Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα, εχω ενα εξωτερικο δισκο hdd 500gb seagate και δεν αναγνωριζεται απο το laptop εδω και 2 μερες...οταν τον συνδεω αναβει το λαμπακι του πρασινο κανονικα και ακουγεται να δουλευει...υπαρχει καποιος τροπος να διορθωθει η εστω να δω τι γινεται? δεν με ενδιαφερουν τα δεδομενα που εχει μεσα και εχω δοκιμασει κ σε διαφορετικο laptop αλλα τιποτα...καμια ιδεα?

Δημοσ.

Δές αν τον βλέπει στην διαχείρηση δίσκων στο control panel στα windows , αν ναι τοτε δοκίμασε απο εκει να τον κάνεις format.

Δοκίμασε επίσης αλλο καλώδιο usb και πες λίγο ειναι ο συγκεκριμένος με ρεύμα 3.5 ίντες ή καποιος κλασσικός απο τους μικρούς που εχουν μονο usb γιατι στους περισσότερους απο αυτούς χαλάει η θήκη που ειναι μέσα ο δίσκος και απλα την αλλάζεις

Δημοσ.

χτες το βραδυ μετα απο πολλες προσπαθειες καταφερε τελικα να συνδεθει για μια φορα μονο...μετα ξανα τιποτα...προλαβα να ανοιξω το hd sentinel και ειδα οτι εχει 66% health...μετα κολλησαν τα παντα και δεν τον ξαναβρηκε ποτε

δεν εχει ρευμα μονο usb... 2,5'' ειναι seagate αν εχει σημασια...υπαρχει περιπτωση να εχει χαλασει η θηκη?

Δημοσ.

Στο δικό μου δίσκο που έχει πρόβλημα η θήκη, το sentinel το βγάζει 100% health. Οπότε πιθανώς είναι ο δίσκος. Αλλά και απο την άλλη γιατι να μην συνδέεται; Δεν ξέρω αν πρόβλημα με την θήκη μπορεί να επηρεάσει το sentinel.

Δημοσ.

Κοίτα κανονικά με 66 υγεία και να σου κάνει τετοια δεν ειναι και απίθανο ανάλογα σε τι κατάσταση ειναι ο δίσκος αλλα καλύτερα για αρχή να τον βάλεις σε μια αλλη θήκη να δεις

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...