mpampiskapa Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Λοιπον παιδια γεια σας.. εκανα μια αναβαθμιση σημερα τον υπολογιστη μου.. εβαλα καινουργια μητρικη και καινουργιο επεξεργαστη.. λοιπον... καθως τα εβαζα ολα μια χαρα δεν καθοταν καλα μια βιδα της μητρικης εχει σηκωθει λιγο προς τα πάνω και εχει γυρη λιγο προς τα δεξια.. δεν εδωσα σημασια τα συνδεσα ολα κανονικα μεσα και οταν τον ανοιξα ανοιξε κανονικοτατα αλλα δν μου ανοιγει η οθονη.. δεν δινει σημα δηλαδη .. ο υπολογιστης δουλευει κανονικα αλλα δεν ανοιγει η οθονη... τι μπορει να φταει? μηπως επειδη δν εχει κατσει καλα η μητρικη? παρακαλω απαντηστε μου
SPANK Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Βεβαιώσου οτι έχεις συνδέσει τα ρεύματα της κάρτας γραφικών και οτι πατάει σωστά απο εκει και πέρα αν έχει onboard κάρτα δοκίμασε και αυτην να δείς αν δώσει σήμα
mpampiskapa Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Δεν κανει τιποτα ολο το συστημα ανοιγει κανονικα εβαλα το καλωδιο και στην θυρα την πανω γιατι εχει ενσωματωμενη καρτα γραφικων μεσα.. αλλα τιποτα παλι.. εβγαλα μητρικη τα παντα παλι και τα εβαλα με σειρα αλλα τιποτα.. ... δεν ξερω τι αλλο να κανω..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα