Προς το περιεχόμενο

Wolfenstein: The Old Blood

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 84
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Χτες το τερμάτισα στο Bring 'em on!
Αρκετά καλό παιχνίδι. Στην τελευταία αποστολή μπορώ να πω ότι δυσκολεύτικα αρκετά!!!(πέθανα 6-7 φορές).
Γενικώς ήτανε ωραίο παιχνίδι και μου άρεσε το stealth που υποστίριζε σε μερικές αποστολές!
Αν το παίζατε ράμπο σίγουρα είναι πολύ δύσκολο, αν όμως προσπαθούσατε να το παίξετε με αρκετό Cover και να χρησιμοποιήτε το κατάλληλο όπλο στον κατάλληλο αντίπαλο, τότε είναι εντάξει...
Γενικώς πάντος είναι ένα ευχάριστο παιχνίδι που αξίζει να του δόσεις μια ευκαιρία.

Αρνητικά
- Μικρό gameplay

- Θα ήθελα κάποιου είδους Upgrade system πέραν των Perks που σου δίνει αυτόματα...

Γενικώς μια καλή επιλογή!

• Like 1
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Ζορίστηκα λίγο αλλά τέλος.

Αλλα ενα παράδειγμα οπου γραφικά και λοιπά τεχνικά χαρακτηριστικά δεν κάνουν απο μόνα τους ενα παιχνίδι.

Μικρό, ΟΚ το ξέραμε αυτό, well done όμως.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Προσωπικά το βρήκα χειρότερο από το New Order αλλά δε παύει να είναι ένα διασκεδαστικό shooter. Μου άρεσαν περισσότερο τα 4 πρώτα chapters πάντως. Για τους φίλους των FPS είναι μια καλή επιλογή για 6-7 ώρες, από μένα 8/10.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παιδιά το αγόρασα και εγώ! Είναι πολύ καλό! Αλλά καθόλου optimized. Με ΑΑ off και σχεδόν όλα high έχω 60 καρέ μόνιμα.

Εκτός απο κάποιες στιγμές που πέφουν χωρίς λόγο στα 30. Μπορεί κανείς να μου πεί ποιές απο τις επιλογές γραφικών ρίχνουν πολύ τα καρέ ώστε να τις απενεργοποιήσω;

Δημοσ.

Παιδιά το αγόρασα και εγώ! Είναι πολύ καλό! Αλλά καθόλου optimized. Με ΑΑ off και σχεδόν όλα high έχω 60 καρέ μόνιμα.

Εκτός απο κάποιες στιγμές που πέφουν χωρίς λόγο στα 30. Μπορεί κανείς να μου πεί ποιές απο τις επιλογές γραφικών ρίχνουν πολύ τα καρέ ώστε να τις απενεργοποιήσω;

ποση vram σου τρωει μεχρι εκει που το παιζεις ? 

Δημοσ.

ποση vram σου τρωει μεχρι εκει που το παιζεις ? 

Δε γνωρίζω αλλά δε νομίζω να φταίει αυτό. Σε μια στιγμή είχε πέσει στα 30 καρέ, χαμήλωσα τις ρυθμίσεις και δεν άλλαξε τίποτα.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Ρε παιδιά το έπαιξα στο "Ι AM A DEATH INCARNATE" και σε 6 ώρες πολυ χαλαρό παιχνίδι το τέλειωσα. Είναι δυνατόν να είναι τόσο μικρό;

Μετα το τέρας της Helga τερματίζει ή έχει παιχτεί μ@λακία επειδή είναι απο τον θείο;

Είχα να παίξω παιχνίδι 1,5 χρόνο και έλεγα να ξεδώσω λιγάκι ρε γαμώτο και έπεσα σε δείγμα δωρεάν. :(

Επίσης κάποιες επισημάνσεις για το παιχνίδι.

Εγω θεωρώ απαράδεκτο το AI του παιχνιδιού. Δηλαδή σκοτώνει κάποιον με το μαχαίρι και άλλος είναι 2 βήματα μπροστά και δεν πέρνει χαμπάρι; Αυτα δεν θα έπρεπε να υπάρχουν σε ένα σύγχρονο παιχνίδι. Μου φαίνεται οτι πλέον το κοινό του είναι 12χρονα που δεν έχουν την υπομονή να παίξουν ένα αληθοφανές παιχνίδι.

Εγω θα ήθελα να σου είχε την επιλογή για πραγματικό stealth παιχνίδι, δηλαδή να μπορείς να κρύψεις πτώματα, να είχε περισσότερες επιλογές melee weapons (βέβαια σε αυτό το παιχνίδι και να δει ο άλλος πτώμα, στα τέτοια του).

Ας με ενημερώσει κάποιος αν αυτά τα προβλήματα δεν υπάρχουν στο πιο δύσκολο επίπεδο το UBER. Αν είναι να ξέρω να τα παίζω σε αυτό το επίπεδο απο εδω και πέρα.

Δημοσ.

1. Το TOB είναι κάτι σαν expansion (prequel ουσιαστικά), οπότε και δικαιολογείται κάπως η διάρκειά του.

2. Το ΑΙ του δικαιολογείται εν μέρει με το σκεπτικό ότι και το TNO, και το TOB έχουν αρκετά old school gameplay.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...