Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σας !

Πριν απο λιγο ανεβασα απο την αποθηκη μου καποια video cds απο national geographic,bbc, (απο τον τυπο) κλπ.

Επισης καποια παιδικα dvd.

Δοκιμασα να τα βαλω για αναπαραγωγη σε blueray Samsung και δεν τα επαιξε,επισης δοκιμασα και σε pc ( εχω δυο αντιγραφικα το ενα bluray) με ιδιο αποτελεσμα.

Ειναι αχρηστα η πρεπει να βρω καποιο παλαιοτερο dvd για να τα παιξει ;

Ευχαριστω προκαταβολικα.

Φιλικα Φοιβος

Δημοσ.

Τα έβαλες στον Η/Υ και δεν έδειξε να έχει αρχεία μέσα;

Επειδή είναι παλιό πρότυπο δεν το υποστηρίζουν πολλά προγράμματα αναπαραγωγής. 

Δοκίμασε με το smplayer και το vlc,αν σου δείχνει να έχει αρχεία το δισκάκι μέσα από την εξερεύνηση.

Δημοσ.

Με τον vlc δεν ανοιγε.

Επισης ξεχασα οτι ο φακελος ανοιγε και ειχε διαφορα αρχεια μεσα.

Μονο της μουσικης ανοιγε,ενω ηταν video cd.

Ολα παντως ειναι κοπιες του 2004.

Ειναι δυνατο να μην παιζουν ουτε σε καποια dvd player.

Εαν ξερει καποιος η εχει παρομοια εμπειρια ας μου απαντησει.

Αλλωστε πολοι απο εμας εχουν κρατησει τετοια δισκακια απο τον Τυπο.

Ευχαριστω για την απαντηση σου φιλε TheELF.

Δημοσ.

Με τον vlc δεν ανοιγε.

Επισης ξεχασα οτι ο φακελος ανοιγε και ειχε διαφορα αρχεια μεσα.

Δες ποια από αυτά είναι μεγάλα και πέταξε τα μέσα στο παράθυρο του vlc θα τα παίξει,το βίντεο στα vcd είναι απλό mpeg1 (σε πολύ χαμηλή ανάλυση) 

Δημοσ.

Τα vcd είναι όπως είπε ο elf αρχεία mpeg1 σε ανάλυση 352Χ288 (PAL) ή 352Χ240 (NTSC)και αν θυμάμαι καλά είχαν κατάληξη .dat

Οπότε αν βλέπεις κάποιο αρχείο dat στο cd αντέγραψε το στο desktop και άλλαξε την κατάληξη σε .mpg

Κανονικά θα πρέπει να παίξουν ακόμα και με το media player

Δημοσ.

Μου κανει εντυπωση...το 2004 τοσο πισω ημασταν ; Δεν μπορουν νεοτερες συσκευες να τα παιξουν ;

Θελω να τα δει ο γιος μου και καποια να τα δωσω.

Οποτε θα με ενδιεφερε να μου πει καποιος εαν παιζουν σε καποιο εξωτερικο player και οχι σε pc.

Ευχαριστω !

Δημοσ.

Μου κανει εντυπωση...το 2004 τοσο πισω ημασταν ; 

Το VCD το 2004 ήταν ήδη απαρχαιωμένο... 

απλά ήταν ποιο φτηνά από τα dvd και υπήρχε ευρεία υποστήριξη από τα dvdplayer,τέτοιο πρέπει να βρεις για να τα παίξεις.    

Δημοσ.

Το VCD το 2004 ήταν ήδη απαρχαιωμένο... 

απλά ήταν ποιο φτηνά από τα dvd και υπήρχε ευρεία υποστήριξη από τα dvdplayer,τέτοιο πρέπει να βρεις για να τα παίξεις.

Οποιοδηποτε dvd player ; Και αυτα που κυκλοφορουν τωρα; γινε πιο συγκεκριμενος η δωσε ενα τυπο μοντελου να το ψαξω.

Ευχαριστω για τον χρονο σου.

Δημοσ.

Μια ματιά που έριξα στο skroutz όλα τα φτηνά στης σελίδες τους λένε ότι παίζουν και vcd,δες και εσύ,το αναφέρουν στα υποστηριζόμενες μορφές αναπαραγωγής. 

Δημοσ.

Δοκίμασες να ανοίξεις το dat αρχείο με το vlc; Θα πρέπει να παίξει και επίσης μπορείς να το μετατρέψεις με ότι μορφή θέλεις με το freemake ή όποιο άλλο πρόγραμμα μετατροπής έχεις.

Πάντως μου φαίνεται χαζό που τα db δεν υποστηρίζουν το vcd πρότυπο (sony... γκρρρρ). Αν η tv ή το bd έχει usb και υποστηρίζει αναπαραγωγή από εκεί αρχείων πολυμέσων, πέρασε ένα αρχείο dat σε στικάκι και άλλαξε την κατάληξη σε mpg. Δες αν έτσι στο παίζει.

Δημοσ.

Δοκίμασες να ανοίξεις το dat αρχείο με το vlc; Θα πρέπει να παίξει και επίσης μπορείς να το μετατρέψεις με ότι μορφή θέλεις με το freemake ή όποιο άλλο πρόγραμμα μετατροπής έχεις.

Πάντως μου φαίνεται χαζό που τα db δεν υποστηρίζουν το vcd πρότυπο (sony... γκρρρρ). Αν η tv ή το bd έχει usb και υποστηρίζει αναπαραγωγή από εκεί αρχείων πολυμέσων, πέρασε ένα αρχείο dat σε στικάκι και άλλαξε την κατάληξη σε mpg. Δες αν έτσι στο παίζει.

Ευχαριστω φιλε μου,αλλα θελω να παιξουν οπως ειναι.Αλλωστε θελω να τα δωσω και πρεπει να ειμαι σιγουρος οτι δεν ειναι αχρηστα.

Αρα μαλλον θα ψαξω για ενα απλο dvd player ετσι ;

Μια ματιά που έριξα στο skroutz όλα τα φτηνά στης σελίδες τους λένε ότι παίζουν και vcd,δες και εσύ,το αναφέρουν στα υποστηριζόμενες μορφές αναπαραγωγής.

Ευχαριστω ! Θα το κοιταξω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...