mouloudis Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Λοιπον εχω motherboard gigabyte H97 D3H επεξεργαστη i7 4771 με intel hd 4600 ενσωματωμενη καρτα γραφικων και μου ειπαν στο e-shop οτι μπορω να χρησιμοποιησω και την ge force 9500gt που εχω σε συνδυασμο με την αλλη αρκει να ρυθμισω τα BIOS. Μπορειτε να με βοηθησετε με τις ρυθμισεις? (Δεν ειναι για δευτερη οθονη η αλλη καρτα απλως για να βελτιωσω τα γραφικα σε καποια παιχνιδια που παιζω.)
terry308 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Απλά την τοποθετείς στην θύρα pci express και συνδέεις το καλώδιο της οθόνη σου εκεί Ξεκινάς τον υπολογιστή και βλέπεις λογικά δε θα χρειαστείς αλλαγές στο bios, αν χρειαστείς την βγάζεις και ξεκινάς με την 4600 και μπαίνεις bios και αλλάζεις την επιλογή Δεν ξέρω όμως κατά πόσο θα έχεις καλύτερα γραφικά
Zergoulini Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Απλά την τοποθετείς στην θύρα pci express και συνδέεις το καλώδιο της οθόνη σου εκεί Ξεκινάς τον υπολογιστή και βλέπεις λογικά δε θα χρειαστείς αλλαγές στο bios, αν χρειαστείς την βγάζεις και ξεκινάς με την 4600 και μπαίνεις bios και αλλάζεις την επιλογή Δεν ξέρω όμως κατά πόσο θα έχεις καλύτερα γραφικά Νομιζω ρωτισε αν γινεται να δουλευουνε και οι 2 καρτες ταυτοχρονα. Και καλα αν η onboard μπορει να συνδιαστει με την ξεχωριστη. Εχω την εντυπωση οτι δεν γινεται, χωρις να ειμαι απολυτα σιγουρος. Αν ξερει καποιος ας μας πει.
CMD Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Μόνο αν έχει η μητρική σου επιλογή "always on" στην on board
SPANK Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Και οι 2 ταυτόχρονα δηλαδή να συνδιάζεται η δύναμη τους δεν γίνεται
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα