Προς το περιεχόμενο

Απελεθευρωσε ο ΟΤΕ την "υποχρεωτικη" καλυψη του Mo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πολύ απλά, μπαίνω στο κατάστημα του ΟΤΕ στον Πειραιά και ρωτάω: "Γιά να βάλω DSL είναι υποχρεωτικό να πάρω modem από τον ΟΤΕ;". Μου απαντάνε όχι. Ξαναρωτάω: "Μπορώ να κάνω την εγκατάσταση μόνος μου;". Μου απαντάνε ναι και κάνω την αίτηση, την οποία ο υπάλληλος συμπλήρωσε στο computer. Το μόνο που δε δεχόταν το πρόγραμμα, ήταν να πάρω modem από τον ΟΤΕ και να το εγκαταστήσω μόνος μου (ήθελα να πάρω το modem με 120€ σε 12 δόσεις αλλά αφού δε γινόταν, τους το άφησα και αγόρασα ένα Zyxel).

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Περιεργο... παντος στο adslgr, γραφουν οτι αν παρεις το 134 σου λενε οτι απο 21/10 (η 24/10 αλλος) θα υπαρχει η δυνατοτητα για αγορα δικου σου modem που θα το εγκαταστησεις εσυ....

Ας ελπισουμε οτι ολα τελειωνουν εδω.

Τα "ψεματα", η "αγνοια" των περισσοτερων υπαλληλων του Οτε και το "λαθος" στο συστημα μαλλον σταματανε σε λιγες μερες.

(αν και μια μηνυση για αυτα που εκαναν δεν θα ηταν κακη ιδεα)

Simfono me ton prolalisanta.... Pira sto 134 kai mou eipan oti i agora tou modem einai ipoxreotiki ktlp ktlp.... Otan eipa stin koffa sto tilefono(pou stin teliki de ftaiei afti) oti exo akousei pos den einai ipoxreotiki i agora tou modem mou eipe oti afto pros to paron den einai efikto... Opote ti lete eseis giafto? Oti o kathenas ipallilos leei oti tou katevainei?Den exoun entoles anothen?Think.... Apla opoios to epsaxne i eixe kone i stin teliki apefthinotan ston anotero kai ton eprize tou elege ok.

ego pistevo pos apla to olo thema einai na min pareis to 134 oute tpt...pas sto katastisma tou ote kai ekei ginontai ola.oi ipalliloi sto tilefoniko kentro to mono pou noiazontai einai na teleiosei i vardia tous,na paroun ta leftakia tous kai tpt allo.ola pou perigrafoun oi xristes sto diktio (megali anamoni,telos egatastasis,ipoxreotiko modem) einai analithi...file blizardbill i periptosi mou den einai spania...kai allos melos tis insomnia (lege me predator) ekane sindesi me dikia tou egatastasi kai malista i energopoiisi tis dsl egine se molis 4 ergasimes meres...alitheia blizardbill pige se katastima na rotiseis i rotages apo 134?aauto pou den exete katalavei einai oti i energopoiisi tis grammis ginetai sxedon amesos,mono pou kathisterei to texniko tmima efoson exeis epileksei egatastasi...ama tous doseis na katalavoun oti den tous xreiazesai tote tha exeis grammi poli sintoma,xoris tpt fraga gia egatastasi,me diko sou modem kai fisika na epilekseis esi opoion isp thes,efoson se kaliptei to diktio tou.

pedia mipos kseris kanis, exo kani sindesi meso acn (energopiisi-modem klp) ean theliso na alakso eteria pos ginete ta lefta tis energopiisis ti ginonde

Φιλε μου ειμαι ιδια περιπτωση ακριβως.Εκανα συνδεση με ACN απο 2/9/03.Θα μου την διακοψουν στις 2/1/04 αφου τους ειδοποιησα.Πηγα και στον κυριο πΟΤΕ και αφου εκαναν καμμια δεκαρια τηλεφωνα μεταξυ τους με πηραν την αλλη μερα τηλεφωνο να παω να πληρωσω παλι τα 50 ευρω της ενεργοπιησης + ΦΠΑ για να εξεκολουθησει να υπαρχει η γραμμη.Τιποτα αλλο δεν πληρωνουμε!!!Δεν πηγα ακομα γιατι οπως προανεφερα η ACN θα συνεχισει μεχρι 2/1/04.Θα παω αναμεσα Χρστουγεμμα και Πρωτοχρονια.Αν εχεις σκοπο κι εσυ να διακοψεις απο την πανακριβη ACN καντο τωρα με ενα απλο τηλέφωνο στο 13813.Αυτα .... :D :D :D

Gurisa apo ton OTEeeeeeeeeeeee loipon ginete. Mporeis na baleis to dikosou modem apla meta tha isxioun alles proipo8eseis giati opies den exei enimerothei oute o OTE akoma (Panton uparxei episimo xarti pou leei oti o Xrhsths mporei na balei to diko tou modem). Off the record den einai kati sigouro ..! alla isos na plironeis ton upolipo eksoplismo :)

Ποιον υπολοιπο εξοπλισμο? ???

το splitter\φιλτρο? E φυσικα εαν παρεις εκτος οτε modem θα το πληρωσεις....

Τελικα με τα φιλτρα δεν εχω καταλαβει τη χρηση τους.Εγω με dsl over ISDN δεν εχω βαλει φιλτρο (μονο το spliter) και δεν εχω το παραμικρο προβλημα... :?: :?: :?: :?:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...