Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Mου πέφτει το κινητό(S3 4G) και σπάει η οθόνη.Το lcd panel εσωτερικά αλλά έχει μαυρίσει η μισή(και τώρα πλέον ολόκληρη).

Πάμε γι'άλλα.Έτσι κι αλλιώς σε 6-12 μήνες θα ήθελα άλλο.Τώρα τι;
Επιλογές που βρήκα με γρήγορο ψάξιμο
1)HTC One (E8)
2)Sony Xperia Z2 LTE (16GB)
3)Sony Xperia Z3 Compact
4)LG G3
5)LG G2
6)Samsung Galaxy S5
7)Κάποιο άλλο που θα προτείνετε εσείς.

Απαιτούμενα χαρακτηριστικά
1)Android
2)τιμή μέχρι 360-370 το πολύ πολύ
3)4,5''-5,5'' οθόνη(με τις 4,6'' του S3 ήμουν ικανοποιημένος,ίσως δε θέλω στα 5,5'' μη μου βγει πολύ μεγάλο και δε χωράει στην τσέπη)

Αυτά.Ευχαριστώ.

• Like 1
Δημοσ.

Αν περιέγραφες τη χρήση που θέλεις να κάνεις, θα βοηθούσες τις προτάσεις. Ωστόσο εφόσον σκέφτεσαι το μέγεθος, εγώ θα έλεγα το Z3c που είναι και τέρας αυτονομίας και μικρό και αδιάβροχο.

Εναλλακτικά σε μικρό, δες και το Samsung Galaxy Alpha. Ίσως βέβαια εκεί να μην έχεις τόσο καλή υποστήριξη από τη Samsung, επίσης έχει μικρή αυτονομία και δεν είναι αδιάβροχο όπως το Z3c. Δεν έχει πάρει L, αλλά την περιμένουν.

G2/G3 μικροδιαφορές σε μέγεθος θα έλεγα. Το G2 έχει κι αυτό πολύ καλή αυτονομία, τρέχει νεράκι, δεν φημίζεται για την camera του αν σε ενδιαφέρει, δεν παίρνει SD και δεν έχει αποσπώμενη μπαταρία. Το G3 είναι το ακριβώς ανάποδο με μια πανέμορφη οθόνη. Το θέμα του λαγκ του έχει απασχολήσει πολύ κόσμο. Υπάρχει, δεν υπάρχει... Τελευταία κλίνουν στο δεν υπάρχει όσο τραγικά το παρουσίαζαν. It's up to you.

Μια άλλη πρόταση σε μεγάλο μέγεθος πάλι είναι το Z2 της sony.

Για S5/Htc E8 δεν έχω άποψη. 

Δημοσ.

Mου πέφτει το κινητό(S3 4G) και σπάει η οθόνη.Το lcd panel εσωτερικά αλλά έχει μαυρίσει η μισή(και τώρα πλέον ολόκληρη).

Πάμε γι'άλλα.Έτσι κι αλλιώς σε 6-12 μήνες θα ήθελα άλλο.Τώρα τι;

Επιλογές που βρήκα με γρήγορο ψάξιμο

1)HTC One (E8)

2)Sony Xperia Z2 LTE (16GB)

3)Sony Xperia Z3 Compact

4)LG G3

5)LG G2

6)Samsung Galaxy S5

7)Κάποιο άλλο που θα προτείνετε εσείς.

Απαιτούμενα χαρακτηριστικά

1)Android

2)τιμή μέχρι 360-370 το πολύ πολύ

3)4,5''-5,5'' οθόνη(με τις 4,6'' του S3 ήμουν ικανοποιημένος,ίσως δε θέλω στα 5,5'' μη μου βγει πολύ μεγάλο και δε χωράει στην τσέπη)

Αυτά.Ευχαριστώ.

Αυτό σημαίνει ένα budget μέχρι 400€ (το S5 που πήρα στην γυναίκα μου τόσο έκανε) και δέχεσαι και προτάσεις και από Κίνα ή μόνο από Skroutz?

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Κατέληξα στο G3 και είμαι ικανοποιημένος.Δεν ξετρελαθηκα κιόλας.Το περίμενα πιο γρήγορο αν σκεφτείς ότι ανέβηκα κατηγορία 1,5 μοντέλο(από το s3 4g). Εξαιρετική οθόνη.Καλή αυτονομία για τη χρήση που του κάνω.Το app για universal remote control μου έλυσε τα χέρια.Για όποιον είναι με 15 χειριστήρια είναι must.

Δημοσ.

Y.Γ.: πως σβήνονται οι αγγελίες;αυτόματα μόνες τους;δε βρίσκω τίποτα και με παίρνουν συνέχεια για το σπασμένο το s3 που πουλήθηκε

Δημοσ.

Κατέληξα στο G3 και είμαι ικανοποιημένος.Δεν ξετρελαθηκα κιόλας.Το περίμενα πιο γρήγορο αν σκεφτείς ότι ανέβηκα κατηγορία 1,5 μοντέλο(από το s3 4g). Εξαιρετική οθόνη.Καλή αυτονομία για τη χρήση που του κάνω.Το app για universal remote control μου έλυσε τα χέρια.Για όποιον είναι με 15 χειριστήρια είναι must.

πολυ βιασυνη ρε φιλε ουτε γνωμες δεν ακουσες! τεσπα καλοταξιδο  :-)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...