Luciddream Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Καλησπέρα, χρειαζόμουν άμεσα ασφάλεια για την Moto γιατι είχε λήξει και άργησα να το πάρω χαμπάρι, και έκανα συμβόλαιο στην Mydirect... έχουμε καμιά άποψη για το θέμα? έκανα μ****κία ή όλα καλά? το έψαξα αρκετά χτές αλλά βιαζόμουν πολύ γιαυτό άνοιξα το τοπικ σήμερα. Οι μόνες που βρήκα να κάνουν online για μοτο ήταν η anytime και η mydirect. 1-2 ακόμα θέλαν να στείλω στοιχεία για προσφορά κτλπ και βαριόμουν / δεν είχα χρόνο να μπώ σε αυτήν την διαδικασία. Δεν ήθελα να πάω στην anytime γιατι πρώτον ήταν 13,50 ευρώ πιο ακριβά και δεύτερον γιατί ήθελα να δοκιμάσω και μια άλλη (έχω ήδη interamerican στο αμάξι). Οι παροχές μου φαίνονται ίδιες εκτός απο την νομική κάλυψη που η interamerican δίνει απεριόριστα στην ελλάδα ενώ η mydirect έως 3.000. Οποιαδήποτε άποψη / εμπειρία ευπρόσδεκτη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Εμένα στην anytime μου βγαίνει ~110 το εξάμηνο και στην mydirect 164 !! Κάνω κάτι λάθος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luciddream Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Εμένα στην anytime μου βγαίνει ~110 το εξάμηνο και στην mydirect 164 !! Κάνω κάτι λάθος; δεν ξέρω, εμένα (ένα Ninja 250άρι έχω - προς το παρόν) μου βγαίνει 100 ευρώ στην anytime ενώ 86 στην myDirect. Ίσως διαφέρει ανάλογα με το μοντέλο, ενδιαφέρον πάντως γιατι σκέφτομαι να ανέβω κυβικά σε λίγο καιρό (μπορεί και πριν τελειώσει το εξάμηνο). Τι μηχανή έχεις? επίσης αν έχει κάποιος ανάλογη εμπειρία, πόσο πάνε περίπου τα έξοδα της νομικής κάλυψης σε μια κλασική περίπτωση που θα μπλέξεις? γιατι αν ξεφεύγουν πάνω από 3000 ευρώ τότε μάλλον δεν άξιζε το ρίσκο. (Για όποιον ενδιαφέρεται επίσης για την myDirect, τα ποσά που σε καλύπτει στην κάθε περίπτωση τα βγάζει αφού κλείσει το συμβόλαιο, πράγμα γελοίο για μια εταιρία, αλλά όπως είπα και παραπάνω δεν διαφέρουν και πολύ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Δεν με ρωτάει καν τι μηχανή έχω η φόρμα, μόνο κυβικά. Husqvarna 576cc, πάνω από 10 χρόνια δίπλωμα, δεν είχα ποτέ μου ατύχημα, δεν το οδηγεί κανένας άλλος κλπ. 164€ με οδική βοήθεια, 141€ χωρίς. Στην anytime που βγαίνει ~110 (μπορεί και λιγότερο γιατί πέφτει ένα ποσοστό κάθε φορά που την ανανεώνεις) είναι στάνταρ η οδική. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luciddream Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 μια χαρά, φαίνεται ότι "ρίχνει" η anytime τις μηχανές με λίγα κυβικά, ή έχει να κάνει με το συγκεκριμένο μοντέλο ίσως που το διαλέγουν οι αρχάριοι οδηγοί? γιατι αν δίνεις εσύ 110 με την δική σου και εγώ 100 με το ninjaki, κάτι δεν πάει καλά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Παίζουν διάφορα ρόλο, ηλικία οδηγού, πόσα χρόνια έχεις δίπλωμα κλπ. φαντάζομαι. Αλλά τα κυβικά μην νομίζεις πως αλλάζουν σε σημαντικό ποσοστό την τιμή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luciddream Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Παίζουν διάφορα ρόλο, ηλικία οδηγού, πόσα χρόνια έχεις δίπλωμα κλπ. φαντάζομαι. Αλλά τα κυβικά μην νομίζεις πως αλλάζουν σε σημαντικό ποσοστό την τιμή. 30, 0 τρακαρίσματα, 7 χρόνια δίπλωμα. το μόνο που μένει είναι το μοντέλο, νομίζω ίσως είναι και θέμα απλά να στα παίρνουν μέχρι ένα βαθμό, ανεξάρτητα με τι το καβαλάς. Ίσως η myDirect απλά τα υπολογίζει πολύ "επιπόλαια" και ανεβάζει υπερβολικά την τιμή. Βασικά το θέμα είναι αν θα φτάσει η στιγμή να μπορεί να σε καλύψει. π.χ πριν περίπου ένα μήνα που έμεινα απο μπαταρία στο αμάξι, την πρώτη φορά η interamerican έκανε 1+ ώρα να έρθει και την ακύρωσα γιατι βιαζόμουν να φύγω. Την επόμενη μέρα που πήρα τηλ ήρθε σε 30 λεπτά. η myDirect πόσο να κάνει άραγε? σε περίπτωση που τρακάρω θα βγάλω άκρη η θα τρέχω και δεν θα φτάνω? τέτοιες είναι οι απορίες μου. Και για την ιστορία μήπως και άλλος ψάχνεται για τιμές, το προηγούμενο εξάμηνο είχα υδρόγειο ασφαλιστική με 75 ευρώ χωρίς οδική όμως. δεν την χρειάστηκα ποτέ βέβαια για να ξέρω αν είναι καλή ή όχι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Είναι και λίγο τυχαίο το πόση ώρα θα κάνουν να έρθουν. Εξαρτάται και το που έχεις μείνει κλπ. Η interamerican γενικά ακούγεται πως έχει καλή οδική βοήθεια. Οι περισσότερες ασφαλιστικές πάντως δεν έχουν δική τους οδική, συνήθως συνεργάζονται με κάποια εταιρεία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα