Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας! Θελω να αγορασω μια μητρικη καρτα MSI 760GMA-P34 AM3+ αλλα απο σκρουτζ δεν υπαρχει κανενα μαγαζι σε stock... μονο το πλαισιο αλλα μολις το παραγγειλα λεει οτι δεν ειναι ουτε αυτο σε stock. ξερει κανεις κανενα site που μπορω να την αγορασω ακομα και απο εξωτερικο που κανει shipping to greece? Εγω εψαξα μονο στο ebay αλλα απο 50 κατι ευρω που κανει κανονικα ειναι αλλα 50 τα μεταφορικα και το τελωνειο και δεν αξιζει...

Δημοσ.

Υπάρχουν τόσες άλλες "budget" am3+ μητρικές. Προς τι το κόλλημα με την συγκεκριμένη?

Δημοσ.

Για fx6300, άνοιξε το skroutz / μητρικες am3+  και κοίτα απο asrock 970 Pro3 Rev.2 και πάνω. Τα 760 chipset αστα καλύτερα γιατί μπορεί να σου κάνουν πρόβλημα.

Δημοσ.

Τίποτα. Απλά φρόντισε να είναι 970/990 chipset και τσέκαρε και τις συμβατότητες. Προσωπικά, για "budget" συστήματα με fx, χρησιμοποιώ την Link.png Site: Gigabyte 970A-DS3P και με έχει βγάλει παντού ασπροπρόσωπο.

Δημοσ.

Διόρθωσε το λινκ αν θες, γιατι δεν με βγάζει σωστά. Πάντως και τις δυο που σου έδειξα, τις έχει και το eshop.

Δημοσ.

την πρωτη που μου εδειξες ηταν στο e-shop...αλλα τελικα παραγγειλα την δευτερη που μου εστειλες...ευχαριστω πολυ παντως για την βοηθεια

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...