karrapaoki Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Θα το εξηγησω οσο μπορω καλυτερα.. Εχω εναν υπολογιστη που συνδεεται ασυρματα στο ιντερνετ με ρουτερ που βρισκεται μακρια(1km). Το προβλημα μου ειναι οτι επειδη ειναι μακρια το ρουτερ δεν μπορω να συνδεθω απο το smartphone μου. Υπαρχει τροπος να συνδεθει μεσω του υπολογιστη ασυρματα; Σκεφτηκα να χρησιμοποιησω ενα ρουτερ που εχω(thomson tg585 v7) ως γεφυρα ωστε να παιρνει ιντερνετ μεσω ethernet απο τον υπολογιστη και να το μοιραζει ασυρματα....μπορει να γινει κατι τετοιο;
WalkerSW Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Ο υπολογιστής πως πιάνει wifi ? Έχεις εξωτερική κεραία? Αν ναι συνδέεις την κεραία σε ένα repeater και από εκεί μετά μοιράζεις σε οποία συσκευή θελεις.
karrapaoki Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 ο υπολογιστης συνδεεται με εξωτερικη κεραια. Πως θα συνδεθει ο repeater στην κεραια;
WalkerSW Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Αγοράζεις ένα repeater που να έχει αποσπώμενη κεραία και συνδέεις πάνω του την δικια σου! 1
karrapaoki Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 με αυτο ειμαι καλυμμένος; http://www.plaisio.gr/periferiaka-othones/diktya/router-access-points/Turbo-X-Wi-less-N150-Access-Point.htm
WalkerSW Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Άμα ψάχνεσαι για κάτι φθηνό πάρε καλύτερα κάτι σε tp-link
karrapaoki Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 ψαχνω οσο φθηνοτερο γινεται....προτινεις καποιο συγκεκριμενο; αυτο; http://www.bestdeals.gr/index.php?target=products&product_id=38540
WalkerSW Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Σιγουρεψου ότι είναι αποσπώμενη η κεραία και go for it 1
rfc Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Με τι εξοπλισμο συνδεεσαι δε μας ειπες. Αν εχεις καποιο ubiquity ας πουμε που εχει ethernet, μπορεις να παρεις και ενα ΑΡ, να το συνδεσεις πανω σε αυτο και να εχεις παντου στο χωρο ιντερνετ.
karrapaoki Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 το μονο που εχω ειναι μια απλη εξωτερικη κεραια. Εγω σκεφτομουν αν μπορουσα να χρησιμοποιησω ενα ρουτερ(thomson tg585 v7) που εχω σαν γεφυρα για να μου μοιραζει το ιντερνετ στο χωρο.
karrapaoki Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 αρα η λυση του repeatar με αποσπομενη κεραια ειναι η καλυτερη;
WalkerSW Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 αρα η λυση του repeatar με αποσπομενη κεραια ειναι η καλυτερη; Για φθηνή λύση ναι!
rfc Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Και η λυση να κανει την ασ. καρτα του ad hoc παιζει....... αυτο που λεει ο κουκος δλδ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα