SkoUrGiaSmeNoS Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 καλησπέρα αγόρασα πριν δυο μέρες αυτό εδώ το σετ:http://www.e-shop.gr/innovator-basic-wireless-combo-desktop-gr-p-PER.580293 από τη πρώτη στιγμή που το χρησιμοποίησα δεν δουλεύει η ροδέλα του ποντικιού μήπως πρέπει να ρυθμίσω το ποντίκι αν ναι σε που το ρυθμίζω
Xristaras12 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 πραγματικά μόνο και μόνο που είναι τέτοια μάρκα πήγαινε το πίσω και πάρε αυτό http://www.e-shop.gr/microsoft-wireless-desktop-800-gr-p-PER.575690 1
SkoUrGiaSmeNoS Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 pffff μόνο ένα πρόβλημα έχω πετάξει την αποδείξει καταλαθος
zio10 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Γύρνα το πίσω όπως λέει Xristaras, αν μπορείς να πάρεις πιστωτικό καλύτερα να πάρεις κάτι πιο επώνυμο όπως αυτό που δείχνει στο ποστ του. Γύρνα το σύντομα για να περάσει στο doa όμως, μην χρειαστεί να πάει στο service γιατί θα περιμένεις μέρες! pffff μόνο ένα πρόβλημα έχω πετάξει την αποδείξει καταλαθος Με τον αριθμό παραγγελίας νομίζω μπορούν να το βρουν
Xristaras12 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 αν είχε γίνει ηλεκτρονικά η αγορά τότε μην σε απασχολεί εφόσον υπάρχει συσκευασία μπορείς να πείς ότι δεν σε καλύπτει και να πάρεις κάτι άλλο. Η ροδέλα κανονικά δουλεύει απο την αρχή σε κανένα ποντίκι είτε των 5€ είτε των 100€ δεν χρειάζεται σετάρισμα. Υπάρχει ΟΜΩΣ περίπτωση επειδή είναι ασύρματο combo(ποντίκι+πληκτρολόγιο)να συνοδεύονται απο αντίστοιχο driver μαζί με την συσκευασία. Αν ναι πέρνα τον.
SkoUrGiaSmeNoS Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 έχω ψαξει για driver άλλα δεν βρίσκω κάτι... ναι την έχω κανί online την παραγγελια θα πάω να το κιταξω
Zergoulini Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 pffff μόνο ένα πρόβλημα έχω πετάξει την αποδείξει καταλαθος Απλα πες τους οτι την εχασες, η απλα ζητα επανεκτυπωση της. Το εχω κανει πολλες φορες. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα