Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εισαι εντελως λαθος σε αυτο που λες.100% δεν υπαρχει ντεμεκ εχεις κανονες που πρεπει να ακολουθεις με την δικια σου λογικη και εγω με αυτοκινητο και μηχανη θα κανω οτι γουσταρω, θα παρκαρω οπου γουσταρω θα πηγαινω οπως γουσταρω θα σταθμευω στην γραμμες ποδηλατων εφοσον οτι υποχρεωση εχεις εσυ να ακολουθεις τον κοκ την ιδια εχω και εγω.

Το οτι οι τροχονομοι/αστυνομικοι κανουν τα στραβα ματια και την "χαριζουν" στους ποδηλατες γιατι δεν θελουν να ασχοληθουν δεν σημαινει οτι δεν υπαρχουν κανονες

1) σκέψου την αναλογία ποδηλάτατα - αυτοκίνητα (ένα 95 αυτοκίνητα με 5 ποδηλάτες).

2) τώρα σκέψου ποιος έχει το μεγαλύτερο περιθώριο να κάνει καγκουριλίκι στο δρόμο (από φλας μεχρι διπλοπαρκαρισμα)

3) Ο ποδηλάτης ως ευάλωτος και στον αριθμό αλλά και στην ασφάλεια πως πρέπει να αντιδράσει.

αλλά απάντα σοβαρά όχι με ντεμεκ. ο τρχρονομος κανει τα στραβά ματια.

Δεν είμαι κατά του ΚΟΚ. απλώς ο ΚΟΚ ειναι ντεμεκ και έχει κενά. Deal with it.

Κυκλοφορώ 24/7 με το ποδήλατο σε μεγάλα αστικά κέντρα, έχω περάσει απο λονδίνο & βερολίνο. Ξέρω τι λέω και δεν σχεδιάζω ούτε σε κοφίνι να μπω ουτε παραπλήσιο απλως ΕΠΙΒΙΩΝΩ καπου εκει μεσα στα 95 αυτοκίνητα και σε έναν κενό ΚΟΚ.

ΚΑΙ ΤΟ ΞΑΝΑ ΛΕΩ ΠΡΙΝ ΠΕΣΟΥΝ ΝΑ ΜΕ ΦΑΝΕ. ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΑ ΠΟΔΗΛΑΤΩΝ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ ΠΕΖΟΙ. ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΑ ΠΟΔΗΛΑΤΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ ΦΩΤΑ. ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΑ ΠΟΔΗΛΑΤΩΝ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝΕ ΕΝΑ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝΕ. 

ΑΛΛΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Η ΘΕΣΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 5 ΕΚΑΤΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΞΙ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ ΤΗ ΓΟΥΡΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΥ.

Το ποδηλατο ειναι το ποιο επικύνδηνο μέσο στο δρόμο. απλά πράγματα και δεν ειναι για όλους. 

Όποιος για μένα παιρνει ποδηλατο και εχει την ιδεά οτι οδηγώντας δεξια θα τα καταφέρει καλή του τύχη. Η εμπειρία μου άλλα λέει.

Ενα χωραφι 2χ1 με ενα σταυρο απο πανω ειναι οτι καλυτερο μπορεις να ελπιζεις με αυτα τα μυαλα που κουβαλας. Και να εισαι σιγουρος οτι αυτος που θα σε στειλει εκει δεν θα εχει και καμια ενοχη ουτε επιπτωση απο το νομο γιατι εσυ εισαι ο παρανομος.

ευχαριστώ τυπε.

• Like 1
  • Απαντ. 99
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

το τερμα δεξια σε λεωφορους ειναι επικινδυνο, επειδη ο αλλος αναγκαστικα (επειδη οι αλλοι μαλακες εχουν παρκαρει πανω στις γωνιες) βγαζει μουρη για να δει αν ερχεται κανεις. Μην πας απο κεντρικους.

Δημοσ.

Εντάξει, δεν θα ακολουθούμε τον ΚΟΚ, θα κάνουμε ότι μας λες εσύ.

σου πα να ακολουθησεις κάτι?; σου ειπα τη γνώμη μου.

απο εκει και πέρα κώψε το κεφάλι σου τι θα κανεις.

Δημοσ.

σου πα να ακολουθησεις κάτι?; σου ειπα τη γνώμη μου.

απο εκει και πέρα κώψε το κεφάλι σου τι θα κανεις.

Η γνώμη σου έχει τόση αξία όσο μια πορδή μου.

Δημοσ.

Τι εννωεις να "ενοχλεις"; Οι μηχανες ενοχλουνε;

Θες να μου πεις εισαι συνεχως υπο την δεξια λοριδα πισω απο λεοφορεια ταξι και τρως το κυσαεριο στη μαπα; Αυτο ειναι το μια χαρα;

Απο τη στιγμη που ο ποδηλτης σεβεται σηματα πρωτερεωτητες κλπ για μενα μια χαρα μπορει να οδηγησει παντου

Γιατί τα ποδήλατα πάνε το ίδιο γρήγορα με τις μηχανές. Και φυσικά έχουν και την ίδια επιτάχυνση.

Δεν μιλάω για κίνηση φυσικά. Όταν όλα είναι σταματημενα περνάς ανάμεσα χωρίς να ενοχλείς.

Με δική σου ευθύνη φυσικά.

Δημοσ.

Οι χειρότεροι είναι αυτοί που πάνε κόντρα σε μονόδρομο και εσύ βγαίνεις από καμιά στροφή που έχεις σχεδόν μηδενική ορατότητα (επειδή όλο και κάποιος καραγκιόζης έχει παρκάρει καβάλα στο πεζοδρόμιο + ο διπλοπαρκαρισμένος δίπλα του). Το θεωρούν απόλυτα φυσιολογικό να πας αντίθετα στο δρόμο με σχετικά μεγάλη ταχύτητα και άπαξ και πέσουν πάνω σου σε κατηγορούν κιόλας.

Την είχα πατήσει μια φορά έτσι και το τσογλάνι που έφαγε τα μούτρα του εξαφανίστηκε μέσα στα αίματα νομίζοντας ότι πήγαινα προς το μέρος του για να παίξουμε ξύλο ενώ εγώ πήγαινα να δω αν είναι καλά και να τον βοηθήσω. Μάλλον έφταιγε που ήταν νύχτα και άνοιξα την πόρτα του αυτοκινήτου απότομα και πήγα σχεδόν τρέχοντας προς το μέρος του. Εγώ το μόνο που έπαθα ήταν ένα τσαλακωμένο αριστερό πίσω φτερό, αυτός πάλι...ιδέα δεν έχω. Το ποδήλατο το παράτησε εκεί και έφυγε τρέχοντας.  

• Like 1
Δημοσ.

Λοιπόν επειδή αρκετοί προφασίζεστε τον KOK για τα ποδήλατα και τα δίκυκλα γενικότερα. Δείτε που λέει ότι πρέπει να στέκεται το ποδήλατο ή το μηχανάκι. Στη μέση της λωρίδας και ελαφρώς προς τα δεξιά. Αν κάνει ο δικυκλιστής-ποδηλάτης τη μαλακία που όλοι λέτε να πηγαίνει δίπλα στο πεζοδρόμιο, θα τον φάτε λάχανο ή εσείς που θα στριμωχθείτε να κάνετε προσπέραση ενώ έρχεται άλλο όχημα από απέναντι ή στην επόμενη λωρίδα (εννοείται πως αυτές οι προσπεράσεις γίνονται με 1000), ή ο μαλάκας που θα βγει χύμα στο επόμενο στενό, η λακκούβα, το αυλάκι ή κωλοσχάρα απο φρεάτιο που έχει να συντηρηθεί από τότε που μπήκε. Αυτό που απαιτείτε ορισμένοι εκτός του ότι είναι τελείως ΛΑΘΟΣ δεν το λέει κανένας ΚΟΚ. Μάλιστα αν διαβάσετε εγχειρίδια ασφαλούς οδήγησης ή ξένου ΚΟΚ, θα δείτε ότι κανονικά το ποδήλατο πρέπει να πηγαίνει στη μέση της λωρίδας ακριβώς. Επίσης όταν πας τέρμα στην άκρη και ο δρόμος έχει στροφές, ο οδηγός που έρχεται από πίσω σου σε βλέπει ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ στιγμή. Με τα περισσότερα που γράφετε εδώ μέσα κάποιοι φαίνεται ότι έχετε να οδηγήσετε ποδήλατο από τότε που πηγαίνατε γυμνάσιο. Σήματα προτεραιότητες,φανάρια, μονόδρομοι κτλ. εννοείται ότι ισχύει κ για τα μηχανάκια.

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...