Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρά, έχω σαν μητρική την MSI H87i και θέλω αφού περάσω τους drivers των κεραιων

της, να μπορέσω να κάνω hotspot στο σπίτι.H συνδεση μου ειναι απο ΟΤΕ και έχω το

κλασσικό BAUDTEC, το οποιο δουλευει με ethernet καλωδιο πανω στη m/b.Γίνεται, και αν

ναι, πως? Χρειάζομαι κάποιο ειδικό πρόγραμμα?

http://www.msi.com/product/mb/H87I.html#hero-overview

Δημοσ.

αν καταλαβα καλα γιατι μαλλον κατι εχεις μπερδεψει εχεις ενα Motherboard που εχει ασυρματη καρτα και θες αντι να συνδεεσαι στο ρουτερ με καλωδιο να συνδεεσαι αυτοματα.αν εννοις αυτο απλα πεερνας τους drivers βρισκεις το δικτυο και μετα συνδεεσαι με τον κωδικο.μην γραφεις να γινει hot spot γιατι οι μισοι θα νομιζουν οτι θες να κανεις την ασυρματη καρτα δικτυου να παιζει σαν wireless router(tethering)

και μια φιλικη συμβουλη.πετα το baudtec και παρε κανα σοβαρο ρουτερ απο το εμποριο γιατι κατι baudtc και zte ειναι για πεταμα.παντως αν το Pc σου ειναι κοντα στο ρουτερ καλυτερα με καλωδιο ethrnet.

αν θες να κανεις Hot spot τοτε πρεπει να περασεις drivers και να γυρισεις την καρτα δικτυου να παιζει σε ad hoc mode αντι για infrastructure αλλα μετα θες εξτρα ρυθμισεις.αν το κανεις αυτο επειδη το baudtec δεν εχει ασυρματο τοτε καλυτερα ή παρε ρουτερ ή εστω ζητα αλλο απο τον Provider>ο οτε θα σου δωσει αλλο απλα το επιστρεφεις αν διακοψεις πλεον

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...