xristoforos89 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Τελικα παρηγγειλα απο εδω: http://www.everbuying.net/product784318.html το ulefone be x. Eκανα εγγραφη στο σαιτ και ειχα εκπτωση -12% (βασικα ο καθενας εχει την εκπτωση αυτη). Με το paypal μου βγηκε τελικη τιμη στα 76.10ευρω. Ξερουμε συνηθως πότε αποστελλουν αυτοι; Γιατι απο οτι βλεπω δεν εχουν στοκ.
41ex Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Επειδή ο topic starter καλύφθηκε και για να μη γεμίζουμε παρόμοια θέματα ας ρωτήσω κι εγώ εδώ. Ψάχνω για κινητό με καλές κάμερες σε ποιότητα όχι απαραίτητα σε Mpixel (5-8 MP είναι καλά). -Αν έχουν και κάνα έξτρα (μπροστινό φλας, ευρυγώνιο φακό) ακόμα καλύτερα.- Ιδιαίτερα με ενδιαφέρει να έχει καλή μπροστινή (σελφι) κάμερα! Κατά τ’ άλλα επειδή είναι για γυναίκα να είναι σχετικά απροβλημάτιστο και αξιόπιστο. Οθόνη 4,7 ως 5. Από budget μέχρι 150. Ευχαριστώ!
revvok Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Επειδή ο topic starter καλύφθηκε και για να μη γεμίζουμε παρόμοια θέματα ας ρωτήσω κι εγώ εδώ. Ψάχνω για κινητό με καλές κάμερες σε ποιότητα όχι απαραίτητα σε Mpixel (5-8 MP είναι καλά). -Αν έχουν και κάνα έξτρα (μπροστινό φλας, ευρυγώνιο φακό) ακόμα καλύτερα.- Ιδιαίτερα με ενδιαφέρει να έχει καλή μπροστινή (σελφι) κάμερα! Κατά τ’ άλλα επειδή είναι για γυναίκα να είναι σχετικά απροβλημάτιστο και αξιόπιστο. Οθόνη 4,7 ως 5. Από budget μέχρι 150. Ευχαριστώ! Αν τα wp είναι στις επιλογές σου, το lumia 735 καλύπτει τα παραπάνω. Πίσω κάμερα 6,7mp αλλά ιδιαίτερα ποιοτική, μπροστινή 5mp wide-angle, 4,7" οθόνη, αξιόπιστο, απροβλημάτιστο, ποιοτική κατασκευή. Από 145€ στο skroutz
enidreiogmx Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Επειδή ο topic starter καλύφθηκε και για να μη γεμίζουμε παρόμοια θέματα ας ρωτήσω κι εγώ εδώ. Ψάχνω για κινητό με καλές κάμερες σε ποιότητα όχι απαραίτητα σε Mpixel (5-8 MP είναι καλά). -Αν έχουν και κάνα έξτρα (μπροστινό φλας, ευρυγώνιο φακό) ακόμα καλύτερα.- Ιδιαίτερα με ενδιαφέρει να έχει καλή μπροστινή (σελφι) κάμερα! Κατά τ’ άλλα επειδή είναι για γυναίκα να είναι σχετικά απροβλημάτιστο και αξιόπιστο. Οθόνη 4,7 ως 5. Από budget μέχρι 150. Ευχαριστώ! Ένα Lenovo και ένα Elephone στα 146€ και 132€ πιστεύω θα σου κάνουν. Φλας μπροστά δεν νομίζω να βρεις, απλώς καλή κάμερα μπροστά και πίσω. Ειδικότερα το Elephone έχει 8άρα μπροστινή.
41ex Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Ευχαριστώ για τις προτάσεις φαίνονται πολύ καλά. Το lumia 730 το είχα σκεφτεί κι εγώ απλά το θυμάμαι στα 180 τώρα που έπεσε στα 146 είναι πιο δελεαστικό. Τα άλλα δε τα ήξερα μπορεί αλλά ψήνομαι να τα πάρω για μένα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα