mour76 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 καλημέρα, θελω να αλλάξω τον δίσκο στο mac μου και επειδή διαβάζω διάφορα περί αισθητήρων θερμοκρασίας κτλ , θα ήθελα να μου προτείνετε κάποιον κοντά στο 1Τ που να είναι "Συμβατός" Ευχαριστώ
zio10 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Μπορείς να βάλεις κι έναν οποιονδήποτε δίσκο και απλά να καταργήσεις τον αισθητήρα θερμοκρασίας αν δεν έχει υποδοχή. Μετά θα δουλεύουν φουλ τα ανεμιστηράκια όμως άρα θα πρέπει να τα ελέγχεις με software
ozelot Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Πήγαινε σε εξουσιοδοτημένο service για σωστή, υπεύθυνη εγκατάσταση. Αν δε αγοράσεις τον δίσκο από το service, ισχύει/αναλαμβάνει την εγγύηση του. 2
zio10 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Πήγαινε σε εξουσιοδοτημένο service για σωστή, υπεύθυνη εγκατάσταση. Αν δε αγοράσεις τον δίσκο από το service, ισχύει/αναλαμβάνει την εγγύηση του. Το είπα στην περίπτωση που θέλει να το αλλάξει μόνος του 1
ozelot Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Το είπα στην περίπτωση που θέλει να το αλλάξει μόνος του Επικίνδυνη επιλογή φίλε μου, εκτός και ξέρει κανείς επακριβώς τι κάνει.
zio10 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Επικίνδυνη επιλογή φίλε μου, εκτός και ξέρει κανείς επακριβώς τι κάνει. Σίγουρα! Ή παίρνεις μόνος σου την ευθύνη ή πληρώνεις και την παίρνει άλλος Συμφωνώ μαζί σου κατά βάση, ειδικά για τέτοια μηχανήματα είναι κρίμα να τσιγκουνευτεί κάποιος κάποια ευρώ και μετά ίσως να χτυπάει το κεφάλι του
ozelot Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Σίγουρα! Ή παίρνεις μόνος σου την ευθύνη ή πληρώνεις και την παίρνει άλλος Συμφωνώ μαζί σου κατά βάση, ειδικά για τέτοια μηχανήματα είναι κρίμα να τσιγκουνευτεί κάποιος κάποια ευρώ και μετά ίσως να χτυπάει το κεφάλι του Κατά τη λαϊκή ρήση : "Για να σώσεις το καρφί, μην και χάσες το πέταλο" (στην εποχή που υπήρχαν υποζύγια) 1
atheatos Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Δεν νομίζω το συγκεκριμένο μοντέλο αντιμετωπίζει πρόβλημα. Ένας οποιοσδήποτε σκληρός σκληρός Sata θα δουλέψει. Μετά το 2010 νομίζω έχει θέμα το iMac. ΥΓ. Τουλάχιστον το δικό μου που ειναι 2009 δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα με οποιοδήποτε δίσκο, αλλά δεν δοκίμασα τότε με Sata 3 όποτε επιφυλάσσομαι . Πάντως σίγουρα ένας οποιοσδήποτε sata 2 θα δουλέψει. 1
ozelot Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Δεν νομίζω το συγκεκριμένο μοντέλο αντιμετωπίζει πρόβλημα. Κάλιο γαϊδουρόδενε, παρά γαϊδορο-γύρευε !. Πιστεύουμε εμείς οι παλιότεροι.
atheatos Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Κάλιο γαϊδουρόδενε, παρά γαϊδορο-γύρευε !. Πιστεύουμε εμείς οι παλιότεροι. Εντάξει....αλλά μην καίμε τα χλωρά μαζί με τα ξερά..)))
mour76 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας, νομίζω οτι ο "Atheatos" έχει δίκιο γιατί ο αισθητήρας ειναι απλά κολλημένος με αυτοκόλλητη ταινία πανω στον δίσκο, δεν υπάρχει κάποια υποδοχή. Πάντως η αντικατάσταση δεν είναι κάτι ιδιαίτερο σαν εργασία. Ευχαριστώ κ πάλι.
zio10 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας, νομίζω οτι ο "Atheatos" έχει δίκιο γιατί ο αισθητήρας ειναι απλά κολλημένος με αυτοκόλλητη ταινία πανω στον δίσκο, δεν υπάρχει κάποια υποδοχή. Πάντως η αντικατάσταση δεν είναι κάτι ιδιαίτερο σαν εργασία. Ευχαριστώ κ πάλι. Αν είναι κολλημένος δεν έχεις θέμα, απλά τον κολλάς και στο νέο δίσκο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα