mary Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Δεν ειναι προβλημα οπως λεει ο τιτλος, αλλά μου βγηκε αυτη η ενημερωση και λεει κατι για Android 5...;; Νομιζα πως δε θα αναβαθμιστει.. Ξερει κανεις τιποτα;; Εντωμεταξυ αν κανω χειροκινητα αναζητηση για ενημερωσεις βγαζει μονο αυτη:
maddoctor Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Η μετάφραση του κινέζικου κείμενου είναι η εξής: 1. Perfect adaptation Android 5.0; 2, optimize the kernel structure, improve system efficiency and stability of Health 3, strengthening protection mechanisms to prevent malicious tampering authorization management Version: 3.50 Size: 1.30MB
mary Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 οκ, αλλά τι γινεται; Αν ξανα-εμφανιστει να τη κανω; Ή θα μου βγουν κινεζικα ολα;
mylo Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 τσέκαρε πριν την κάνεις στο Myphone αν έχει ελληνικά.
adi32 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Το επαθα κι εγω πριν λιγες μερες αυτο με την καμερα Δεν ηταν θεμα software αλλα το οτι μου ειχε βραχει το κινητο Το στεγνωσα καλα και επανηλθε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα