Προς το περιεχόμενο

root σε galaxy tab 4 8.0 - ποιο προτεινετε;;

crownmare

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μπορειτε να προτεινετε καποιο root για Samsung Galaxy Tab 4 8.0;; Τσεκαρα για cyanogen κι η συσκευη δεν ειναι supported. Ελπιζω να ειμαι στο καταλληλο thread για τετοιου ειδους ερωτηση.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Χμμ οτιδηποτε! H cyanogen ειναι rom ή root; Δεν εχω ασχοληθει με ρουταρισμα παρα μονο σε iphone.. Οτιδηποτε προτεινεις για παραμετροποιηση android ειναι ευπροσδεκτο!

Η cyanogen βγαζει ρομς για διαφορα μοντελα. Ρομ ειναι το λογισμικο που τρεχει καθε τηλεφωνο. Για να βαλεις την custom rom της cyanogen ή οποια αλλη τελως παντων το τηλεφωνο πρεπει να εχει γινει root. Να εχεις αποκτησει προσβαση στις ριζες του. Το ρουτ χωρις απαραιτητα να αλλαξεις και ρομ σε βοηθαει να σβησεις καποιες εφαρμογες συστηματος οι οποιες ειναι αχρηστες. Τα bloatware δηλαδη που φορτωνουν οι μαμαδες στα τηλεφωνα. Επισης με το ρουτ μπορεις να εγκαταστησεις εφαρμογες που βελτιωνουν την αποδοση. Τωρα εσυ τι θες; ρουτ ή ρουτ+ρομ;;

Λεω να παω σε κατι απλο και αρκετα σταθερο, επισης να μπορω να βαλω καποια απο τις ρομ της cyanogen που μου εχουν πει οτι ειναι σουπερ. Μπορεις να προτεινεις ρουτ+ρομ;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οκ ..επανερχομαι

https://towelroot.com/ δοκιμασε εδω... Κλικαρε το λ τρεις φορες. Κατεβασε το apk. Κανε install παρακαμπτοντας την προειδοποιηση της google

Οτι κανεις με δικη σου ευθυνη. Κανοντας ρουτ χανεις την εγγυηση

Επεξ/σία από tsilitheo1

Οκ ..επανερχομαι

https://towelroot.com/ δοκιμασε εδω... Κλικαρε το λ τρεις φορες. Κατεβασε το apk. Κανε install παρακαμπτοντας την προειδοποιηση της google

Οτι κανεις με δικη σου ευθυνη. Κανοντας ρουτ χανεις την εγγυηση

Ευχαριστω πολυ tsilitheo1 για τη βοηθεια!! Φυσικα ο,τι κανω με δικη μου ευθυνη ;) Θα το δοκιμασω οταν βρω χρονο και θα πω εντυπωσεις, και παλι ευχαριστω για το χρονο σου..

http://primehowto.com/root-galaxy-tab-4-8-0-lte-sm-t335/δοκιμασε και αυτο...απλα ειπα να ξεκινησουμε απο τα ευκολα μιας και ειναι πρωτη φορα και μην μπλεξουμε με odin. Αν και το πρωτο ελεγε οτι το ρουταρει. Τεσπα δες εδω αλλα με προσοχη. Βεβαιωσου πριν πας στο επομενο βημα καθε φορα
  • Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ok το ρουταρα! Προτεινεις καποια ρομ; Εχω την εντυπωση και παλι ο,τι η cyanogen δεν εχει καποια ρομ για το μοντελο αυτο (?)

Επεξ/σία από crownmare

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...