gi0rg0sdel1s Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Kαλησπέρα παιδια! Έχω ενα σπίτι 2 ορόφων. Στον πάνω όροφο υπάρχει ενα modem/router OTE (ZTE αν δεν κανω λάθος) το οποίο όμως δεν πιάνει καθόλου μεσω wifi στον κάτω όροφο. Έτσι λοιπόν συνέδεσα τους 2 ορόφους με powerline (όχι wifi-powerline) .και τώρα έχω και κάτω ενσύρματο internet χωρίς απώλειες. Πρόσφατα όμως αγόρασα ενα νεο smartphone οπότε θέλω να έχω και wifi στον κατω όροφο, και σκέφτηκα να βάλω ενα wirless router στον κάτω όροφο που θα παίρνει WAN απο το powerline και να έχω και wifi. Ξέρει κάποιος να μου πεί αν θα έχω πρόβλημα με την συνδεση ή το set-άρισμα των router? Έπίσης αν καποιος μπορουσε να εξηγησει πώς θα τα συνδεσω (ποιες IP να βάλω k.t.l) θα βοηθούσε πολύ Ευχαριστώ! Υ.Γ Για να σας προλάβω , δεν βαζω access point γιατι εκτος απο wifi θέλω και ενσυρματη (ethernet ) σύνδεση καθως κατω έχω και desctop!
poulinos Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 το πιο απλο ειναι αν σου εχει περισσεψει κανα adsl router να το κανεις αυτο access point και να δινει και με καλωδιο και ethernet.αλλα και ρουτερ μπορεις να παρεις αλλα και access point και απλα βαζεις switch.στο ρουτερ απλα μην χρησιμοποιησεις την wan γιατι θα σε μπερδεψει και θα εχεις 2 Nat και θα ειναι σαν δυο διαφορετικα δικτυα.
gi0rg0sdel1s Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Το πήρα το router-ακι (ενα Tp-link Archer 20i) . Οπότε μου λές το ethernet που βγαινει απο το modem router του ΟΤΕ να το περάσω σε καποια αοπ τις LAN θύρες και όχι στο WAN ? Στο set-αρισμα του νεου router πρέπει να κανω κατι συγκεκριμενο ? Πρέπει να το βάλω σε bridging mode ή κατι τέτοιο? Ή θα το βάλω και θα δουλέψει ? Δεν θα "μπερδευτέι" με το πάνω modem-router ?
gi0rg0sdel1s Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Guys , για όποιον θέλει να set-aρει n modem router της TP-Link πάνω σε οποιδήποτε modem router : Για LANtoLAN σύνδεση : http://www.tp-link.com/en/article/?faqid=417 και Για LANtoWAN σύνδεση :
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα