mouloudis Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Λοιπον εχω motherboard gigabyte H97 D3H επεξεργαστη i7 4771 με intel hd 4600 ενσωματωμενη καρτα γραφικων και μου ειπαν στο e-shop οτι μπορω να χρησιμοποιησω και την ge force 9500gt που εχω σε συνδυασμο με την αλλη αρκει να ρυθμισω τα BIOS. Μπορειτε να με βοηθησετε με τις ρυθμισεις? (Δεν ειναι για δευτερη οθονη η αλλη καρτα απλως για να βελτιωσω τα γραφικα σε καποια παιχνιδια που παιζω.) Συμτπυξη*
Sheogorath Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Απο όσο ξέρω αυτό δεν γίνεται. Εκτός αν βάλεις την 9500gt για physics με κάποιον παλιότερο driver και έχεις την hd4600 για παιχνίδια. Αλλά δεν το συνηστώ!
ZAFIRIOSNT Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 αν και δεν ξέρω πολλά απο γραφικά της intel, η hd4600 πρέπει να είναι καλύτερη απο την 9500gt..
Fulgore Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 (επεξεργασμένο) Λοιπον εχω motherboard gigabyte H97 D3H επεξεργαστη i7 4771 με intel hd 4600 ενσωματωμενη καρτα γραφικων και μου ειπαν στο e-shop οτι μπορω να χρησιμοποιησω και την ge force 9500gt που εχω σε συνδυασμο με την αλλη αρκει να ρυθμισω τα BIOS. Μπορειτε να με βοηθησετε με τις ρυθμισεις? (Δεν ειναι για δευτερη οθονη η αλλη καρτα απλως για να βελτιωσω τα γραφικα σε καποια παιχνιδια που παιζω.) Συμτπυξη* Με συγχωρεις πολυ αλλα εσκασες 300ευρω σε επεξεργαστη για να παιζεις παιχνιδια με Intel HD graphics ?? Επεξ/σία 4 Μαρτίου 2015 από Fulgore
Sheogorath Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Ναι, πιο δυνατή είναι, όπως και υποστηρίζει DX11
Aten-Ra Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Με συγχωρεις πολυ αλλα εσκασες 300ευρω σε επεξεργαστη για να παιζεις παιχνιδια με Intel HD graphics ?? Ας είναι καλά τα Intel rebates.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα