oikpro Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Ψάχνω για την πλέον οικονομική λύση για Νέα σύνδεση ίντερνετ για 1 έτος .Δεν υπάρχει σταθερό οπότε θα ληφθούν υπ'όψιν και τα τέλη ενεργοποίησης.Δεν με ενδιαφέρει καθόλου να έχω σταθερό τηλέφωνο/Δωρεάν χρόνο ομιλίας, όπως επίσης και δεν έχω απαίτηση για υψηλή ταχύτητα.μέχρι στιγμής η προσφορά της cyta με 50 ευρώ ενεργοποίηση και 16 ευρώ το μήνα για 4αρι ταχύτητα νομίζω με συμφέρει.
Gtr34 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Tωρα που κοίταξα στην cyta, η τιμή είναι 14 ευρώ για 4αρι http://www.cyta.gr/el/ForHome/1Play
oikpro Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Προφανώς στο μαγαζί που πήγα δεν ήταν ενημερωμένοι.όπως και να χει είναι μεγάλη διαφορά με τους άλλους παρόχους
gussgr Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Τα τέλη ενεργοποίησης νομίζω είναι πάνω-κάτω τα ίδια σε όλους, ειδικά εαν δεν υπάρχει ήδη γραμμή ενεργή. Για να βάλεις 1play πρέπει να σε καλύπτει το ιδιόκτητο δίκτυο της Cyta. Αν πάς σε 2play είναι 16€ / μήνα. Άκουσα επίσης οτι απο τον επόμενο μήνα η Cyta κάνει αύξηση +1€ σε όλα τα πάγια. Ισχύει?.. Νομίζω το πιο συμφέρον είναι το forthnet 24 με προπληρωμή όμως. 15€ ανα μήνα για ένα χρόνο. Δίνεις 180€ + τα τέλη ενεργοποίησης σε ένα λογαριασμό αλλα έχεις 24αρι, όσο και να μη σε νοιάζει η ταχύτητα επειδή στην κοπέλα μου έχουμε Cyta 4mbps ώρες-ώρες θα σε πιάνουν τα νεύρα σου... Ειδικά στο upload που ειναι 512!
panos- Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 17€ hol για 24αρα χωρις λεπτα ομιλιας. Hol Adsl Plus λέγεται, δεν έχει στο site τέλη ενεργοποίησης κάλεσε 13844 για να μαθεις
gussgr Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 17€ hol για 24αρα χωρις λεπτα ομιλιας. Hol Adsl Plus λέγεται, δεν έχει στο site τέλη ενεργοποίησης κάλεσε 13844 για να μαθεις 20€ με 12μηνο συμβόλαιο και 18€ με 24μηνο έχει η Hol. επιπλέον - 3€ εαν είσαι συνδρομητής vodafone. Επίσης ισχύουν τα τέλη ενεργοποίησης 35,90€ + τέλη εγκατάστασης 49,90€ για νέα γραμμή...... Το τηλέφωνο σωστά το είπες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα