Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά

Ενδιαφέρομαι για οθόνη υπολογιστή κυρίως για σερφάρισμα και ταινίες (πιθανότατα καθόλου gaming, αλλά αν μπορείτε να μου πείτε αν κάνει και για αυτό θα με βοηθούσατε), και θα ήθελα να είναι και tv monitor ώστε να τη χρησιμοποιώ και για τηλεόραση μιας και δεν έχω. Ποια η άποψη σας για την παρακάτω προσφορά; Υπάρχει κάτι καλύτερο σε αυτή την τιμή και ίντσες; Δεν θέλω να ξεφυγω από τα 160 ευρώ.

http://www.plaisio.gr/ypologistes-anavathmisi/periferiaka/monitor-othones/Samsung-TV-Monitor-24-T24D590EW.htm?NewsLetterActivate=001A4BE6A1681EE4B0B731A7FDD3F651&cm_sp=HomePagePromos-_-LateNightOffer-_-SamsungTVMonitorT24D590EW

Ευχαριστώ για το χρόνο σας

Δημοσ.

Την εχει ενας φιλος μου αρκετα καλη. Λιγο η βαση ειναι καπως. Σου δινει την εντυπωση οτι σπαει ευκολα. Πιστευω ειναι απο τις καλυτερες επιλογες σε tv-monitor 24αρι.

Δημοσ.

Καλημερα .Αυτη που διχνεις δεν την ξερω για να πω την γνωμη μου.Οπως εχω πει και σε αλλο παιδι απο εδω μεσα,πηρα (δυο)samsung T24D390 LED TV MONITOR FULL HD 23.6" και ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος.ΠΡΟΣΟΧΗ δεν λεω οτι αυτες που αγορασα ειναι καλυτερες απο αυτη που διχνεις.Κανε μια συγκριση και αποφασισε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...