christaras1990 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Καλησπερα, εχω ενα εξωτερικο δισκο hdd 500gb seagate και δεν αναγνωριζεται απο το laptop εδω και 2 μερες...οταν τον συνδεω αναβει το λαμπακι του πρασινο κανονικα και ακουγεται να δουλευει...υπαρχει καποιος τροπος να διορθωθει η εστω να δω τι γινεται? δεν με ενδιαφερουν τα δεδομενα που εχει μεσα και εχω δοκιμασει κ σε διαφορετικο laptop αλλα τιποτα...καμια ιδεα?
SPANK Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Δές αν τον βλέπει στην διαχείρηση δίσκων στο control panel στα windows , αν ναι τοτε δοκίμασε απο εκει να τον κάνεις format. Δοκίμασε επίσης αλλο καλώδιο usb και πες λίγο ειναι ο συγκεκριμένος με ρεύμα 3.5 ίντες ή καποιος κλασσικός απο τους μικρούς που εχουν μονο usb γιατι στους περισσότερους απο αυτούς χαλάει η θήκη που ειναι μέσα ο δίσκος και απλα την αλλάζεις
christaras1990 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 χτες το βραδυ μετα απο πολλες προσπαθειες καταφερε τελικα να συνδεθει για μια φορα μονο...μετα ξανα τιποτα...προλαβα να ανοιξω το hd sentinel και ειδα οτι εχει 66% health...μετα κολλησαν τα παντα και δεν τον ξαναβρηκε ποτε δεν εχει ρευμα μονο usb... 2,5'' ειναι seagate αν εχει σημασια...υπαρχει περιπτωση να εχει χαλασει η θηκη?
Henry3GR Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Στο δικό μου δίσκο που έχει πρόβλημα η θήκη, το sentinel το βγάζει 100% health. Οπότε πιθανώς είναι ο δίσκος. Αλλά και απο την άλλη γιατι να μην συνδέεται; Δεν ξέρω αν πρόβλημα με την θήκη μπορεί να επηρεάσει το sentinel.
SPANK Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Κοίτα κανονικά με 66 υγεία και να σου κάνει τετοια δεν ειναι και απίθανο ανάλογα σε τι κατάσταση ειναι ο δίσκος αλλα καλύτερα για αρχή να τον βάλεις σε μια αλλη θήκη να δεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα