IceFrog Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Ευχαριστω για τα καλα σας λογια για το cpu μου, υπαρχει προς πωληση αυτο τον καιρο στις αγγελιες του forum, οποτε οποιος πραγματικα τον θελει μπορουμε να συζητησουμε μια καλη τιμη και να τον παρει πακετο μαζι με την μητρικη. Για να κανω το hobby και το χαβαλε μου δεν μου χρειαζεται πλεον ενα τοσο καλο συστημα. Θελω απλα η μητρικη να μου δινει τη δυνατοτητα να παραμετροποιησω τα παντα, και ο επεξεργαστης να δεχεται oc. Μην με ρωτατε γιατι, ετσι εμαθα απο τον pentium 3 στα 1ghz μεχρι και σημερα μου αρεσει να κλοκαρω και να ρυθμιζω το συστημα μου.Πραγματικα κανω τοσο λιγα πραγματα στον υπολογιστη τον τελευταιο καιρο που πιστευω οτι θα με καλυψει και ο g3258 και ο 860k. Σε συνδυασμο με το υπολοιπο συστημα μου πιστευω οτι θα μπορεσουν να μου δωσουν 60 fps που υποστηριζει η οθονη μου στα παραπανω παιχνιδια. Γι αυτο και η όλη ιστορια. Εαν σε δυο τρια χρονια δεν μπορω να παιξω πχ devil may cry 5 δεν θα κατσω να κλαψω.
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Τι να σου πω φίλε μου, αν θέτοντας ένα τέτοιο μέτρο περιορισμού της περισσότερης επεξεργαστικής ισχύος νιώθεις πιο πλήρης εμένα μου φτάνει και μου περισσεύει. Δεν θα σε μεταπείσω, δικά σου τα λεφτά, δική σου η κρίση αλλά και η ευθύνη για την συγκεκριμένη μετάβαση από ένα ισχυρότερο σετ επεξεργαστής μητρικής σε ένα πιο αδύναμο. Να ξέρεις πάντως ότι ο i5 2500k πάει πιο ψηλά και από fx 83xx σε overclock, καίει λιγότερο και είναι σαφώς καλύτερος για παιχνίδια και γενικότερα για τα πάντα αν αναλογιστείς ότι είναι επεξεργαστής του 2011 όπως και οι fx 83xx. Θαρρώ πως το καλύτερο θα ήταν να μείνεις με το υπάρχον σετ το οποίο είναι κλάσεις ανώτερο από g3258 και x4 860k, αλλά αν η λιτότητα σε κάνει να αισθάνεσαι πιο άνετα τότε προχώρα άφοβα. Το ότι κάνεις λίγα πράγματα τον τελευταίο καιρό, δεν σημαίνει ότι θα τα κάνεις και στο μέλλον. Με το σύστημα που έχεις, κάποια στιγμή θα σου έρθει η όρεξη για πιο extreme πράγματα, τα οποία δεν θα μπορέσεις να κάνεις με ένα νεότερο αλλά πιο αδύναμο επεξεργαστή όπως αυτοί που προτείνεις. Σκέψου πως άλλοι αγοράζουν i7 για την πλάκα τους, αυτό τα λέει όλα νομίζω .
8elwADSL Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Μην κάνεις καμιά λαλακία και πουλήσεις το σετ που έχεις! Μπορείς να παίξεις με τον επεξεργαστή σου αν πάρεις μια ψήκτρα να τον ανεβάσεις. Αυτό που σκέφτεσαι να κάνεις είναι υποβάθμιση σε λίγα χρόνια δεν θα είναι επαρκής η δύναμη ούτε του 860K ούτε του G3258 αντίθετα ο 2500K ακόμα και στοκ θα μπορεί να κάνει τα πάντα άνετα πόσο μάλλον αν τον κλοκάρεις κιόλας.
XMorsX Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Τι παραπανω παραμετροποιηση θα σου προσφερει το νεο συστημα? Εχεις ήδη ξεκλειδωτο επεξεργαστη και ακριβη μητρικη. Υποθετω οτι εχεις και ακριβο συστημα ψυξης. Δεν μπορω να καταλαβω γιατι θελεις το νεο συστημα, ακομη και απο την σκοπια του χομπιστα overclocker. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα