mafiozoss Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Καλησπερα παιδια εχω γνωσεις προγραμματισμου σχετικα καλα html και πιο λιγο php εχω ;σχοληθει αρκετα. Λογο του οτι θελω να αναπτξω μια δικια μουπλεων ιστοσελιδα. Βασικα mmorg game. Χρειαζονται καλες γνωσεις Php ,javascript, mysql γιαυτο λοιπον χρειαζομαι εναν.καλο βοηθο - δασκαλο να με βοηθαει μεσω team viewer . Μπορω να δινω μεχρι 3 ευρω την ωρα. Συμβολικα για τον κοπο αν κ ειμαι της αποψης οι η γνωση πρεπει να διδεται δωρεαν.. Παρακαλω θελω αξιοπιστα ατομα να θελουν να βοηθησουν εναν νεο με βλεψεις προς το μελλον.. Ευχαριστω
shine Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 γιατί δε περίμενες μέχρι το σκ να ανοίξεις το τρολλο-τοπικ;
arc Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Καλησπερα παιδια εχω γνωσεις προγραμματισμου σχετικα καλα html και πιο λιγο php εχω ;σχοληθει αρκετα. Λογο του οτι θελω να αναπτξω μια δικια μουπλεων ιστοσελιδα. Βασικα mmorg game. Χρειαζονται καλες γνωσεις Php ,javascript, mysql γιαυτο λοιπον χρειαζομαι εναν.καλο βοηθο - δασκαλο να με βοηθαει μεσω team viewer . Μπορω να δινω μεχρι 3 ευρω την ωρα. Συμβολικα για τον κοπο αν κ ειμαι της αποψης οι η γνωση πρεπει να διδεται δωρεαν.. Παρακαλω θελω αξιοπιστα ατομα να θελουν να βοηθησουν εναν νεο με βλεψεις προς το μελλον.. Ευχαριστω Φίλε mafioze, 3 ευρω την ώρα για ιδιαίτερο, είναι προσβολή για αυτόν που θα σε διδάξει. Κυριολεκτικά όμως. Ακόμα κι αν το δεις σε δρχ (δηλαδη 1000δρχ μπας και φανει πιο πολύ) , τέτοιες τιμές για ιδιαίτερο δεν ειχες ουτε στις εποχές δραχμής. Επίσης αυτό που ζητάς δεν ειναι κάτι πολύ απλό, π.χ. πως να κουνας το ποντίκι πέρα δώθε (άρα κάτι πολύ απλό που θα δικαιολογουσε χαμηλή αμοιβή) αλλά ζητάς ιδιαίτερο σε προγραμματισμό. Ακόμα κι αν έκανες ομαδικό φροντιστήριο (με αλλους 5-6) και πάλι θα σου κόστιζε πάνω απο 3 ευρω ανα ώρα. Και το κερασάκι σε όλα αυτα, ειναι οτι θες να ειναι και καλός. Κλείνω με ένα διαφορετικό σχόλιο. -Η γνώση ειναι κάτι τελειως διαφορετικό από την εκπαίδευση. Η γνώση πρέπει να ειναι δωρεάν (ή πάμφθηνα διαθέσιμη) αλλά η εκπαίδευση δεν γίνεται να ειναι δωρεαν. Οι γνώσεις κατακτώνται με δικό μας κόπο, ενω η εκπαίδευση ειναι ο κόπος κάποιου άλλου (ρωτα οποιοδηποτε δασκαλο-καθηγητη) να μας βάλει τη γνώση μεσα στο μυαλό. Αυτό, χωρίς υπερβολές, αξίζει πολλαπλάσια του 3 ευρω 11
mafiozoss Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Καλησπέρα παιδιά συγνώμη αν το πήρατε λαθος..Δεν αναφερομαι στο κοινό όπου λέτε εαν το θέτετε έτσι.. Αναφέρομαι στο κοινό όπου κάθονται στον υπολογιστή επειδή το γουστάρουν και όχι επειδη το βλέπουν σαν επάγγελμά. Σε αυτήν την περίπτωση θα γουστάρανε να δείξουνε και σε κάποιον και δεν θα χάλαγε κανέναν και ένα μικρό ποσό την ημέρα έξτρα.. Ευχαριστω
ALLisCHAOS Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Καλησπέρα παιδιά συγνώμη αν το πήρατε λαθος..Δεν αναφερομαι στο κοινό όπου λέτε εαν το θέτετε έτσι.. Αναφέρομαι στο κοινό όπου κάθονται στον υπολογιστή επειδή το γουστάρουν και όχι επειδη το βλέπουν σαν επάγγελμά. Σε αυτήν την περίπτωση θα γουστάρανε να δείξουνε και σε κάποιον και δεν θα χάλαγε κανέναν και ένα μικρό ποσό την ημέρα έξτρα.. Ευχαριστω Kαι επειδή το γουστάρουν και κάθονται στο pc θα κάτσουν να κάνουν στο καθένα ιδιαίτερα με 3 ευρω? Δύσκολα θα βρεις αυτό που ψάχνεις...
paparovic Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 (επεξεργασμένο) Εντάξει, μην τον βαράτε. Μπορεί κάποιος φοιτητής να ενδιαφέρεται παρόλο που εμείς όχι. Δεν βλέπω γιατί συγχίζεστε. εντιτ: Ξέρετε πόσο πληρώνει ένα μεροκάματο στο χωράφι; Επεξ/σία 5 Μαρτίου 2015 από paparovic 1
chrism4111 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Νομίζω φίλε ο,τι δύσκολα θα βρεις αυτό το κοινό. που κάθετε επειδή το γουστάρει.Αλλά και να το βρεις αυτό το κοινό, άντε και κανονίζεις να κάνεις μαθήματα με κάποιον που εσύ θα κρίνεις οτι είναι καλός, πιστεύεις ότι μόνο ένα άτομο ( εσύ από γνώσεις που θα πάρεις μέσα από Teamviewer ) θα μπορέσεις να αναπτύξεις ένα Game και μάλιστα MMORPG? Όσο τώρα για την γνώση την οποία πιστεύεις οτι πρέπει να είναι ελεύθερη: Φυσικά συμφωνώ σε αυτό. Αλλά αν δεν το έχεις καταλάβει η γνώση είναι ελεύθερη ( Κάνε ένα search στο Google ) αλλά η εκπαίδευση κοστίζει και η καλή εκπαίδευση κοστίζει ακριβά. Τα είπε και παραπάνω ο Arc.Αν θέλεις λοιπόν να φτιάξεις ένα παιχνίδι ξεκίνα από μόνος σου να μαθαίνεις Javascript ή Python στο Full. Ταυτόχρονα θα πρέπει να μαθαίνεις και Photoshop, Illustrator για τα γραφιστικά .Εν συνεχεία και ταυτόχρονα με τα υπόλοιπα θα πρέπει να ξεκινήσεις να μπαίνεις στο τριπάκι των δυανισμάτων για να καταλάβεις τον 2σδιαστατο και 3σδιαστατο χώρο..Τέλος το Blender καθώς και το Unity είναι Softwares και Μηχανές Γραφικών με τις οποίες μπορείς να στήσεις με τις παραπάνω γνώσεις παιχνίδια.. Γιατί δεν ασχολείσε με αυτά τα Software?H γνώση είναι εκεί έξω στο χαοτικό διαδίκτυο και σε περιμένει να την διαβάσεις. Εμπρός λοιπόν τι κάθεσαι?
elis88 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Μπορω να δινω μεχρι 3 ευρω την ωρα. Συμβολικα για τον κοπο αν κ ειμαι της αποψης οι η γνωση πρεπει να διδεται δωρεαν.. Εντάξει έχω λιώσει! ΧΑΧΑΧΑ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα