Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Η θήκη 2,5 lc-power lc25u3-diadem μου δημιουργεί προβλήματα. Το βύσμα το μικρό που συνδέεται είναι "χαλαρό" και δοκίμασα και άλλα καλώδια. Θέλω να μάθω αν υπάρχουν θήκες για 2,5 αλλά και στις δύο άκρες το usb να είναι το κανονικό, όχι το μικρό και να εφαρμόζει καλά. Ψάχνοντας δεν βρήκα κάποια αλλά ρωτάω μήπως και υπάρχει και δεν την πέτυχα.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

υπαρχει και την πηρα απο το eshop αλλα ελα που δεν θυμαμαι μαρκα και την εχω χαρισει πλεον.μεταλλικο case αμα θυμαμαι σωστα.δεν θυμαμαι μηπως την icy box που παιρνω συνηθως.

μπορει απλα να φταιει και η θηκη σου και με αλλη να μην εχεις θεμα/.

Δημοσ.

Καλησπέρα. Η θήκη 2,5 lc-power lc25u3-diadem μου δημιουργεί προβλήματα. Το βύσμα το μικρό που συνδέεται είναι "χαλαρό" και δοκίμασα και άλλα καλώδια. Θέλω να μάθω αν υπάρχουν θήκες για 2,5 αλλά και στις δύο άκρες το usb να είναι το κανονικό, όχι το μικρό και να εφαρμόζει καλά. Ψάχνοντας δεν βρήκα κάποια αλλά ρωτάω μήπως και υπάρχει και δεν την πέτυχα.

http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=23425&cat=117

Δημοσ.

υπαρχει και την πηρα απο το eshop αλλα ελα που δεν θυμαμαι μαρκα και την εχω χαρισει πλεον.μεταλλικο case αμα θυμαμαι σωστα.δεν θυμαμαι μηπως την icy box που παιρνω συνηθως.

μπορει απλα να φταιει και η θηκη σου και με αλλη να μην εχεις θεμα/.

Παιδιά ευχαριστώ πολύ. Και το visionstudio είναι απο τα πρώτα που κοίταξα να σκεφτείς.

Δημοσ.

παντως το ξαναλεω οτι φταιει το case μαλλον διοτι οι περισσοτεροι δισκοι βγαινουν με μικρο Usb αλλα δεν παραπονιεται κανεις.εκτος αν κανεις βολτες τον δισκο και δεν τον αφηνεις καπου σταθερα (πλακα)

Δημοσ.

παντως το ξαναλεω οτι φταιει το case μαλλον διοτι οι περισσοτεροι δισκοι βγαινουν με μικρο Usb αλλα δεν παραπονιεται κανεις.εκτος αν κανεις βολτες τον δισκο και δεν τον αφηνεις καπου σταθερα (πλακα)

Πιθανώς να φταίει το case αλλά παρατήρησα πως όταν το usb συνδέεται σε μεγαλύτερο ύψος απο το case, σπάνια κάνει πρόβλημα. Το καλώδιο είναι περίπου 30 εκατοστά. Οπότε το τραβάει προς τα πάνω, αν καταλαβαίνεις τι εννοώ. Και σκέψου πως το βύσμα ή η υποδοχή είναι χαλαρή.

Δημοσ.

ναι καταλαβα τι εννοεις.οπως σε μερικα λαπτοπ που χαλαει το καλωδιο του φορτιστη και βαζεις υπο γωνια το καλωδιο για να το τραβαει προς την μια πλευρα ωστε να μην εχει θεμα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...