Προς το περιεχόμενο

Wolfenstein: The Old Blood

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 84
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πείτε ρε σεις εντυπώσεις! Βαριέμαι να κατεβάσω για δοκιμή από θείο.Λέω να το αγοράσω κατευθείαν αυτήν την φορά

Δημοσ.

Πείτε ρε σεις εντυπώσεις! Βαριέμαι να κατεβάσω για δοκιμή από θείο.Λέω να το αγοράσω κατευθείαν αυτήν την φορά

αδελφε προχωρα τα σπαει το παιχνιδακι αλλα ειμαι και φανατικος της σειρας οποτε παρε και καμμια αλλη γνωμη !! :-D

Δημοσ.

Πως σας παίζει το παιχνίδι;Εμένα οχι και τόσο καλά αλλά είναι απο τον θειο.Πρεπει να ριξω αρκετά τις ρυθμίσεις για να τρέχει ομαλα.

Δημοσ.

Αν και θελω να το δοκιμασω, θα περιμενω κανενα τριμηνο να γινουν τα οποια optimisations και bugfixes που σιγουρα θα χρειαστουν.

Standard τακτικη μου πλεον με ολα τα παιχνιδια

Δημοσ.

Μονή gpu εννοεί. Εμένα τρέχει άθλια αλλά είναι απο θείο. Περιμένω κάποιον που το αγόρασε να μας πει πως τρέχει σε αυτόν.

Δημοσ.

Και το ΤΝΟ είχε θέμα, και οταν άλλαζες το όνομα του .exe έτρεχε τέλεια.

Μήπως παίζει κάτι παρόμοιο και εδώ..?

Δημοσ.

Το κολπάκι με την αλλαγή του ονόματος ίσχυε μόνο σε πειρατικές εκδόσεις. Στο Steam δεν υπήρχε αυτή η δυνατότητα.

Από όσο θυμάμαι, κάποιο setting τσεκούρευε την απόδοση. Αν ισχύει το ίδιο και σε αυτό το παιχνίδι, δοκιμάστε τα settings μέχρι να βρείτε ποιό είναι αυτό που κάνει τη ζημιά.

Δημοσ.

Δεν παίζει και τόσο καλά σε 1440P. Επίσης, όταν γυρνάς την κάμερα απότομα βλέπεις να ξαναφορτώνονται τα textures..Και το Compression είναι απενεργοποιημένο, αυτή η ID Tech 5 τέρμα αποτυχημένη engine..

Δημοσ.

Το ίδιο συμβαίνει και σε μένα με την κάμερα.Ουτε σε 1080p παίζει καλά το παιχνίδι.Θα περιμένω να βγούνε patchακια πριν το αγοράσω.

Δημοσ.

Το ΑΑ ρίχνει τα FPS πολύ ακόμα και σε άτομα που έχουν Titan X διαβάζω, ρίξτε το σε 2x και ενεργοποιήστε το compression μιας και από ότι φαίνεται δεν κάνει καμία απολύτως διαφορά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...