Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά..έχω μπει στην σκέψη για νεο αυτοκίνητο και θα ήθελα τις συμβουλες σας..Καταρχήν τα κριτήρια μου είναι συγκεκριμενα.Ψάχνω αμάξι έως 1.3 κυβικά να τραβάει λίγο όμως μην είναι χελώνα,κατα προτίμηση να έχει και 4χ4 καθώς εδώ που μένω χιονίζει καμια φορά.Να προτιμησω πετρέλαιο η βενζίνη?Οποίος έχει κάτι κατα νου ευπρόσδεκτο κάθε σχόλιο.

Δημοσ.

Ρίξε μια ματιά στο νέο Fiat panda climbing 1.3 4x4 diesel. Μικρό, δυνατό, χαμηλή κατανάλωση και πολύ όμορφο (προσωπική γνώμη).

Το έχω ένα χρόνο απο τότε που κατέθεσα πινακίδες σε ένα δίλιτρο suv που έχω και πράγματι το έχω λατρέψει σε σημείο που δεν μου λείπει το μεγάλο. Αξίζει νομίζω να το δείς απο κοντά. Εννοείται ότι αν πάς σε καινούργιο αυτοκίνητο θα κοιτάξεις για diesel. 

Δημοσ.

Καλημέρα και ευχαριστώ για την απάντηση σου.Λοιπον το panda είναι στα αμάξια που με ενδιαφέρουν.Ξέχασα να γράψω πως ψάχνω για μεταχειρισμένο διότι λεφτά για καινουριο λίγο δύσκολο

.Το ντίζελ σε σχέση με την βενζίνη στο συγκεκριμένο έχει άραγε μεγάλη διάφορα?Βρίσκω αρκετά panda έως και 5.000€ μεταχειρισμένα αλλά βενζίνη!

Δημοσ.

Αν δεν σε ενδιαφέρει η απόσταση από το έδαφος υπάρχουν σε τετρακίνητες εκδόσεις και τα Swift και Sirion.

Εγώ θα έψαχνα και για κάτι τέτοιο μιας και είναι πιο γρήγορα από το Panda.

Δημοσ.

Με ψιλοενδιαφερει η απόσταση απο το έδαφος...Κοιτούσα και προς terios 1.3 κυβικά αλλά δεν έχω γενική εικόνα απο το αμάξι.Νομιζω έχει μικρο κινητήρα και καταναλώνει πολύ..είναι και ακριβότερο απο τα υπολοιπα!

Δημοσ.

Πάντως και αυτά που λέω είναι πιο ψηλά από τα αντίστοιχα δικινητα.

Δεν φτάνουν φυσικά τα Terios ή Jimny αλλά αν δεν βγαίνεις εκτός δρόμου θα σε καλύψουν.

Bonus η καλύτερη συμπεριφορά τους, η μικρότερη κατανάλωση και οι καλύτερες επιδόσεις.

Δημοσ.

Θέλω ενα αμάξι ώστε να μπορω να το έχω και στο μέλλον να είναι ψιλοικογενειακο..το Σουίφτ και το σιριον μου φαίνονται μικρά!!!

Δημοσ.

Και κοιτάς Panda που είναι μικρότερο? 

Είσαι σίγουρος πως θες τετρακίνηση?

Αν θες μόνο για χιόνια αγοράζεις απλά μια τετράδα χιονολάστιχα. 

• Like 1
Δημοσ.

Βασικά κοιταω αναμεσα σε μοντέλα διάφορα ώστε να βρω αυτό που θέλω..Αν επιλεξω τελικά τετρακίνηση βενζινοκίνητο Είμαι αναμεσα σε panda και terrios.Αν τελικά κατάληξω σε απλό δικηνητο ντίζελ κοιταω προς fiat punto multijet που νομιζω βγαίνει και σε 1.242 κυβικά.Βλέποντας και κανοντας

Δημοσ.

να προτείνω suzuki jimny ? με 4500-5000 χιλιάρικα βλέπω μοντέλα του 03'-04' αλλά βενζίνη.. ακούω οτι βγαίνουν "παλικάρια", αλλά πρέπει να τσιμπάν λίγο βενζίνη.. οι συνφορουμίτες τι λένε?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...