Προς το περιεχόμενο

Ο παιδοφιλος με το βανακι !!!


Mau-Maus

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Σοβαρές απαντήσεις μόνο σε σοβαρούς συνομιλητές, όσο επιτρέπει ο χρόνος αυτή τη στιγμή.

 

Δηλαδή ο παιδεραστής δεν έχει κανένα έλεγχο των πράξεων του;(ερώτηση κάνω,δεν παίρνω θέση)

 

Θεωρητικά (και μόνο) όλοι έχουν τον έλεγχο των πράξεών τους. Στην πράξη ξέρουμε πως αυτό δεν ισχύει, και μάλιστα είναι τόσο πολύ μέρος της ανθρώπινης φύσης που στο αναγνωρίζουν και στο δικαστήριο (εν βρασμώ κλπ). Επιπλέον ο "έλεγχος" που λες είναι σχετικός. Αν δε βλέπεις κάτι στραβό σ' αυτό που κάνεις (για οποιοδήποτε λόγο και υπάρχουν πολλοί) τότε δεν έχει νόημα να μιλάμε για έλεγχο.

 

Θα μπορούσες να ρωτήσεις "αυτός που κακοποιεί το ίδιο το παιδί του δεν έχει έλεγχο των πράξεών του" και η απάντηση θα ήταν η ίδια. Και θυμίζω ότι μερικές δεκαετίες πριν αυτό που σήμερα το λέμε κακοποίηση και στη στενή ήταν το νορμάλ.

 

 

Εγω να ρωτησω κατι? Υποτιθεται οτι ο συγκεκριμενος, δεν στριμωχνε 4χρονα με την βια αλλα τα προσκαλουσε και ερχονταν μονα τους και μαλιστα συνομιλουσαν επι ωρες μαζι του στο ιντερνετ. Και ηλικιες 12-14.. Αυτο πως γινεται ρε σεις? Μηπως στοχευε σε "προβληματικα"-μισοχαζα παιδια ? 12-14 αμα εισαι εχεις σχεδον πληρη συναισθηση.

 

Καταρχήν και 42-44 να είσαι που έχεις ντεμεκ υπερπλήρη συναίσθηση, πάλι μπορείς να κάνεις πράγματα (π.χ. σκληρός τζόγος) που θα έκαναν έναν "νορμάλ" άνθρωπο να αναρωτηθεί αν έχεις ψυχολογικά ή άλλα προβλήματα. Οπότε το ότι καταλαβαίνουν τι γίνεται δε σημαίνει απαραίτητα κάτι.

 

Πέρα απ' αυτό σε αντίθεση με κάποιον μεγαλύτερο πολλές φορές όταν καταλάβουν ακριβώς τι γίνεται είναι αργά. Αυτό γιατί σε κάποιες περιπτώσεις τους λείπει η εμπειρία για να δουν τα πραγματικά κίνητρα του άλλου.

 

Και τέλος μην υποτιμάς το τεράστιο θέμα του ότι όταν είσαι έφηβος η ανάγκη για κατανόηση/αποδοχή/αναγνώριση βαράει κόκκινα.

 

Προς defacer και "συναισθηματικά κουμπιά":

Θα σου μιλήσω για τον εαυτό μου και πως νιώθω εγώ.

 

Όταν αντιλαμβάνομαι στο περιβάλλον μου την κακοποίηση παιδιών - ηλικιωμένων - ζώων - ατόμων με ειδικές ανάγκες κ.τ.λ., όντως γυρνάει το μάτι μου είτε πρόκειται για κοντινό μου πρόσωπο είτε για άγνωστο...

 

Ο λόγος που συμβαίνει αυτό είναι γιατί μετά από 45 χρόνια στον μάταιο τούτο κόσμο έχω αποκτήσει την πεποίθηση πως ο τρόπος που συμπεριφερόμαστε στους αδυνάτους αποτελεί μέτρο ανθρωπισμού και είναι αυτό που μας ξεχωρίζει από τα ζώα.

Στα οικοσυστήματα που απουσιάζει ο άνθρωπος, ισχύει ο νόμος της ζούγκλας όπου ο πιο δυνατός (ο κυνηγός - το αρπακτικό) πάντα νικάει τον αδύνατο - πληγωμένο όταν βρεθούν ένας προς έναν. Είναι νόμος της φύσης και εργαλείο της εξέλιξης.

 

Θα ήθελα (και προσπαθώ για αυτό) στις ανθρώπινες κοινωνίες, αυτό να μην ισχύει και οι πιο αδύναμοι να νιώθουν δίπλα τους, οργανωμένες κοινωνικές δομές που θα τους προστατεύουν από τα "αρπακτικά" όπως τα λουλούδια στα οποία αναφερόμαστε απόψε.

Αν οι δομές δεν υπάρχουν, τότε προσπαθώ να τις δημιουργήσω.

 

Όσους νοητικούς φαύλους κύκλους και να κάνεις, δεν μπορείς να λειάνεις αυτά που είπες περί "συναισθηματικών κουμπιών" γιατί απλά τα ελατήρια αυτών των κουμπιών είναι ευγενή...

Κατ' αρχήν το εκτιμώ που έκατσες να γράψεις μια απάντηση άξια ενηλίκου όσο κι αν διαφωνώ μ' αυτή. Και διαφωνώ κυρίως γιατί δεν έχει αντικειμενική συνιστώσα, βασικά μιλάς αποκλειστικά για τον εαυτό σου. Καταλαβαίνεις πως ακόμα και παγκοσμίου φήμης φιλόσοφος να είσαι, μιλώντας για τον εαυτό σου δεν υπάρχει περίπτωση να βγάλεις συμπέρασμα χρήσιμο κοινωνικά.

 

Ενώ λοιπόν στην αρχή προετοιμάζεις το σκηνικό λέγοντας πράγματα υποκειμενικά μεν αλλά με τα οποία πάνω κάτω συμφωνώ, έρχεσαι μετά και τι κάνεις;

 

1. Με κατηγορείς για "νοητικούς φαύλους κύκλους" χωρίς να υποδεικνύεις πού ακριβώς είναι το σφάλμα και ποιό είναι το σωστό αντί γι' αυτό. Καταλαβαίνεις ότι έτσι δε γίνεται δουλειά, ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι του αρέσει.

 

2. Ούτε λίγο ούτε πολύ και εσύ με επιβεβαιώνεις λέγοντας πως "τα ελατήρια των κουμπιών είναι ευγενή". Σε απλά ελληνικά, ο σκοπός (που εδώ εσύ θεωρείς ευγενή) αγιάζει τα μέσα. Χρειάζεται να μιλήσουμε για το πόσο λάθος και εκτός πραγματικότητας είναι αυτό σε κοινωνικό επίπεδο;

 

Έχει πλάκα ότι όλο το κοπάδι των δημίων του thread (που πιστεύουν το ίδιο πράγμα) θεωρούν πως και η κοινωνία αλλά και ο κάθε ένας τους προσωπικά (ο half evil π.χ. φαίνεται να είναι και περήφανος γι' αυτό) θα έπρεπε να ξεχάσει τους πολιτισμούς και να επιστρέψει στα παλουκώματα επειδή τα ελατήρια είναι ευγενή. Αλλά όταν τα ελατήρια δε συμβαδίζουν με τα δικά τους προσωπικά πιστεύω τότε βέβαια δεν είναι ευγενή αλλά φασιστική επιβολή αποφάσεων.

 

Και ακόμα περισσότερη πλάκα έχει πως όταν έγραψα "δε μπορώ να ζητήσω τα ρέστα από τον πατέρα του θύματος αν σκοτώσει το δράστη, αλλά θα πρέπει να δικαστεί και ενδεχομένως να καταδικαστεί όπως οποιοσδήποτε άλλος που διαπράττει φόνο" χαρακτηρίστικα... διπρόσωπος επειδή δεν τα θέλω μονά ζυγά δικά μου.

 

Τι να πει κανείς.

 

Ναι λοιπόν, θέλω και τιμωρία για παραδειγματισμό (ανάλογη του εγκλήματος) σε κάθε τέτοια περίπτωση και όχι μόνο απομόνωση από το κοινωνικό σύνολο (για πόσο?) και σωφρονισμό (εδώ γελάμε...)!

Δικαίωμά σου να γελάς. Και γω τυχαίνει να ψιλογελάω στη συγκεκριμένη. Αυτό μας κάνει σωστότερους από κάποιον που δε γελάει καθόλου; Γιατί ακριβώς;

 

Δικαίωμά σου και να θέλεις τιμωρία για παραδειγματισμό. Για το βιασμό θέλεις τιμωρία για παραδειγματισμό (κόψει πουλί)? Για την κλοπή θέλεις (κόψει χέρι)? Για την εξύβριση των θείων θέλεις (μαστίγωμα)? Γιατί όχι; Τι κάνει τη μία περίπτωση άξια παραδειγματικής τιμωρίας και την άλλη όχι;

 

Ξέρεις την απάντηση: τα δικά σου προσωπικά κουμπιά.

 

Αν τα παραπάνω δεν μου τα παρέχουν οι κοινωνικές δομές που ανέφερα πιο πάνω, η αυτοδικία είναι μονόδρομος.

Και θα τον "γλεντήσω" τον πούστη που πλήγωσε το παιδί μου, και θα τον "εξαφανίσω" (πάντα "ανθρωπιστικά" ε... είπαμε :-D ) και θα κοιμηθώ σαν μωρό το ίδιο βράδυ που θα το κάνω....

Και θα είμαι και δίπλα σε όποιον πράξει ανάλογα.

Δε θα ξαναπώ πάλι τα ίδια πράγματα. Με την ίδια λογική αν εγώ θεωρώ ότι ο Nemtsov που είναι πρόσφατος και ο κάθε Nemtsov είναι εχθρός της πατρίδας και θέλει να φέρει την καταστροφή στην κοινωνία μας τότε η αυτοδικία είναι μονόδρομος, αν μου πηδήξεις τη γυναίκα η αυτοδικία είναι μονόδρομος, αν μου χαράξεις το αυτοκίνητο η αυτοδικία είναι μονόδρομος, κλπ κλπ.

 

Στο συγκεκριμένο θέμα μπορεί πολλοί να συμφωνούν μαζί σου (και γω δε θα δυσκολευόμουν να συμφωνήσω). Αλλά αν αυτή την άποψη ή οποιαδήποτε παρόμοια τη νομιμοποιήσεις (ηθικά η/και νομικά) επειδή "είναι ευγενή τα ελατήρια" τότε δίνεις και σε οποιονδήποτε άλλο το δικαίωμα να κάνει το ίδιο για τα δικά του ευγενή ελατήρια. Προορισμός: ζούγκλα.

  • Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κι αν τα βουτήξει με το ζόρι ρε Πανάγω;

Εμείς, σαν γονείς και σαν κράτος, οφείλουμε να κάνουμε τα πάντα για να προλάβουμε το κακό. Πολύ δύσκολα θα φτάσουμε σε σημείο να το εξαλείψουμε (πιθανόν ποτέ) αλλά θα πρέπει να προσπαθούμε συνεχώς να πλησιάζουμε το επιθυμητό, μειώνοντας το κενό που τα χωρίζει, κι ας ξέρουμε πως δεν θα το φτάσουμε ποτέ.

 

Δηλαδή ο παιδόφιλος αμα ξέρει ότι αν πιαστεί έχει όχι μόνο όσο ξυλο αρπάξουν αλλά και θάνατο, δεν είναι πιο πιθανό να μείνει στο να τον παίζει με λόλι χεντάι ή δεν ξέρω τι άλλο; Γιατί δεν δρά πάντα με το ένστικτο της στιγμής και το πάθος του αρρώστου.

Για να φτάσει να βάλει ένα παιδί στο κωλάμαξό του πρέπει να το σχεδιάζει για καιρό.

 

Επίσης ένας πχ δολοφονος που αντιμετωπίζει θανατική μπορεί άνετα να δεχτεί να κάνει συμφωνία με την αστυνομία και να καταδώσει άλλους για να κανονιστεί να φάει πχ μόνο 50 χρόνια αντι να τον στείλουν στο χώμα.

 

Ορίστε, βρίκαμε και δύο οφελη χωρίς να απαιτούν καν να εφαρμοστεί η ποινή.

Ο παιδόφιλος είναι άρρωστος. Δεν θα μείνει ποτέ στον αυνανισμό και αργά ή γρήγορα, θα προσπαθήσει να πλησιάσει παιδί. Δεν μασάει από νόμους και απειλές. Είναι ψυχοπαθής. Έχουν γίνει πολλές έρευνες σε αυτό, δεν το λέω εγώ.

 

Δες και την άλλη περίπτωση. Αν ο παιδόφιλος ξέρει πως θα αντιμετωπίσει θανατική καταδίκη, μπορεί πιο εύκολα να σκοτώσει το παιδί αφού το αποπλανήσει.

 

Ορίστε και το προφίλ του. Έχουν υλικό οι αρχές να ψάξουν τους "φίλους" του μήπως και πέσουν σε κανα κύκλωμα ας πούμε. Δείτε και το τελευταίο του post. Έλεος, αν το είχα δει εγώ αυτό και ήμουν στη δίωξη, κάτι θα είχα ψιλιαστεί. Στις ΗΠΑ υπάρχει ολόκληρο τμήμα που ψαρεύει τύπους σαν κι αυτόν. Ας οργανωθούμε και εμείς εδώ να κάνουμε κάτι να αποτρέψουμε όσο μπορούμε, μελλοντικά, να γίνει το ίδιο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αν πρόσεξες καλά, ο ts έθεσε το θέμα επαναφοράς της θανατικής ποινής και για αυτές τις πράξεις , όχι το να πάμε να τον σκοτώσουμε εμείς αυθαίρετα.

 

Αφού ο ισχύον νομός δεν το προβλέπει , μόνο ίσως ο παθών δικαιολογηται στην αυθαιρεσία.

Μάλλον εξέφρασε το κοινό αίσθημα περί δικαιοσύνης, αν κατάλαβα καλά.

Η υπόλοιπη συζήτηση γίνεται σε θεωρητικό επίπεδο.

 

Το πρόσεξα ναι απλά δεν απαντάω μόνο σε θέμα του ts αλλά και σε διάφορα επιμέρους που μου έκαναν εντύπωση. Η άποψή μου αποκλειστηκά για το θέμα του ts περιγράφεται επίσης στο σκεπτικό μου καθώς οι λόγοι για την επιβολή θανατικής ποινής δεν διαφοροποιούνται αναλόγως με τον φορέα που την εκτελεί (κοινωνία-θύμα-οικείοι θύματος)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ωραια ολα αυτα, αλλα σκεψου οτι οσο ευκολα εσυ μπορεις να θες αυτοδικια στη συγκεκριμενη περιπτωση , μπορει ο οποιοσδηποτε να ζητησει καποιου αλλου ειδους για τη δικη του, οσο σοβαρη και να ειναι.

 

παρκαρες παρανομα? σου καιω το αμαξι.

με κερατωσες? στον εκοψα.

 

και πριν γραψεις οτι δεν ειναι το ιδιο, θα σε προλαβω και θα σου πω οτι δεν θα κανουν ολοι οτι βολευει εσενα η εμενα ;)

Και ποιος μιλησε για αυτοδικια φιλε ? μαλλον δεν πηρες απο την αρχη την συζητηση ντιναρα, αλλοι τρωνε καρυδια και ξεριζωνουν καρδιες οταν προκειται για τον κωλο τους οχι εγω ! εγω ειμαι εναντια στην αυτοδικια χωρις καμμια εξερεση , εγω μιλησα ξεκαθαρα για περιπτωσεις οπως αυτη , επ' αυτοφώρω συλληψη δηλαδη με βανακι διαμορφωμενο με κολωχαρτα , προφυλακτικα κτλ κρεμμασμα στο συνταγμα με συνοπτικες διαδικασιες !

απαντα σε αυτον που τα λεει αυτα περι αυτοδικιας και οχι σε εμενα αν και σε καταλαβαινω δεν αξιζει καν να ασχοληθεις , και γω μαζι σου ..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το όλο θέμα είναι για την Θανατική ποινή, αλλά πολλοί χάσατε το δάσος....

Ενδιαφέρον θέμα στο οποίο έχω την άποψη ότι είμαι υπερ, αν το σύστημα είναι σίγουρο και υπεράνω οποιασδήποτε αμφιβολίας για την ενοχή του δράστη. Αν υπάρχει έστω και μία μικρή αμφιβολία, καλύτερα να σαπίσει στην φυλακή.....

Και φυσικά μόνο για τα τα πολύ σοβαρά εγκλήματα κατά της ζωής (συμπεριλαμβανομένων παιδεραστών). Όχι τους πήρε η φόρα και πάμε να καθαρίσουμε όσους δεν γουστάρουμε.

Για τον τρόπο, πιστεύω απλό τουφέκισμα είναι φτηνό και γρήγορο, ούτε φανφάρες και βασανισμοί λόγο χαλασμένων ή ελλειπών φαρμάκων. Επίσης αν γίνεται και με ένα αυτόματο ρομποτικό πολυβόλο, δεν θα έχουμε  και τους εκάστοτε ανθρωπιστές να γράφουν μλκς για αυτούς που πυροβολούν τον κατάδικο.


Για το θέμα της αυτοδικίας, εξαρτάται πάντα. Διαφορετικό είναι ο άλλος να σου κλέψει μία κότα, ή το αμάξι, ή την γυναίκα-άνδρα από τον βιασμό, σωματική κακοποίηση, φόνο. (οι σατανιστές όπως ο Κατσούλας μου έρχονται στο μυαλό).
Βέβαια αν ο τύπος έκανε το παραπάνω στο παιδί μου, θα μαρτυρούσε την ώρα που γεννήθηκε αν τον έπιανα στα χέρια μου. Απλά και σίγουρα. και ας έχω την επίγνωση της νομοθεσίας και πιθανής θανατικής ποινής των πραξεών μου.

Γιατί και ο νόμος της ζούγκλας, προστατεύει το νεογέννητο λιοντάρι από το διπλανό λιοντάρι που θα πάει να το σκοτώσει.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Λοιπόν, για να συνοψίσουμε:

Θάνατος στους παιδεραστές, θάνατος στους δολοφόνους, θάνατος στους ισλαμιστές, θάνατος στους απατεώνες πολιτικούς, θάνατος στις ιερόδουλες με aids, θάνατος στους ομοφυλόφιλους (κολλάει), θάνατος στους ισλαμιστές (ξανά, για σιγουριά), θάνατος στους χούλιγκανς, θάνατος στους λαθραίους... ξέρει κανείς τί δικαιολογητικά απαιτούνται και τη διαδικασία για να ανοίξω γραφείο κηδειών;

  • Like 5
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πόσοι από τους προοδευτικούς ανάμεσά μας θα έκαναν πορεία διαμαρτυρίας αν έδινε και περναγε πανελλήνιες?

  • Like 4
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Θα συμφωνούσα μαζί σου, αλλά υπάρχει και η περίπτωση Βλαστού και Παλαιοκώστα , όπου βλέπουμε τον σωφρονισμό και την μεταμέλεια σ' όλο το μεγαλείο τους.

 

Κάποια στιγμή θα σωφρονιστούν, έχουν να περάσουν στις φυλακές πολλά χρόνια ακόμα μέχρι να γεράσουν. Τώρα για το γεγονός οτι παρόλο που βρίσκονται μέσα έχουν ισχυρότατες διασυνδέσεις "προνόμια"  και πρακτικά κάνουν οτι θέλουν ή σαν να ζουν ελεύθεροι, αυτές είναι οι αδυναμίες και τα προβλήματα του ελληνικού σωφρονιστικού συστήματος.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

μη δίνετε και πολύ σημασία τι λέει ο καθένας απο το internet , ακόμα και σε αυτό το θέμα θα μπορούσαν να γράφουν παιδόφιλοι 

τώρα για το profile του στο fb δεν μου κάνει καμία εντύπωση εδώ άλλοι έκαναν επίδειξη σε όπλα και ποσότητες ναρκωτικών φάτσα φόρα 
αυτό που μ κάνει εντύπωση ειναι ο πατέρας του που αντί να βγάλει το σκασμό λέει οτι η γειτονιά τους κουτσομπολευει και δεν κάνει τζιρο στο μαγαζί του , γαμώ την αθλιότητα,αλλα όπως κ να χει δεν του ειπανε οτι τον πιάσανε επαυτοφόρο ?
 
 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πόσοι από τους προοδευτικούς ανάμεσά μας θα έκαναν πορεία διαμαρτυρίας αν έδινε και περναγε πανελλήνιες?

Διαμαρτυρία με ποιά λογική;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...