο κει το τσεκαρα και τιποτα.. δηλαδη ειναι ηδη ενεργοποιημενο!

Δημοσ.

Both your issues have the same reason: Skype is set to run “As Administrator”. This triggers the UAC prompt and also removes the “Quit” option from the taskbar icon.

Right click on Skype’s desktop shortcut (icon), select Properties and then the Compatibility tab. Uncheck the option: “Run this program as an administrator”.

If this option is greyed out, then click on “Change setting for all users” and uncheck this option in this window.

Edit: You need to Quit Skype before doing these changes. Δοκιμασε και αυτο...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...