billkap Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 καλησπερα παιδες Αγορασα ενα καινουργιο tp-link w8970 για το σπιτι αλλα το σεταρω και δεν παιρνει ΙΡ ,δε συνδεομαι στο ιντερνετ... Cyta εχω και εχω επιβεβαιωσει username ,password και σχετικες παραμετρους... τα καλωδια ειναι ολα οκ, μου γρεφει connected sto interface to modem αλλα ΙΡ μηδενικες τιμες καμμια ιδεα?ευχαριστω
gi0rg0sdel1s Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 τσέκαρε μια μεσω command line αν σου βγαζει κατι στην προεπιλεγμενη πύλη. Κανε μια φορα ip clear/clean δεν θυμαμαι καλα και μετα ip/renew και δες αν η default getaway είναι κενη η οχι. Το έβαλα πριν 3 μερες και ειχα προβλημα , αλλα σε αντιθεση με εσενα εμενα δεν με εβαζε καν στο router για να κανω ρυθμισεις
billkap Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 καλημερα φιλε μου εσυ τελικα πως το επανεφερες?
gi0rg0sdel1s Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Εμενα φιλε μου εφταιγε η θυρα δικτυου του pc. Μαλλον ειχε πιασει υγρασια και απλα εβαλα το ethernet στην διπλα θυρα . Το εκανες αυτο που σου εγραψα ? Τι εδειξε ? Επίσης δοκιμασε να κανεις ενα reboot στο router (εχει πισω μια μικρη τρυπα, με ενα συνδετηρα ή με ενα pin για SIM κινητου).
billkap Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Μηπως πρεπει να βαλω username [email protected] ???????? βαζω σκετο username
CMD Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 το led του internet είναι αναμμένο; Αν είναι τότε τα στοιχεία σου είναι σωστά.
billkap Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 οχι το led toy internet δεν ειναι αναμενο...μονο του adsl
billkap Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 τελικα δεν χρειαζεται το @cyta sto username απενεργοποιησα τον dhcp και τον ξανα ενεργοποιησα και δουλεψε παιδια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα