Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ένας φίλος μου αύριο - μεθαύριο θα έχει στημένο ένα δικό του καινούργιο PC και θέλει να μάθει τι προγράμματα να κατεβάσει για την ασφάλεια του υπολογιστή του. Ας πούμε να βάλει μόνο ένα antivirus ή να κάνει μια "συλλογή" του στιλ bidefender - hitman pro - malwarebytes - adwarecleaner; Θέλει επίσης αν υπάρχει κάποια προστασία για τις τραπεζικές συναλλαγές (τύπου εικονικό πληκτρολόγιο, όσο αξιόπιστα μπορεί να είναι αυτά) ή ότι άλλο υπάρχει. Προτιμάει τα free γιατί έχει μείνει ταπί μετά την αγορά του υπολογιστή αλλά αν υπάρχει κάτι φθηνό που να αξίζει και να μην έχει διάρκεια ενός μήνα η συνδρομή αυτή θα προσπαθήσει να τα βολέψει. Ευχαριστώ και περιμένω τις προτάσεις σας.

Δημοσ.

Οτι και να βάλεις στα win δεν την γλυτώνεις.

Και γαμω τις απαντήσεις!

Βάλε ένα καλό free antivirus οπως το bitdefender παράλληλα με προσοχή σε τι site κυκλοφορεί και θα είναι καλυμμένος!

Τα προγράμματα που ανέφερες είναι κυρίως για περιπτώσεις που ήδη υπάρχει μόλυνση και χρησιμοποιούνται κατά περίπτωση!

Η προστασίας του υπολογιστή είναι κατά 95% θέμα χρηστή! (που μπαίνει και τι κατεβάζει) και κατά 5% προγραμμάτων προστασίας!

• Like 6
Δημοσ.

Και γαμω τις απαντήσεις!

Βάλε ένα καλό free antivirus οπως το bitdefender παράλληλα με προσοχή σε τι site κυκλοφορεί και θα είναι καλυμμένος!

Τα προγράμματα που ανέφερες είναι κυρίως για περιπτώσεις που ήδη υπάρχει μόλυνση και χρησιμοποιούνται κατά περίπτωση!

Η προστασίας του υπολογιστή είναι κατά 95% θέμα χρηστή! (που μπαίνει και τι κατεβάζει) και κατά 5% προγραμμάτων προστασίας!

χαχαχαχ έλιωσα...

δηλαδή λες στην αρχή να το αφήσει μόνο με το bitdef και μετά βλέπει; Η χρήση του υπολογιστή θα είναι η "σύνηθες" με το εξτραδάκι αυτό με τους τραπεζικούς λογαριασμούς. Πιστεύεις θα είναι ΟΚ με το free bit ή να ψάξει κάτι παραπάνω για internet security;

Δημοσ.

Το bitdefender είναι το πιο αξιόπιστο free σε θέμα προστασίας. Κανένα δεν είναι σε όλους τους τομείς καλό, αυτό σε κάποια συστήματα κάθεται βαρύ, και έχουν ειπωθεί θέματα οτι η επαναφορά συστήματος δουλεύει μόνο σε safe mode. Αλλά είναι πιο αξιόπιστο.

Τώρα για τραπεζικούς λογαριασμούς, εκεί ταιριάζει αυτό που λέμε η ασφάλεια είναι διαδικασία.

Δηλαδή. Δεν αποθηκεύει κωδικούς σε browser και σε text. Μπορεί να τους βάλει σε text μέσα σε .rar κλειδωμένο.

Για phising sites, το bitdefender έχει καλή προστασία, αλλά πάλι, πες του απλά όταν είναι να δώσει στοιχεία τραπέζης να είναι μόνο όταν αυτός μπαίνει στη τράπεζα μόνος του και όχι απο email ή παραπομπή, εννοείται να κοιτάει για https πάνω κτλ. Κάνει μπαμ το ψεύτικο.

Για keylogging, εντάξει το keyscrambler είναι καλό αν πραγματικά αισθάνεται ανασφαλής. Αλλά υπάρχει το on-screen keyboard των windows που μπορεί να χρησιμοποιήσει.

Όλα αυτά free, και δε θα σου εγγυηθεί καμία σουίτα παραπάνω ασφάλεια.

Δημοσ.

ΟΚ ευχαριστώ οπότε βάζει το bit για αρχή μόνο και τα υπόλοιπα θα τα χρησιμοποιήσει αν νομίζει ότι υπάρχει κάτι στο PC του για να το σβήσει. Κάτι τελευταίο το malwarebytes free να το βάλει ή ούτε αυτό χρειάζεται;

Δημοσ.

Ε αμα δε βάλεις malwarebytes τι άλλα εννοούσες να βάλει για αν χρειαστεί;

Είναι το κατεξοχήν εργαλείο για "αν χρειαστεί" καταστάσεις.

Να το βάλει, την δωρεάν έκδοση οχι την trial.

Ένα quick scan μια στο τόσο (εβδομάδα-10ήμερο κτλ) δεν κάνει κακό.

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ είχα θέμα με το bitdefender σε win 8.1 σε λάπτοπ.

Όταν ξεκινούσα μερικά full screen games (δεν το έκανε σε όλα) μου άνοιγε μόνο του το interface του av και με γυρνούσε στο desktop. Όταν πατούσα να γυρίσω στο παιχνίδι με πετούσε πάλι στο desktop.

Δημοσ.

τόσα χρόνια με το ρώσο.....το format και τον ιό δεν το ξέρω.

βάλτο και δεν θα ξανασχοληθεί.....όλα τα άλλα είναι απλά.....για να λέμε.

• Like 1
Δημοσ.

τόσα χρόνια με το ρώσο.....το format και τον ιό δεν το ξέρω.

βάλτο και δεν θα ξανασχοληθεί.....όλα τα άλλα είναι απλά.....για να λέμε.

WHΑΤ?

Δημοσ.

Η επόμενη εριστική απάντηση σαν του NikosKallithea θα έχει δωράκι. Ρώτησε κάτι συγκεκριμένο ο άνθρωπος 

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

αν θες εχει βαλει το bitdefender total security προσφορα για 6 μηνες δωρεαν..το εχω γραψει και στις προσφορες..

απλα εψαχνα αποψες για το keyscrambler και επεσα εδω! μια παρενθεση ( δλδ με  onscreen πληκτρολογιο δεν χρειαζεται το keyscrambler?)!

για το bitdefender..https://iguru.gr/2015/07/04/48870/free-bitdefender-total-security-6-month-subscription/

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...