Προς το περιεχόμενο

Wolfenstein: The Old Blood

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 84
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πλεον και μενα μια χαρα ειναι.Το cuda το εχω στο off εγω,οταν το βαζω on ή smart μου κανει artifacrts γυριζοντας την καμερα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν άντεξα το κατέβασα να δώ πως πάει. Με όλα high, δεν σκάλισα πολύ τις ρυθμίσεις πάει αέρα, Αρχή είναι βέβαια θα παίξω λίγο ακόμη και αν συνεχίσει χωρίς προβλήματα πάει για αγορά. Φτηνό είναι στα 20 ευρώ για τέτοιο παιχνίδι.

EDIT:

Καλύτερες ρυθμίσεις για μένα χωρίς πολλά-πολλά για την 290. Όλα high,antialiasing 2X,vsync on.Tο adaptive sync δεν μου δουλεύει. Σε ultra κάνει τα τρελά που λέει ο psycho. Το afterburner με το συγκεκριμένο παιχνίδι δεν λειτουργεί για να δω frames και χρήση vram

EDIT2:

Καλά τι κουφά είναι αυτά που λένε για την απόδοσης του;;Άνετα σηκώνει 8Χ antialiasing στα high τουλάχιστον μέχρι εκεί που πολεμάς τον τέρατο Γερμαναρά στην φυλακή και προσπαθείς να κλείσεις τους διακόπτες.

Επεξ/σία από TEOKOS
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και εγώ αυτά χρησιμοποιώ για settings με την διαφορά ότι εκτός του AA από το SweetFX + reshade preset που έδωσε o Κ-putt,(λειτουργεί σε OpenGL κανονικά πλέον το συγκεκριμένο αναβαθμισμένο SweetFX) έχω και το AA του game στο x4 γιατί το alising και τα jaggies πάνε και έρχονται. 

Τα framedrops υπάρχουν αλλά είναι ανά περιοχές και δεν είναι αντιληπτά σε αυτά τα settings. Eίμαι above 55 avg. Αν ανεβάσω οτιδήποτε άλλο είμαι κάτω από 40, οπότε μένω με αυτά και είμαι happy.

Επίσης το vsync δεν δείχνει να λειτουργεί in game στο adaptive και το tearing πάει σύννεφο. Το Fullscreen Windowed aka Βorderless του game δεν λύνει το πρόβλημα του tearing. Αν βάλω vsync στο on στο game λύνει μεν το tearing αλλά έχει μεγάλο perfomance hit στο game οπότε η λύση είναι να το τρέξουμε σε window mode και να χρησιμοποιήσουμε το παρακάτω προγραμματάκι  όπως κάναμε όσοι θέλαμε borderless στο Dying Light.

http://www.mediafire.com/download/jnsslpz2wl7yjf8/RemoveBorders.rar

Επεξ/σία από Alex21121988
Δημοσ.

Μια χαρά πάει εμένα με 2xMSAA/1440P/VT Compression Enabled και όλα τα άλλα στο max.

Και εχω με ιδια settings το παιζω και παει μια χαρα. Εχεις βαλει aa 2x απο το ingame settings η εβαλες mssaa απο nvdia control pane.?

Δημοσ.

πεσαν οι τιτλοι τελους απο μενα σχετικα γρηγορα θα ελεγα !! αλλα λογικα περιμενουμε συνεχεια συντομα !! :-D

Δημοσ.

Η συνέχεια του Old Blood είναι το TNO, δηλαδή το προηγούμενο. Το τερμάτισα και 'γω, πολύ σύντομο και αρκετά κατώτερο από το TNO για μένα. Αν βγάλουν άλλο Wolfenstein, ελπίζω να μην ξαναχρησιμοποιήσουν αυτή τη σάπια μηχανή γραφικών που λέγεται ID Tech 5.

Wolfenstein: The Old Blood – PC Performance Analysis
  • Like 1
Δημοσ.

Πραγματικά μικρό. Διάβαζα για 7-8 ώρες και εμένα μου βγήκε σε 4 ώρες και 6 λεπτά με 44% completion. Δηλαδή τι έπρεπε να κάνω για να πλησιάσει το 100%? Να μαζεύω γράμματα και collectibles? Έλεος!

Δημοσ.

Τελικά καμιά σχέση με το new order που ήταν παιχνιδάρα. Το παίζω με το ζόρι γιατί το πλήρωσα.Το προηγούμενο δεν μπορούσα να το αφήσω 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...